Şimdi Ara

Exchange Bug ? Son durum nedir .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyundayken exchangeyle felan fılan bısıler oluyomus
    Char bılgılerı ıllegal kullanmadan legal haldeyken oyun ıcınde calınabılır mı ?

Bot programları bunları cozuyomus sanırım , anlamıyorum aydınlatır mısınız ? ...........

• Öyle bişey hiç bi zaman yoktu ya hurafeydi onlar.Exchange yapınca sen karşındaki adamın pcye bağlanmıyorsun.Sisteme bağlanıyorsun
  • valla bılmıyorum varmıs ole bısı cıdden SoftMod kullananlar felan yapabılıyormus
    bıde e maıl adresıne geldıgını duydum sole dedı exchange yapınca oyun ıcınde verı akısı oluyor ımıs

ne derece dogru bılmıyorum .....
  • Knight da oluyodu. Sro da olurmu bilmiyorum.İnşallah olmaz
  • O bahsettiğin şey öncedendi, softmod kullanan playerlar silkroadguard'ı passive bırakarak oyuna giriyolardı, item kopyalama veya exhange yolu üzerinden senin IP adresine ulaşıp char hackleme durumları oluyodu vs.. vs.. işte
  • Çok eski bir muhabbet , yok bilgisayarında port açıksa oluyormuş da falan filan ;
    tufan_21 diye bir velet vardı ; eskiler bilir üstadıydı
  • Eskiden yapılıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Öyle bişey hiç bi zaman yoktu ya hurafeydi onlar.Exchange yapınca sen karşındaki adamın pcye bağlanmıyorsun.Sisteme bağlanıyorsun

Sen öyle san vardı ve hala var
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Öyle bişey hiç bi zaman yoktu ya hurafeydi onlar.Exchange yapınca sen karşındaki adamın pcye bağlanmıyorsun.Sisteme bağlanıyorsun

neyse exchange yapmayız artık

bazen return bıtıyo ıstıyorum almayı da unutmusum yere attırıp ole alıyoruz

• Yok Diye Biliyorum Ama Genede Önlem Alın
  • Arkadaslar bilgisi olmayan konusmasın :D öyle bi yontem var cok da basit. oyun sırasında biriyle exchange alıs verisinde bulundugunuz an netstat listesine ekleniyo karsı tarafın pc si. eger 21, 23 veya 80 portları acıksa bilgisayara cok rahat giriş yapabiliyorsunuz. bilginiz olmadan öyle bişe yok diye konusmayın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

:D ustaları konusuyo :D +1907 * 250~300sbot=kâr hani bana pay ^^??
  • quote:

Orjinalden alıntı: closek

Arkadaslar bilgisi olmayan konusmasın :D öyle bi yontem var cok da basit. oyun sırasında biriyle exchange alıs verisinde bulundugunuz an netstat listesine ekleniyo karsı tarafın pc si. eger 21, 23 veya 80 portları acıksa bilgisayara cok rahat giriş yapabiliyorsunuz. bilginiz olmadan öyle bişe yok diye konusmayın lütfen.

arastırayım bıraz ........
    işkillendim şimdi .........
    antivirüs cart curt engellemıyo mu onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: closek

Arkadaslar bilgisi olmayan konusmasın :D öyle bi yontem var cok da basit. oyun sırasında biriyle exchange alıs verisinde bulundugunuz an netstat listesine ekleniyo karsı tarafın pc si. eger 21, 23 veya 80 portları acıksa bilgisayara cok rahat giriş yapabiliyorsunuz. bilginiz olmadan öyle bişe yok diye konusmayın lütfen.

Exchange Hackin onunla alakası yok, oyunsende hiçbir şekilde port açmıyor ip den girme gibi olmuş seninkisi uzaktan yakından alakası yok

• Ewt vardı ama eskidendi şimdi kaldımı bilmem
  • Artık yok
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.