Şimdi Ara

EXPER Xcellerator Q5V-G05 Notebook vs Victor P503S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EXPER Xcellerator Q5V-G05 Notebook ile Victor P503S2 -15.6" 3GB GTX 970M arası kaldım. Birisi 3300 lira birisi 3700 lira sizce ne yapmalıyım tabiki gönlüm victordan yana 970 m den ötürü Fakat bazı olumsuz düşüncelerim var modeller hakkında. Bu modelleri kullananlar inceleme ve yorumlarını yazarsa makinalar hakkında kafamdaki soruların gitmesine yardımcı olabilir.. Yardımlarınızı bekliyorum ...kullanıcı yorumları+servis hakkındaki görüşleriniz ....

• quote:

Orijinalden alıntı: tracking

EXPER Xcellerator Q5V-G05 Notebook ile Victor P503S2 -15.6" 3GB GTX 970M arası kaldım. Birisi 3300 lira birisi 3700 lira sizce ne yapmalıyım tabiki gönlüm victordan yana 970 m den ötürü Fakat bazı olumsuz düşüncelerim var modeller hakkında. Bu modelleri kullananlar inceleme ve yorumlarını yazarsa makinalar hakkında kafamdaki soruların gitmesine yardımcı olabilir.. Yardımlarınızı bekliyorum ...kullanıcı yorumları+servis hakkındaki görüşleriniz ....

O zaman monster düşün. T5 v4.1 kullanıyorum. Aldığımdan beri insanlık dışı bir şekilde bilgisayarı zorladım. Saatlerce benchmark testleri ve gpu stress testleri yaptım. Son ses bangır bangır müzik dinledim. Turbo fanı açıp saatlerce oyun oynadım. Hiçbir problem çıkmadı. Ekranda iki tane sıkışık piksel vardı sadece. Siyah ekranda belli belirsiz ortaya çıkıyorlar. Bunun için de servise yollayıp panel değiştirmeyi pek istemedim açıkçası. Bir problemim yok yani. Monster tavsiye ederim. Gayet de ilgililer. Teknik servisini çok övüyor herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem belleği 8gb ve 970m 192 mbit ssd slotu mevcut ama içerisinde yerleşik ssd disk yok sanırım dimi. Birde subwooferın olmaması ses kalitesinde nasıl bir farklılık oluşturur sence dostum..
  • quote:

Sistem belleği 8gb ve 970m 192 mbit ssd slotu mevcut ama içerisinde yerleşik ssd disk yok sanırım dimi. Birde subwooferın olmaması ses kalitesinde nasıl bir farklılık oluşturur sence dostum..

8gb bellek var ama fazla bile bence. Oyunlar en fazla 4gb kullanıyor. Kalanı rahatça windows için kullanılabiliyor. Monster'in kullanığı western digital scorpio black çok başarılı. Tek sıkıntı gürültülü çalışması. Bunu da performansına ver. İkinci bilgisayarım asus n55sl. Onda harici subwoofer var ve inanıpmaz basslar alıyorum. Bu cihazda ise subwoofer yok. Mevcut ses sistemi bence iyi ama basslar konusunda yetersiz. Gelen sound blaster ses yazılımı ile bassları bir miktar artırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Sistem belleği 8gb ve 970m 192 mbit ssd slotu mevcut ama içerisinde yerleşik ssd disk yok sanırım dimi. Birde subwooferın olmaması ses kalitesinde nasıl bir farklılık oluşturur sence dostum..

8gb bellek var ama fazla bile bence. Oyunlar en fazla 4gb kullanıyor. Kalanı rahatça windows için kullanılabiliyor. Monster'in kullanığı western digital scorpio black çok başarılı. Tek sıkıntı gürültülü çalışması. Bunu da performansına ver. İkinci bilgisayarım asus n55sl. Onda harici subwoofer var ve inanıpmaz basslar alıyorum. Bu cihazda ise subwoofer yok. Mevcut ses sistemi bence iyi ama basslar konusunda yetersiz. Gelen sound blaster ses yazılımı ile bassları bir miktar artırabilirsiniz.

Sadece oyun için kullanmıyacağım tasarım programlarıda kullanacagım bu yüzden benm için önemli (3dmax vs.) fakat victoru biraz araştırdım servis ağından çok şikayetçiler şanssızlık olurda bir arızası olursa makinanın güme gider uğraşacak vaktim yok sanırım monster a yöneleceğim ama onlardada istediğim gibi bir bilgisayar cok pahalı. Exper in bu serisi hakkında herhangi bir bilgin varmı yada servis ağı hakkında ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Sadece oyun için kullanmıyacağım tasarım programlarıda kullanacagım bu yüzden benm için önemli (3dmax vs.) fakat victoru biraz araştırdım servis ağından çok şikayetçiler şanssızlık olurda bir arızası olursa makinanın güme gider uğraşacak vaktim yok sanırım monster a yöneleceğim ama onlardada istediğim gibi bir bilgisayar cok pahalı. Exper in bu serisi hakkında herhangi bir bilgin varmı yada servis ağı hakkında ?

Exper'in victor'dan farkı yok servis ve hizmet olarak. Dolar yükselmeden önce t5 v4.1 3599 liraydı. Şu an 3799 lira. Yanlış zamanda bilgisayar almaya karar vermişsin. Ayrıca 860m ile 970m arasında uçurum var. 970m, 880m'den bile daha güçlüyken gidip hala 860m düşünüyor olman garibime gitti.

• Zaten 860m almak istemiyorum ama imkanlar dahilinde alabileceğim fiyatların üstüne çıkamıyorum. Okul parası yıpratıyor.. Aslında almak istediğim pc fiyatları 5 bine yaklaşıyor .. 970m 4gb ekran kartı 16gb ram haswel mimarili bir pc almak istiyorum ama maddiyat beni expere itiyor zorla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim servis ile ilgili hiçbir problemimiz olduğunu sanmıyorum. Normal şartlar altında 48 saat içerisinde ürünlerin problemleri çözülmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.