Şimdi Ara

EXPER ULTRANOTE A4B-132 NOTEBOOK Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sizlere hesaplı ama iş gören bir ürün hakkında deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ürün başlıkta da görüldüğü üzere exper in giriş seviye ultranote u.
    ürün özellikleri:

AĞIRLIK 2,0 kg.
    BELLEK 4 GB DDR3
    EKRAN BOYUTU
    14'' EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768
    GRAFİK TİPİ Intel HD
    Intel Dual Core 1037U 1,80 GHz
    OPTİK SÜRÜCÜLER
    SABİT DİSK 320 GB
    TV-OUT ÇIKIŞI HDMI, VGA USB BAĞLANTI ADEDİ 3 x USB 2,0

Ürünün henüz belirgin bir eksiğini görmedim. ekran kalitesi aynı çözünürlükteki bilgisayarlar ile aynı. İnce bir tasarımı var ultrabook kadar olmasada. 3 USB, VGA, HDMI portları var. Klavye büyük harfli ve kullanışlı. İnternet ve Office programlarını rahatlıkla çalıştırıyor bir kitlenme rastlamadım. Pil ömrü 4-5 saat civarı. Ekran parlaklığı yeterli seviyede. Plastik ve yekpare bir gövdeye sahip. Pil çıkarılamıyor yani. Sadece sol tarafta hafif ısınma var. Birde rengi çok hoşuma gitmedi ancak leke tutmayan bir kaplaması var. Açılış hızı 18, kapanış 6 sn ye. Uyku modundan 1 sn de çıkıyor SSD kullanmasada. Fn tuşu ile ses açma ve kapama fonsiyonlarına hemen cevap veriyor. Daha önce kullandığım üst seviye Asus ultrabook göre bile inanılmaz bir şekilde iyi gördüm. Yazılımsal bir üstünlükgaliba. Bir ek programsız yalın geliyor buda performansı artırıcı bir etken. Gerek HP, gereksede Asus un çokda iş yaramayan programları hem bilgisayarı kasıyor hemde açılış hızını yavaşlatıyordu. Sessiz çalışması var. Ben ev için aldım, çocuklar kullansın diye ne diyeyim bende ara sıra kullanıyorum. Özellikle giriş seviye arayanlar için şiddetle tasiye ederim. Ben TEKNOSA dan 719 TL aldım.Bence fiyatının hakkını fazlası ile veriyor.

• Resim ve video görüntüleri
     EXPER ULTRANOTE A4B-132 NOTEBOOK Deneyimi EXPER ULTRANOTE A4B-132 NOTEBOOK Deneyimi EXPER ULTRANOTE A4B-132 NOTEBOOK Deneyimi

• üstat bu bilgisayarın fanından tıkırtı seklınde gayet duyulabılen bır ses gelıyor mu cevaplarsan sevınırım bılı yukarı kaldırınca ses duyulmuyor @omerv
  • ozaslansinan O kullanıcısına yanıt
    Yo hayır. Sadece harddiskten yaklaştırınca ses geliyor o da normal seviyede, diğer mekanik hard disk kullanan bil. dada benzer ses geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bende de exper var gayet memnunum. Karizma A5V serisi bendeki de. Harddisk sesi bende de var. SSD alacak param olsa hiç acımam değiştiririm. Onun dışında memnunum gayet.
  • Ben ürünü 700 tl ye görünce aldım, ev için, cocuklar kullanıyoru özgürce. İşin aslı fiyatına göre kalitesi fevkalede iyi geldi. Web, ofis uygulamalarını sıkıntısız çalıştırıyor. Acma ve kanma süreleri 7-10 sn gibi bir hızda. Ekran parlaklığı çok iyi. Daha önce ev için Asus un 1800 tl lik ultrabook unu almıştım. İnanın fiyatına göre memnun kalmadım ve sattım. Şimdi hiç yoktan gönül rahatlığı ile kullanılıyor.
  • Şu an Exper Ultranote A4B-HBR03 modeli 849 liradan bulunabiliyor. 2 adet Usb 3.0 var ve işlemci 2.2 ghz intel core i3 2328m
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerv

Merhabalar, sizlere hesaplı ama iş gören bir ürün hakkında deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ürün başlıkta da görüldüğü üzere exper in giriş seviye ultranote u.
    ürün özellikleri:

AĞIRLIK 2,0 kg.
    BELLEK 4 GB DDR3
    EKRAN BOYUTU
    14'' EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768
    GRAFİK TİPİ Intel HD
    Intel Dual Core 1037U 1,80 GHz
    OPTİK SÜRÜCÜLER
    SABİT DİSK 320 GB
    TV-OUT ÇIKIŞI HDMI, VGA USB BAĞLANTI ADEDİ 3 x USB 2,0

