saçmalık falan değil koxperlar için gayet güzel bir uygulama. en basitinden hornetler
evet ape smilodon filan
Bu seferde harpy'ye deru'ya apostle'ye musallat olmasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin923
o zmn delosta nasıl abys çıkarcaz bunu cevabınıda yazsınlar_??
yukarıda yazmış arakdaş okumuyomusun sadece para ve ex gelmio gerisi gelio
valla bence ii olmus artık zombi prty olayı kalkıcak bide yaratıkların tam lvllerini yazan bi site varsa linkini atarsanız sevinirimm
SAçmalığa Bakya Oyunun B*kunu Çıkardılar Olurmu Öyle Şey Allah'ım Sinirden Duramıyom Xp hatası da veriorr Zaten KAfayı Yicem K2
işin aslı şolemiş buarada sordum ogrendim.... kestiimiz eziq monsterden coins ve exp haricinde hersey gelicek gelmezse master lar 62 skilleri için itemleri nerden bulcaz demi...
Ya konuya acıklık getıreyım kendınden 14 lvl dusuk hayvanı kesınce sadece ondan gelen exp ve para gelmıo ama ıcnde ıtem varsa onu alıosun yanı kekkurikukaka dan kekurı rıng duser sadece para ver ex alamıon onun dısında herseyı alıon
Kanımca saçmalık beyler... Koxp kuracak adam yine gider kurar kecoon'a koxp unu eziklere yine slot mlot kalmaz
sadece para veex mi gelmior item falan gelioda sora +8 wood u ben nerden çıkarcam lycan dan başka ?
ayrıca droplarda bozuk
quote:
Orjinalden alıntı: knight_1084
sadece para veex mi gelmior item falan gelioda sora +8 wood u ben nerden çıkarcam lycan dan başka ?
Millet Bağırıor Sadece COİNS VE EXP Diye Sen Hala Saçma Saçma Soru Soruosn
Bir anlama iyi olmuş bir anlama kötü İyi olan:Kosper lar gidip kecoon lara kosp kurup kekuri ring düşürmeye çalışıyorlar böylece onun önünde durmuş oldular Kötü olan:Mesela yüksek LvL lı adamlar talia basmak istiyicek ve iron bar çıkaramıyacak her seferinde iron bar ı pazardan çekmek zorundalarmı...
BIZDEN 14 LVL YUKARI CANAVARLARDA BIZI KESEMESIN O ZAMAN
quote:
Orjinalden alıntı: F4LL3n4nG3L
benim lwlimden 14 lwl assağı olduğunu nerden anlıcam _?
gidersin kesersin exp gelmesse 14 lvl altında
quote:
Orjinalden alıntı: GoktuguA
Bir anlama iyi olmuş bir anlama kötü İyi olan:Kosper lar gidip kecoon lara kosp kurup kekuri ring düşürmeye çalışıyorlar böylece onun önünde durmuş oldular Kötü olan:Mesela yüksek LvL lı adamlar talia basmak istiyicek ve iron bar çıkaramıyacak her seferinde iron bar ı pazardan çekmek zorundalarmı...
arkadaşım biraz daha oku forumu milletin ağzında tüy bitti sölemekten
sadece coins ve ex gelmicek diğer dropları alabilceksiniz
hayli ilginç ama güzel gibi
valla böyle pek de iyi olmamış neyse kekurikakura kesince sadece yüzük düşer herhalde coin bosver zaten
quote:
Orjinalden alıntı: ABSOLUT
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin923
o zmn delosta nasıl abys çıkarcaz bunu cevabınıda yazsınlar_??
Sadece para çıkmıyor.
şekil a) da gördüğünüz gibi hala delos u solucanlardan ibaret sananlar var orda her lvl a uygun yaratık var solucandan isillion a kadar. üstelik lvl ne olursa olsun solucanlar abyss çıkmaya devam ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: rebez0591
hayli ilginç ama güzel gibi
Bence de cok ılgınc.Keconlarda devamlı gezenler para ıcın degıl kekurı ıcın gezıyor.Bundan amac ne anlamadım
bence çok saçma
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
BIZDEN 14 LVL YUKARI CANAVARLARDA BIZI KESEMESIN O ZAMAN