Şimdi Ara

Exp İçin Warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuataltuntoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ronark Land Base için warrior kasıyorum.69 olana kadar Borderler hariç sürekli exp kasacağım.Aşağıda yazacağım itemlerle 69'a kadar warrior kasılır mı?Değiştirmem gereken bir şey varsa nedeni ile belirtirseniz sevinirim.

+7 Chitin Set
    +7Raptor veya +7 İi
    Görev takıları
    Walkrie

İyi forumlar.

• +7 Shell Set yada +8 Chitin Set
    +7 İron İmpact
  • exp için çok şeye ihitiyacın yok eslanta dk pararamun platin varsa rahat 1 yada 2 ayda olursun +7 chtin yada shell set + 7toto++7 herhangibir baska silah
    atack ı 65 den fazla olan bi mp rec bukadar lvl ın artıp gucun arttıkca hic pot harcamazsın 69 oluncada pvp itemi düzmeye baslarsın
  • @Dante*:Hocam ilk önce benim de aklıma +7 Shell set geldi ama malum kiralık item bugu yüzünden her geçen gün fiyatı düşüyor.Şimdi alırsam yazın 69 olunca aldığım fiyatın çok altına satmaktan korkuyorum.+8 Chitin Set demişsin onu yapabilirim aslında ama en yakın yazın gold premium almayı düşünüyorum.Onları kitlemeden charda bırakmak biraz tehlikeli geliyor bana.Bu arada cevabın için teşekkür ederim.
    @XM:Yani tek el silah mı kullanayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢

@Dante*:Hocam ilk önce benim de aklıma +7 Shell set geldi ama malum kiralık item bugu yüzünden her geçen gün fiyatı düşüyor.Şimdi alırsam yazın 69 olunca aldığım fiyatın çok altına satmaktan korkuyorum.+8 Chitin Set demişsin onu yapabilirim aslında ama en yakın yazın gold premium almayı düşünüyorum.Onları kitlemeden charda bırakmak biraz tehlikeli geliyor bana.Bu arada cevabın için teşekkür ederim.
    @XM:Yani tek el silah mı kullanayım?

Evet çünkü göreceksin bütün warriorlar paramunlara dk lara tek el silah + mp recle atack yaparlar damage cok dusmez ama pot kullanmı inanılmaz azalır ama sen cift elli silahla pot gitmesin diye sd dısında bi skill vurursan hem party rahatsız olur hem damagelerin duser yok ben sd ile çift el kullanırım diyosan ozamanda cok pot harcarsın tavsiyem fazla para harcamadan +7 toto +7 deeo +6 hacker (71 ap 10 mprec)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XM -- 28 Aralık 2008; 18:37:15 >

• Aklıma yeni bir şey geldi.+7 Shell'leri kiralık itemlerden buglayacağım.Elime de tek el silah alacağım.Kalan parayla da takı falan alırım artık.Teşekkürler.
  • chitin set dursun
    kiralık shelllerle takıl pekde gerek yok sürekli expteysen zaten biraz çevren olur.

+7raptor al bdw de arada bir rlb de kullan 69 a kadar
    +7toto al yanına rec al ucuza

görev takıları ile dvm et 69 olduğun anda tekrar bir item-armor-takı alımı değişimi yapuıp adam gibi düzersin çarını

exp kasarken çok aşırı para harcamana gerek yok birtek pot parası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç birşeyde alma git itemleri bugla +6 raptor +7 shele ste tmmdır
  • =========>http://forum.donanimhaber.com/m_28720717/tm.htm

ben ne yazık ki hiçkimseye iron impact tavsiye etmiyorum. +7 raptor ve +7 shell set al shell set olmazsa +7 chitin set al.
  • valkyire exp set yap.
    +7 chitin set ve +7 toto seni idare eder. hele bide spear of murky alırsan tadından yenmez. zaten sol elde mp rec olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.