n11.com sitesinden aldığım Excon M72T-GPS markalı tableti yaklaşık 2 ay(54 gün) önce sipariş verdim. Tableti almadan önce araştırmalar yaptım. Excon resmi sitesine girdim baktım özellikler grafik kartı Mali400 Dört çekirdekli olduğu yazıyordu.Birkaç teknoloji ürünü satan sitelerede baktım orda da aynı Mali400 Dört çekirdekli olduğu yazıyordu. Bende tableti n11 sitesinden sipariş verdim fakat kutunun üzerinde grafik kartı Mali400x2 olduğunu gördüm ve excon firması ile iletişime geçtim. Derdimi anlattığımda durun sizi başka birisine bağlıyacağım diyerek en üstte kim varsa konuştuk anlattım derdimi.Bundan öncede sitenin tableti özelliklerinin ekran görüntüsünü aldım, biliyorum çünkü özellikleriyle oynama yapacağını. Herneyse yetkili kutunun üzerinde hangi özellik yazıyorsa o vardır, sitede yanlış yazılmış beyfendi. Eee kardeşim ben bu özelliklere göre bu tableti sipariş ettim mağdurum diyince iade edin beyfendi dedi. Bende ana firmaya iade ettim 5,6 gündür orda ve hala oyalıyorlar böyle rezil bir firma yok. Ürünün özellikleri yanlış yazılmış ve firma alıcıyı sürekli oyalıyor ohh ne ala. Bu firmadan tablet alırken dikkat edin arkadaşlar ben mağdur oldum siz olmayın...
Burdaki ilanların hepsinde Grafik kartı kısmı Mali400 Dört çekirdekli olduğu yazıyor. Ben excon firmasını aradıktan bir gün sonra resmi sitedeki grafik kartı mali400 İki çekirdekli olarak değiştirilmiş. Bugün tekrar aradığımda grafik kartı iki çekirdekli demesi gerçekten sinir bozucu hatalarınıda şuanda üstlenmez olmuş firma... http://excon.com.tr/p/20-excon_m72t.html
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Tableti deneme fırsatını bulduğunuz için sizden tecrübe edinmek istiyorum, bu yaşamış olduğunuz 4 çekirdek/2 çekirdek sorunundan başka tablette gözünüze çarpan iyi ve kötü yönlerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. ben bu ürünü oğlum için satın almayı düşünüyordum sizce almaya değer mi kullanılacak bir ürün müdür? veya şöylede sorabilirim: ekran ıps mi hd mi tft mi? işlemci hızı orta düzeyde oyunlar için yeterli mi? şarj süresi zaten sormaya gerek yok 2 saati geçemez benim aklıma gelenler bunlar. Tekrardan geçmiş olsun
Bu tablette digitükplay ile dilediğin yerde uygulamasını çalıştırabilen var mı?
bende bu tabletten aldim ama beni verem etti yavaş cocuğa oyun oynasın diye verdim oda 3-5 oyun yukledinmi yer yok uyarısı veriyo 8gb bomboş ustune oyun kuramıyoz uygulamaları sd karta taşidik oda olmadi bende gittim casper in tabletini aldim rahat ettim bu cin can con mallari adama hayir vermez bunu oğrendim markadan şaşmamak gerek....
bende excon k5 telefonum yüzünden servisle tartıştım servis kullanıcı hatası dedi bord bozuk dedi 300 tl istediler bende şikayet ederim dedim ertesi gün telefon sıvı teması olmuş diye kayıt oluşturdular adiler