Şimdi Ara

Exe lerin içini açan program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler exe dosyaların için açabileceğim bir program önerebilirmisiniz! Restrator hariç...

• Hiew gibi bir şey vardı sanırsam.. .Bir ara net'i bulursun mutlaka..
  • benim bildiğim .exe çift tıkladığın zaman kendi kendine açılıyor ama senin dediğin eğer içinde notepad gibi bi dosya varsa ve sen onu açmak istiyosan onu bilemem tabii
  • RestHaCK eXEsCOPE
  • exescope +1
  • Google 'da hex editör diye aratırsan. İşine yarıyacak programlar bulabilirsin. Yanlız bildiğim kadarı ile exe'ler özel şifreleme yöntemleri ile exe yapıldılarsa o dosyalara bir şey yapamayabilirsin.
  • winhex, hackman vs. vs
    exe editor diye filan tarat
    ayrıca
    exescope içinde bende +1
  • deville +1 hackeraslan sen de yine iyi saçmalamışsın heralde çift tıklayınca açılır exe olan bir dosya arkadaş exe
    dosyanın kodlarını görmek istiyo bilmiyosan saçmalama
  • hexeditör forever [bandt]
  • hexeditör ya da decomplier olarak arama yapabilirsin...
  • Resource Hacker

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

Makina dili bilmiyorsan Hex editorler seni aşar
  • Bi sorum daha var. Bi exe dosya içindeki müzik çok hoşuma gidiyo içinden onu almak istiyorum. Tek bir exe dosyası mümkünmüdür, mümkünse nasıl olur
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thunder_27</i>
    <br />deville +1 hackeraslan sen de yine iyi saçmalamışsın heralde çift tıklayınca açılır exe olan bir dosya arkadaş exe
    dosyanın kodlarını görmek istiyo bilmiyosan saçmalama
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

sakin ol hocam, sinirlerine hakim ol. [evlol]

yikici degil, yapici olalim. sonuc olarak, senin tecrube ile onun tecrubesi ayni olacak diye bir kural yok. bana sorarsan, exe'nin icini acma ihtiyaci duymuyorum. acmaya kalksam, icinden notepad bile cikaririm yani.. [ngt]

bende mi indirip kurcalasam su ekseleri? kesin sifreleme vardir..

• quote:

Orijinalden alıntı: rexx

Bi sorum daha var. Bi exe dosya içindeki müzik çok hoşuma gidiyo içinden onu almak istiyorum. Tek bir exe dosyası mümkünmüdür, mümkünse nasıl olur

Bu bahsettiğin exe dosyası setup dosyası gibi bişey anladığım kadarıyla yani sıkıştırılmış dosya... Bunu açmak için uniextract programını öneririm, banada bios rom dosyaları lazım oluyordu, genelde üreticiler bios dosyalarını .exe(kurulum) şeklinde verdiği için rom dosyalarını bulamıyordum bu programı buldum nette baya işime yaradı. Bir dene tavsiye ederim. Diğer türlü kurulum dosyası değilde uygulama dosyasıysa Hex editör programı işini görür.
  • vay ıyımıs
  • aynı konuya bıdaha hort yaptım ya la İ:)
  • PolynicE kullanıcısına yanıt

Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama saol gerçekten 1-2 saattir arıyorum nerdeyse bu programı bulamadım bi türlü adını 😂Tomb raider oyununda türkçe yama kuruyordum belki bu programı yükler yaparım dedim ama okurken aynı zamanda bide Revo uinstaller ile kurayım dedim okadar exeyle kurmama rağmen olmadı ama revo ile kurunca oldu Revo ile kurunca da oluyormuş sanırım Exeyi kuramayanlar bide bu programla kurmayı deneyebilir sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.