Şimdi Ara

Exp premi plat premi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Kronosa başladım ve 69 a kasmayı planlıyorum sizce hangisi ve neden ?

• adı üstünde exp.

• plat al hem 800 cash filan veriyor

• sana net cevap işte plat al trina gelir 800 cash gelir

zaten 69 olcamdiyosun tamam işte
  • kardeşim haklısın ama 60a kadar kolay 60dan sonrası zor gelio expprede 60dan sonra %200verio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookup

kardeşim haklısın ama 60a kadar kolay 60dan sonrası zor gelio expprede 60dan sonra %200verio

yahu sen 80 kasmican ki bırak aposa brahmana 69 olcan sonuçta geç olsun fark etmez

sen 800 cash ve trinaları düşün (önceden 2 tane geliyordu şimdi 1 tane galiba)

bak yazmayı unuttum her serverda event var geliba yani ionia kronos carnacta var

şimdi alsan süper exp gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 20 Aralık 2011; 20:14:52 >
  • nasıl bir event bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookup

nasıl bir event bu ?

Exp para

Benim oldugum serverlarda var sen nerdesin bilmiyorum
  • 69 a kasmak için okadar para verme gold cek 800 cash trinna 800 cash le bronze alırsın +6 np gelir rahat olrusun 69 a gold la maximum 1 hafta
  • 69 olucam diyorsun eğer exp kasmakta sabırsızsan exp almanı öneririm
  • 69'a kadar kasacaksan ve premiumların verdiği özellikleri görüpte bu konuyu açıyorsan üzücü bir durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

69'a kadar kasacaksan ve premiumların verdiği özellikleri görüpte bu konuyu açıyorsan üzücü bir durum .

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

69'a kadar kasacaksan ve premiumların verdiği özellikleri görüpte bu konuyu açıyorsan üzücü bir durum .

+1

düşünürsen de exp al
  • ne expi be abiicim :S

+80 e gidecek olsa eyvallahda 69 levelde şu zamanda ne varki.

Kasacak arkadaş zaten koxpla kasacak. legal exp kasacağım diyen adama asla inanmam ben. legal exp in kurulacağı slot yok cünkü. alsın platını 800 cashinide kullansın. etinden de faydalansın kaymağından da... ohh miss gibi..

bu mevzuyuda tartışacak duruma getirip konu açıyoruz ya, helal bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 22 Aralık 2011; 10:17:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.