Şimdi Ara

Exper Style ilk yorumlarım ve sorularım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar bende geçen ay Exper Style 2 10.2 (siyah) netbook aldım.Carrefour'da teşhir ürünüydü 399TL'ye ürünü aldım.
    Netbook marka model tam olarak bilmiyorum ama N270 atom işlemci var,2 Gb Ram,160 Gb hdd sistemin bileşenlerinden bazıları.
    Teşhir ürünü olduğu için bütün driverlar kuruluydu.Format işini de ben beceremem gibi geliyor zaten 8 Gb lık usb lazım sanırım,format zamanı gelince servise giderim olmadı.
    Genel olarak memnunum Exper'den,herkese de tavsiye ederim.
    Ek olarak masaüstü resmimi nedense değiştiremiyorum şaka gibi böyle bir dumur detayınıda sizinle paylaşmalıyım.
    Aslında Exper Style kullananlara ait bir konu açılsa fena da olmaz hani.Bu hususta atılacak her adıma destek verebilirim.
  • bende uzun süre kullandım exper style hatta n270 işlemcili olanı n450 işlemciliyle yeniledim eskisini anneye devrettim. internete girme problemi driverla alakalı olabilir. wireless driverlerini silip tekrara kurabilirsin. ama bu tip sorunlar modemdende kaynaklanıyor olabilir. bağlandığın modemde başka bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyormu ona bir bak. eğer modemden olmadığına kaanaat getirsen driverlerı tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. hatta sorunun virüs bile olabilir daha önce trojan ve virüs nedeniyle bir çok bağlantı sorunu yaşamıştım. bi virüs taraması yapmanı da öneririm.
  • millet exper style netbook kullananların sabit bir sayfası olmalı artık.gecen gun bır konu daha bulmustum exper ile alakalı şimdi onu bulamıyorum mesela.
  • sayfası olsa ben elimden gelen yardımı yaparım. en azından ayrıntılı bir şekilde nasıl format atılacağını anlatabilirim. ancak nihayetinde bir netbook olduğu için çok fazla da tartışılacak bir şeyi yok aletin güzel hoş sessiz sakin çalışıyor :) sorunu olan arkadaşlara yardım edilecek bir bölümse yardımcı olabilirim. bu arada masaüzeri resminin değiştirilememesi tamamen windows starter kaynaklı. starter edition olduğu için böyle kısıtlamalar mevcut. ben linux kullanıyorum exper stylemda da böle sorunlarla karşılaşmıyorum denemenizi tavsiye ederim.
  • exper style netbooklarımıza windows 7 ultimate yükleyebilirmiyiz acaba?deneyeniniz oldu mu arkadaslar?
  • Yükleyebilirsin. Sürücülerin çoğunu kendisi tanıyacaktır zaten. Belki kamerada sorun olur ama onu da Vista sürücüleri ya da XP sürücüleri ile halledersin.
  • Windows 7 ultimate olayını deneyen oldu mu acaba exper style ile acaba?
  • Bluetooth nerden açılıp kapanıyor acaba bilen var mı?
  • Ben netbook'a format attım daemon tools ile.Windows 7 ultimate kurdum çok memnunum ve hiç bir driver'ında sorun yaşamadım.Her türlü fonksiyon çalışıyor.Win 7 kurulumu zaten çok kolay.Denemek isteyen exper kullanıcıları rahatlıkla deneyebilir.
  • arkadaşlar bendede bundan var ve arkasını açıp fanını temizlemeyi düşünüorm fikirleriniz nedir.fanını tmizleyen varmı açması temizlemesi geri takması kolaymı acaba ..
  • merhaba arkadaşlar
    biz bir çağrı merkezi olarak exper notbook (laptop) almayı düşünüyoruz.
    Dün evimin karşısında uygun ve cok iyi içerikli exper laptopları görünce bir sürü bröşür filan aldım
    patronuma göstercem diye. fakat patronum hemen sordu "hemen ısınıyor mu"
    bende araştırmalara girdim. kimisi bu experden çok memnun kimisi hic memnun değil
    cok format istiyormuş yok dayanıklı değilmiş filan.

şöyle anlatim. benim patron ara ara iş gezintilere çıkar. ama bazen de haftalarca yazıhane de
    de kalabilir. yani böyle bir laptop 8 saat çalışabilir mi? ısınmasına ısınır heralde..
    hiç bir bilgimiz yok bu konuda. lütfen bize yardımcı olun. cünkü laptop alırsak 3 yada 4 tane alıncak
    ve uzun vadeli olmasını isterim. patronumu yanıltmak istemiyorum :s

ısınıyor mu? dayanıklı mı? internetten prog. indirme çabuk olması lazım! internette genelde hızlı olması gerek
    .. bu özellikler var mı?

tşkler

• Arkadşlar ablam aldı ben 13 yasındaım çokguzel bende kullanıorum

Hiç bi sorunum yok ancak bu exper style nin (netbook) metin2yi oynatablıomu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.