Şimdi Ara

Exodia Varisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
19.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700 katı mı yuh bırak exodiyanın varisini eksodya bile bunun varisi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enflasyon -- 27 Haziran 2007; 22:45:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bay zeka

bu kartın atak defans puanı mezarlığındaki ROCK canavarlarının sayısının 700 ile çarpılmasıyla oluşur.
    Ve egzodya varisi olamaz bu kar

+oyundan silinen rock canavarlari
    harika bi kart ozellikle rock destesi olanlar (ben dahil) vazgecmemesi gereken bi kart
    yanliz attack toplamlarinin 700kati olayi super olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanmm -- 28 Haziran 2007; 0:54:46 >
  • bu canavar çok güçlü ama eksodia'yı yenebilirmi bilmiyorum.
  • Exodia'yı yenebilecek bir kart yok efecti sayesinde zaten 5 kart oyuna sürüldüğünde direk oyun bitiyor
  • yanılıyorsun aslında var ama oynamak biraz güç 3 mısır tanrısının birleşimi horaktı
  • aynen inanın mıyom exodia warisi olduna
  • exodia varisi yami yugi ve yugi moto'dur ama düello krallığına gemi ile yolculuk başlayınca böcek kafa vıvıl kartları bakmak için eline alıp yenilmez olmak için yere atmıştır daha sonra ise bu kartın sahdeleri basılmıştır en azından benim bildiklerim bunlarama kart olarak exodia nın varısı big dark exodia bu kart exodia dan daha güçlü aslında big dark ...... ama aklıma gelmiyor ayrıyetten big dark exodia da diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B1F4F0A6B -- 4 Nisan 2008; 21:57:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atem_yugi

exodia varisi yami yugi ve yugi moto'dur ama düello krallığına gemi ile yolculuk başlayınca böcek kafa vıvıl kartları bakmak için eline alıp yenilmez olmak için yere atmıştır daha sonra ise bu kartın sahdeleri basılmıştır en azından benim bildiklerim bunlar

katılıyorum
  • başka yanıt verenler düşünsün artık nadide avcılarında sadece onlarda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: safak10

quote:

Orjinalden alıntı: Piskomanyag

Bunu çağırmak için Rock canavar lazım. 2 tane rock canavar feda ediyorsunuz. Onların güçlerinin toplamının 700 katı güce kavuşuyo. Çok seviyom bu kartı

çok güzel sallamışsınız açıklmasası şudur :

bu kar normal çağrı veya set yapılamaz mezarlıktan istediğin akdar rock canavarını oyun dışına atıyosun ve her attığın canavar için 700 atk akzanıyo :D :D :D

ayrıcada def kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Nisan 2008; 21:56:09 >
  • duelloda kullanılamaz ?'li çünkü.(benim fikrim.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

duelloda kullanılamaz ?'li çünkü.(benim fikrim.)

kullanılamazsa neden yapmışlar?
  • ammada saçmaladınız ya :D :D diğer forumlar size acıyor biliyonuzmu...

Bu kart offensive rock destelerinin ana kartıdır.Exodia (bazı nooblar hala eksodya diyo yapmayın şunu! ) nın bu kartla ilgisi yoktur.

Günümmüzde ex destesi yapan pek yok.Malum ex destesi eskiden olduğu kadar güçlü değil.. DAD deck hoşafını çıkarıyo ex in.

Ama süper bir fun decktir ;) yavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Ozan

ammada saçmaladınız ya :D :D diğer forumlar size acıyor biliyonuzmu...

Bu kart offensive rock destelerinin ana kartıdır.Exodia (bazı nooblar hala eksodya diyo yapmayın şunu! ) nın bu kartla ilgisi yoktur.

Günümmüzde ex destesi yapan pek yok.Malum ex destesi eskiden olduğu kadar güçlü değil.. DAD deck hoşafını çıkarıyo ex in.

Ama süper bir fun decktir ;) yavsiye ederim.

yavsiyen için saol
  • arkadaşalr bu tür kartlar çok yani exodia nın varisi gibi bi durumu yokki bunun tag force ta bunun gibi harika bi çok kart var oynayanlarbilir ama Exodia nın varisi gibi bi durumu olamaz
  • artık kendinize gelin ne zamandır cevap yazılmamış unuttunuzmu bu forumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

EXODİA VARİSİ FİLAN DİİL KONU KAPANMIŞTIR

Aha işte Ne büyütüyonuz bu İşi!
  • bende bu kart var bütün 3 ra kart ta var ama exodia en iyisi başka tanımam peki exodia necross ne oluyo
  • Arkadaşım en son 25 şubatta mesaj atılmış konuya mesaj atmaktaki amacın de?
  • bende var.manyak bi kart.arkadaşlarla duel yaparken tüm canavarları gönderiorum mezarlığı.(rock canavarları).coşuyo kart.bide exood master of the guard var.ismi böle bişide.oda süper.bende inv destesi var.en ii destelerden biri.tavsie ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.