Şimdi Ara

Excon PTab7 3G 7inc 8GB Dualcore Tablet PC SÇift Simkart 269 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
5
Favori
6.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Exconun bu tabletini 3 gün önce aldım, bu tabletin rakibi kesinlikle çinli tabletler değil ipad, samsung gibi kaliteli tabletler. Özellik açısından neredeyse yok yok. Özellikle IPS ekran mükkemmel 3g çok iyi çalışıyor, gps i cep telefonumdaki gpsden çok daha hızlı adres buluyor, oyun oynarken en ufak bir kasma takılma yaşamadım. Biraz kurcalarsan telefon özelliğinide yükleyebilirsin böylece hem telefon hem tablet olarak kullanabilirsin, ben zaten data hattı kullandığım için telefon özelliğini açmadım. Daha öncede exconun bir modelini yiğenime almıştık, üstüne meyva suyu döküp sonrada meyva suyu dökülen kısmını ıslak bezle silmiş afacan servise yolladık uygun bir ücret karşılığı tamirini yaptılar başka marka olsa bu tamir olmaz diyerek geri gönderebilirdi. Servis açısından sıkıntı yaşamazsın , Tablet zaten başarılı yani almayı düşünüyorsan bu fiyata bulabileceğin en iyi tablet diyebilirim, bu cihaza rakip olacak asus un bir modeli var oda neredeyse 200 Tl daha pahalı ve ips ekran değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarmetin -- 27 Mayıs 2014; 10:04:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comeng42

tabletin üstündeki yazılım hangisi cube markanın hangi modeli bir de tel görüşmesi yapılabiliyormu

Bidiğim kadarıyla Excon Ptab7 ile Cube nin Talk7xs modeli aynı yazılımı kullanıyor zaten internetten bakarsan tabletler kasa olarakta birebir aynı Excon ve Cube aynı firmanın markaları diye biliyorum.
  • Bu tür tabletlere itibar etmeyin kolayca bozuluyorlar gold'da bu tür cihazları kasıtlı getiriyor gibime geliyor hızlıal ile sanalpazar'da gold'un yani aynı şey.
    Teknik servislerinin nasıl hizmet verdiğini çok iyi bildiğim için bozulan bir cihazınız için en az 3 kere golda gidip gelip 15 günde ancak teslim alabilirsiniz.
  • Ben excon ptab 7 isimli tableti almayı düşünüyorum , oyun performansı , internet hızı falan nası ? Durup dururken falan arzalanma olur mu ? Yani kaliteli bir tablet mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarmetin

Ben Exconun bu tabletini 3 gün önce aldım, bu tabletin rakibi kesinlikle çinli tabletler değil ipad, samsung gibi kaliteli tabletler. Özellik açısından neredeyse yok yok. Özellikle IPS ekran mükkemmel 3g çok iyi çalışıyor, gps i cep telefonumdaki gpsden çok daha hızlı adres buluyor, oyun oynarken en ufak bir kasma takılma yaşamadım. Biraz kurcalarsan telefon özelliğinide yükleyebilirsin böylece hem telefon hem tablet olarak kullanabilirsin, ben zaten data hattı kullandığım için telefon özelliğini açmadım. Daha öncede exconun bir modelini yiğenime almıştık, üstüne meyva suyu döküp sonrada meyva suyu dökülen kısmını ıslak bezle silmiş afacan servise yolladık uygun bir ücret karşılığı tamirini yaptılar başka marka olsa bu tamir olmaz diyerek geri gönderebilirdi. Servis açısından sıkıntı yaşamazsın , Tablet zaten başarılı yani almayı düşünüyorsan bu fiyata bulabileceğin en iyi tablet diyebilirim, bu cihaza rakip olacak asus un bir modeli var oda neredeyse 200 Tl daha pahalı ve ips ekran değil .

telefon özelliği nasıl açılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rom atarsan oluyot
  • Merhaba. Ben de almayi dusunuyorum ama telefon gorusme ozelligini nasil aktif hale getiriyoruz detayli anlatabilecek olan var mi? Ve garanti disi kalir mi bunu yaparsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon özelliği için u51gt-w 1.07 versiyon firmware yükleyin.
  • ben reeder in ips ekranli tabletini 270 tlye Aldim telefon olarak kullaniyorum baya memnunum. huawei young tab le arasinda kalmistim.

konusuda var tel ozeliginin acilisi ile ilgili.

