arkadaşlar ben mesela 5 x exp bug yaptım ve bir tanede exp görevi yaptım verirken 5 katını mı alıcam inş koxper lara fikir üretmemiş olurum cvplar için tşk.ler saygılarım la Muslukhu
öle bişi olacaını hiç sanmam
quote:
Orjinalden alıntı: fullplay2
öle bişi olacaını hiç sanmam
bencede böyle bişi olmaz
bas işine kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: Muslukchu
arkadaşlar ben mesela 5 x exp bug yaptım ve bir tanede exp görevi yaptım verirken 5 katını mı alıcam inş koxper lara fikir üretmemiş olurum cvplar için tşk.ler saygılarım la Muslukhu
öle bişi olmaz hemde en sonda nickini yanlış yazmışsın 'c' yi yazmayı unutmuşsun
koxper lara derken sen ne oluyorsun ?
böyle bişi olmaz
olmaz canım daha neler
7 anahtar gorevini yapıp snra bug yapıcaksın 7x sonra gidip verıceksin görevi 105m exp alıcaksın. diğer görevlerde denenmedi baska görev yoktu ama bitakım baska görevlerde de oluyormus.
anahtar gorewini ben denemiştim ama olmadı
HEEE OLMAZ ELALEM CATIR CATIR YAPIYO GORMEDINIZ SANKİ ESESLERİ OYLE BİŞİ VAR exp bugdayken gorev veririsen 2 tane gelıyo kac x teysen artık
ark sende kendın bulmus gibi yapma alıntı dede millet inansın
alıntı nıye dıyım kendım denedim. sonra arkadaslara soyledım gulduler onlar daha onceden yapmıslar cunku :) inanmayan deneyebılır tabı gorevi duruyorssa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme