Şimdi Ara

Exp Bug Ve Görevler !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mesela 5 x exp bug yaptım ve bir tanede exp görevi yaptım verirken 5 katını mı alıcam inş koxper lara fikir üretmemiş olurum cvplar için tşk.ler saygılarım la Muslukhu

• öle bişi olacaını hiç sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: fullplay2

öle bişi olacaını hiç sanmam

bencede böyle bişi olmaz
  • bas işine kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

arkadaşlar ben mesela 5 x exp bug yaptım ve bir tanede exp görevi yaptım verirken 5 katını mı alıcam inş koxper lara fikir üretmemiş olurum cvplar için tşk.ler saygılarım la Muslukhu

öle bişi olmaz hemde en sonda nickini yanlış yazmışsın 'c' yi yazmayı unutmuşsun
  • ya tutarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

quote:

Orjinalden alıntı: fullplay2

öle bişi olacaını hiç sanmam

bencede böyle bişi olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

arkadaşlar ben mesela 5 x exp bug yaptım ve bir tanede exp görevi yaptım verirken 5 katını mı alıcam inş koxper lara fikir üretmemiş olurum cvplar için tşk.ler saygılarım la Muslukhu

koxper lara derken sen ne oluyorsun ?
  • böyle bişi olmaz
  • olmaz canım daha neler
  • 7 anahtar gorevini yapıp snra bug yapıcaksın 7x sonra gidip verıceksin görevi 105m exp alıcaksın. diğer görevlerde denenmedi baska görev yoktu ama bitakım baska görevlerde de oluyormus.
  • anahtar gorewini ben denemiştim ama olmadı
  • HEEE OLMAZ ELALEM CATIR CATIR YAPIYO GORMEDINIZ SANKİ ESESLERİ OYLE BİŞİ VAR exp bugdayken gorev veririsen 2 tane gelıyo kac x teysen artık

ark sende kendın bulmus gibi yapma alıntı dede millet inansın
  • alıntı nıye dıyım kendım denedim. sonra arkadaslara soyledım gulduler onlar daha onceden yapmıslar cunku :) inanmayan deneyebılır tabı gorevi duruyorssa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.