• yec44 kullanıcısına yanıt
    Reeder ın hangi modeli hocam?
    Ne kadar süredir kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhndgu

a7s ips ozellikleri bunla ayni. konusunda var forumda. 2 ay oldu heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Excon PTab7 7'' 8 GB 3G Tablet modelini bugün siparişini verdim. kutu içinden araç şarz bağlantısı, araç tablet tutma aparatı çıkıyormu acaba.
    telefon özelliği varmıs siz aktif ettinizmi acaba,telefon arama özelliğini yaptıysanız nasıl yaptıgınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1369

Telefon özelliği için u51gt-w 1.07 versiyon firmware yükleyin.

slm nereden yüklediniz. link verebilirmisiniz. nasıl yüklendiği hakkında geniş bir bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

http://www.n11.com/reeder-a7s-ips-sim-kartli-cift-cekirdek-5mp-kam-gps-hd-tablet-pc-P22085224

• ARKADAŞLAR telefon olarak kulanan arkadaşlar olmuş nasıl yaptınız o özelliği nasıl actınız. Ya da bu tip tabletklere ek olarak atılabilen programlar varmı. Sim kart takıp telefon gibi kullanailecekmiyiz. Line tango viber kurulup sesli goeruntulu yapılıyor ama net olmadıgı zamanlarda sim kart uzerinden nasıl görüşme yapacağız. Bilgisi olanlar paylaşailirse ona göre alalım. Fiatı 260 tl ye kadar düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxaTurk

ARKADAŞLAR telefon olarak kulanan arkadaşlar olmuş nasıl yaptınız o özelliği nasıl actınız. Ya da bu tip tabletklere ek olarak atılabilen programlar varmı. Sim kart takıp telefon gibi kullanailecekmiyiz. Line tango viber kurulup sesli goeruntulu yapılıyor ama net olmadıgı zamanlarda sim kart uzerinden nasıl görüşme yapacağız. Bilgisi olanlar paylaşailirse ona göre alalım. Fiatı 260 tl ye kadar düştü

Link verebilirmisin hocam bu tablet alinmalimi 400 e kadar ipad mini almayi dusunuyordum bunu alirsam pisman olurmuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

quote:

http://www.n11.com/reeder-a7s-ips-sim-kartli-cift-cekirdek-5mp-kam-gps-hd-tablet-pc-P22085224

Alıntıları Göster
    telefon özelliği için

http://www.needrom.com/mobile/cube-talk-7-u51gt-w/

1.03 lcd problemi yapıyor
    1.08 i yükleyin
    sp flashtool yükleyici de verilmiş alttaki link

Alternatif link 1.07 versiyon denediğim sürüm

https://yadi.sk/d/Fi9j9DkVKTBqx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1369 -- 10 Ağustos 2014; 15:06:57 >

• murat1369 M kullanıcısına yanıt
    Murat abi bu islemi nasil yapcaz yardim ne olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spflash tool u çalıştırın,sadece scatter yazan kısmı tıklayın,firmware nin olduğu klasörde scatter txt dosyası vardır onu seçin,firmware upgrade e tıklayın, bu kadar,daha sonra cihaz kapalı iken usb kablosunu takın,yükleme başlayacaktır.( daha öncesinde tabletin driverlarını kurduğunuzu varsayıyorum)
  • Cube zound versiyonunu kyllqnna var mi tablet alttaki menü tuslarini n olduğu yeri algılanıyor önceden ekran kilidini açarken resetlitordu
    Bu sorunu başı
    Cozeriz veya hangi romda sıkıntısı calisir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.