Ürünün henüz belirgin bir eksiğini görmedim. ekran kalitesi aynı çözünürlükteki bilgisayarlar ile aynı. İnce bir tasarımı var ultrabook kadar olmasada. 3 USB, VGA, HDMI portları var. Klavye büyük harfli ve kullanışlı. İnternet ve Office programlarını rahatlıkla çalıştırıyor bir kitlenme rastlamadım. Pil ömrü 4-5 saat civarı. Ekran parlaklığı yeterli seviyede. Plastik ve yekpare bir gövdeye sahip. Pil çıkarılamıyor yani. Sadece sol tarafta hafif ısınma var. Birde rengi çok hoşuma gitmedi ancak leke tutmayan bir kaplaması var. Açılış hızı 18, kapanış 6 sn ye. Uyku modundan 1 sn de çıkıyor SSD kullanmasada. Fn tuşu ile ses açma ve kapama fonsiyonlarına hemen cevap veriyor. Daha önce kullandığım üst seviye Asus ultrabook göre bile inanılmaz bir şekilde iyi gördüm. Yazılımsal bir üstünlükgaliba. Bir ek programsız yalın geliyor buda performansı artırıcı bir etken. Gerek HP, gereksede Asus un çokda iş yaramayan programları hem bilgisayarı kasıyor hemde açılış hızını yavaşlatıyordu. Sessiz çalışması var. Ben ev için aldım, çocuklar kullansın diye ne diyeyim bende ara sıra kullanıyorum. Özellikle giriş seviye arayanlar için şiddetle tasiye ederim. Ben TEKNOSA dan 719 TL aldım.Bence fiyatının hakkını fazlası ile veriyor.

hocam allah çıkardı sizi karşıma

Aynı cihazdan malesef bendede var

bu cihazda biosa nasıl giriyoruz ? çok acil format atmam lazım da

• kardeş biosa girmenize gerek yok. Denetim masası, bilgisayarı yedekle kur kısmına girip sistemi yeniden kur dediğinizde bütün bilgileri silip win 8 yeniden sıfır kuruyor. ilk ayarlarına geliyor.
    selamlar
  • quote:

kardeş biosa girmenize gerek yok. Denetim masası, bilgisayarı yedekle kur kısmına girip sistemi yeniden kur dediğinizde bütün bilgileri silip win 8 yeniden sıfır kuruyor. ilk ayarlarına geliyor.
    selamlar

e hocam farzedin bilgisayar çöktü hiç açılmıyor o zaman ne yapacagım ?

EDİT: BULAMADIM ÖYLE BİŞEY YOK BENİMKİ WİN 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 30 Kasım 2013; 14:47:51 >
  • aslında orasını tam bilemiyorum ben win çok kullanmıyorum. Ama o zaman elinizde cd de veya usb de win programı olması lağzım. usb takın bilgisayar açılırken f8 veya 12 tuşuna tam bilemiyorum basıp açarsanız bilgisayar bios menüsüne geliyor oradan usb veya cd seçilerek bilgisayar yeniden kuruluyor. Biraz internette araştırırsanız bulursunuz. kusura bakmayın ancak bu kadar yardımcı olabilirim.
  • quote:

aslında orasını tam bilemiyorum ben win çok kullanmıyorum. Ama o zaman elinizde cd de veya usb de win programı olması lağzım. usb takın bilgisayar açılırken f8 veya 12 tuşuna tam bilemiyorum basıp açarsanız bilgisayar bios menüsüne geliyor oradan usb veya cd seçilerek bilgisayar yeniden kuruluyor. Biraz internette araştırırsanız bulursunuz. kusura bakmayın ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

internette hiç bir şey yok müşteri hizmetleride açmıyor telefonu EXPER ALMAYIN !! hiç bi destekleri yok ! yanında format cd si bile vermediler
  • Artık hiç bir marka win cd vermiyor. Bilgisayarı yeni aldığında kendin bilgisayar üzerinden kurulum cd oluşturabiliyorsun. Sen her ilde exper servis vardır oraya götür yada bir bilgisayar bilenden yardım al. Servisler yazılımdan kaynaklanan sorunlarda ücret alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

aslında orasını tam bilemiyorum ben win çok kullanmıyorum. Ama o zaman elinizde cd de veya usb de win programı olması lağzım. usb takın bilgisayar açılırken f8 veya 12 tuşuna tam bilemiyorum basıp açarsanız bilgisayar bios menüsüne geliyor oradan usb veya cd seçilerek bilgisayar yeniden kuruluyor. Biraz internette araştırırsanız bulursunuz. kusura bakmayın ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

internette hiç bir şey yok müşteri hizmetleride açmıyor telefonu EXPER ALMAYIN !! hiç bi destekleri yok ! yanında format cd si bile vermediler

F10'a bas oradan boot et cd yi işte.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şu ara ben de max 800 tl bir bilgisayar arıyorum. Bu başlığı gördüm.
    Bilgisayarda hiçbir şekilde oyun oynamıyorum. Daha çok internette dolaşmak için ve ağırlıklı olarak office uygulamaları kullanmak için alacağım.
    Önerir misiniz?
    Donanımından çok aşırı birşey beklemediğim için; çalışma süresi, ısınma problemi olup olmaması, ses çıkarıp çıkarmaması ve tasarımı gibi özelliklere daha fazla önem veriyorum.
    Teşekkürler.

edit: Ayrıca ürünün bu linkte gönderdiğim üründen ne farkı var onu da öğrenebilir miyim? Exper'in sitesinde A4B sadece 2 model olarak gözüküyor.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/EXPER/ULTRANOTE-A4B-DR01-p-95530-c-24.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 30 Aralık 2013; 14:31:09 >

• Linkteki bilgisayarın işlemcisi 1.5 . Bu konudaki ürünün işlemci hızı 1.8 diğer özellikler aynı. Sizin bütcenizede uygun. Ben çok memnunum f/p olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ancak gidip bilgisayarı canlı görüp deneyin derim.

• Hocam bunun driverlarını nerden bulurum. Yardımcı olusanız sevinirim.
  • Bilgisayarla birlikte kurtarma CD si yoksa. Doğrudan ayarlardan bilgisayarı yeniden kur var oradan ikinci bir cd ye ihtiyaç duymadan yeniden sıfır kurabilirsiniz. Win 8 in özelliği.

• Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.