Şimdi Ara

EXPER LAPTOP / CTRL TUŞLARI ÇALIŞMIYOR ( 2 SİDE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar exper marka laptop kullanıyorum oyun oynarken ctrl yi çok kullanıyordum ilk başlarda zor işler oldu sonra hiç işlemez oldum diğerini denedim o işliyordu acaba tuştamı sorun oldu diye fiziksel açıdan sonra bir anda oda gitti bu yazdıklarım 1 gün içinde oldu iki tuşuda açtım baktım herhangi bir çizik bile yok üzerinde sapasağlamlar internette arıyorum arıyorum bulamıyorum sıkıntı ne el atabilecek olan varmı fn tuşu basılı kalmış falan gibisinden şeyler yazanlar vardı o tuşuda söktüm taktım ama yine değişen birşey olmadı kapatma olayınıda bulamadım bios ayarları biraz garibime de gitti laptopu alalı çok bi zaman olmadı yani fiziksel bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum Yardım ederseniz çok sevinirim ctrl olmadan oyun oynamaktan soğudum yemin ediyorum :D

• Eklemeyi unutmuşum ekran klavyesinden ctrl ye tıklayınca ctrl çalışıyor başka harici bir klavye takmayıda denemedim başka tuşlardada sıkıntı yok sadece ctrl de var :D
  • Marka sitesinden driver v.s arayın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • virüs vardır, başlat-çalıştır-regedit vs açmayı deneyin
    ya da görev çubuğuna sağ tık-görev yönetisini aç deyin. açılmazsa virüs var büyük ihtimal.
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Regedite de giriyor görev yöneticiside açılıyor bende anlamadım ne olduğunu delircem ya az kaldı oyun oynayamaz oldum tüm oyunlarımda ctrl var oyunları geçtim bilgisayarda ellerim o kadar alışmışki ctrl c ctrl v ye onları bile kullanamamak öldürüyor adamı galiba :D
  • Fn ile shift tusuna ard arda 15 kere falan bas duzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    sadece yapışkan tuşlar uyarısı veriyor düzelmedi hala yanlış yapıyor olabilirim tam olarak ne yapmamı istedin yani ne yapmam lazım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap verebilecek olan birisi yokmu hala düzelmedi sorunum ve acı çekiyorum resmen oynayamadıkça :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.