Şimdi Ara

Exiting PXE ROM - By Hp Pavilion 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlış yerdeyse kusura bakmayın, evet arkadaşlar sorunum bu; laptop'a 1 kere vurdum ve masaüstü kasmaya başladı hiçbirşey tıklanmıyordu sonra bir yanıt vermeyi kesti uyarısı geldi bende laptopun fişini çektim sonra açılırken 1. Fotodaki uyarıyı aldım laptop açılırken hdd ışığı birkaç kez yanıp sönüyor sonra bir daha yanmıyor ama hdd'den "tık tık tık" diye bir sesde GELMİYORDU, recovery denedim olmadı yine aynı uyarıyı verdi sonra dvd recovery denedim onda açıldı 2. Fotodaki gibi yükleme yapıyor ve hdd ışığı sürekli yanıyor yükleme bittikten sonra "son" a bastım ve laptop kapandı sonra biraz bekledim kendi açılır diye açılmadı bende düğmeye bastım kendim açtım sonra yine 1. Resimdeki uyarıyı aldım. Hdd'nin kablosunun çıkmış olabileceğini düşünüyorum garanti ve tekno kaskosu var garantiyi bozmasammı yoksa kasayı söküp hdd yerinden çıktıysa tekrar takıp açsam yinede aynı sorunu alırmıyım yada yerinden çıktığında hdd şase yapmış olabilirmi? Kafam çok karışık beynim yandı ne yapıcağımı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxxxxxx -- 14 Mart 2016; 20:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto 1
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Foto 2
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp compaq mini 110 bios şifre?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.