Şimdi Ara

Exploding Palm, Rimeheart ve Furnace Nerfleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir de o boss'u olduruyorlar
    terbiyesizler...
  • 4-5b nasıl crit vuruyorlar diye soran arkadaşlara örnek profil:http://us.battle.net/d3/en/profile/Davlok-1847/hero/47569525
    Rimehearth ve frostborn(olmasa da olur diyen var ama proc artırıyor) olması gereken 2 item, skill'de fists of fury rune olmalı Monk için.
    http://www.youtube.com/watch?v=UUIM9rrJsTI
    http://www.reddit.com/r/Diablo3Monks/comments/26royb/rimeheart_shatter_build_overview_gearing_skills/

Video'da en çok ayakta kalanın Monk olması şaşırtıcı değil, çünkü sınırsız Serenity basıyor cooldown'ı full'lemiştir.
    Barbar'ın da bir silahı rimehearth sanırım. Zıpzıp EQ skill rune da cold, rimehearth'ı proc'luyor. (Barbar tam bilmiyorum, çok kesin şeyler yazmamayım ama gördüğüm tahminim böyle)
    http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/barbarian-bastions-keep/88354-rimeheart-with-freeze-eq-build Burada barbar'ı rimehearth ile konuşmuşlar ama buna örnek net profil bulamadım.

Crusader ise shotgun build ile yardırıyor, Law of Hope- Stop Time Active: Empowering the Law also causes all health loss and regeneration to pause for 3 seconds. ile zaman zaman aktif ediyor.

Benim gözlemlerim bu şekilde. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Temmuz 2014; 12:53:11 >

•  Exploding Palm, Rimeheart ve Furnace Nerfleniyor

Alın size 50 milyon Toughness'ı barbar'a değen arcane :)
     Exploding Palm, Rimeheart ve Furnace Nerfleniyor

• tmm örnek profilin güzelde ben barbardan bahsettim barbarın RIMEHEARTında soket bile yok 250 300k dpssi var nasıl 4-5b vuruyor diyorum. mesela o boss kesilirkenki ksc de barbarın 5.5b ye yakın bir critic damage vurduğu görülüyor ki barbarın diğer silahında da int gem takılı olduğu halde baya düşük belliki bu elemanın cd si çünkü kemeri de blacthorn.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Hack'le Thorns ve ice karışımı bir build yapmış, muhtemelen Bul Kathos yüzük mob hp'sine oranla damage üretmesini sağlıyor. Tabi 300k sheet damage'la nasıl oluyor da bu derece oluyor bilemiyorum.
    Rimeheart ve Hack birlikteliğini bir denemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 6 Temmuz 2014; 21:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

tmm örnek profilin güzelde ben barbardan bahsettim barbarın RIMEHEARTında soket bile yok 250 300k dpssi var nasıl 4-5b vuruyor diyorum. mesela o boss kesilirkenki ksc de barbarın 5.5b ye yakın bir critic damage vurduğu görülüyor ki barbarın diğer silahında da int gem takılı olduğu halde baya düşük belliki bu elemanın cd si çünkü kemeri de blacthorn.

Şöyle vuruyor 5 b yi, rimeheart donmuş mobları bir anda patlattığı için ölen mobun o anki hp si kaç ise o değer crit olarak ekranda yazıyor.. Yani mobda 5 b hp varken rimeheart patlatırsa 5 b crit geliyor ekrana, 500m hp si kalmışken patlatsaydı 500m lik bir crit değeri gelecekti ekrana :)
  • saol açıkladığın için kullanmadığım için bende bilmiyordum. nerfi hakediyormuş o zaman
  • Özetle Rimeheart, Sever silahının gerçek etkili versiyonu, %10 şansla donmuş mob'ları anında kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Temmuz 2014; 19:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalsh

quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

tmm örnek profilin güzelde ben barbardan bahsettim barbarın RIMEHEARTında soket bile yok 250 300k dpssi var nasıl 4-5b vuruyor diyorum. mesela o boss kesilirkenki ksc de barbarın 5.5b ye yakın bir critic damage vurduğu görülüyor ki barbarın diğer silahında da int gem takılı olduğu halde baya düşük belliki bu elemanın cd si çünkü kemeri de blacthorn.

Şöyle vuruyor 5 b yi, rimeheart donmuş mobları bir anda patlattığı için ölen mobun o anki hp si kaç ise o değer crit olarak ekranda yazıyor.. Yani mobda 5 b hp varken rimeheart patlatırsa 5 b crit geliyor ekrana, 500m hp si kalmışken patlatsaydı 500m lik bir crit değeri gelecekti ekrana :)

o 5 milyarlar rimeheart'tan kaynaklanmıyor. Ring'ten kaynaklanıyor. %0.4 oranında drain life ring'i takmış. Yoksa rimeheart sadece lesserlara vurur. Bossun canı 1000 milyarsa 4 milyar vurur ring çevresinde olduğu sürece.

• Evet adamlar item ve build ile dövüyorlar, sheet dps ile değil. Monk'un sheet dps'i 100k civarındadır, barbarın 300k mıydı.
  • Mobla %1 hpden başlamış kesinlkle PTR hilesi bu Bazıları görüntüde öyledir demiş üstte ama bakarsanız Örneğin; 7.000.000.000.000/7.000.000.000 sağ taraftakinden iniyor sürekli, bug olsa o hpsi sabit kalırdı bi süre ,yani hile yapılmış denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Mobla %1 hpden başlamış kesinlkle PTR hilesi bu Bazıları görüntüde öyledir demiş üstte ama bakarsanız Örneğin; 7.000.000.000.000/7.000.000.000 sağ taraftakinden iniyor sürekli, bug olsa o hpsi sabit kalırdı bi süre ,yani hile yapılmış denilebilir

PTR hilesi değil, sadece hp belli bir değerin üstüne çıkınca bar'ın sınırı kaldırmadığı için boşmuş gibi görünüyor. Video'da hiçbir hile yok. Sadece monk ölümsüz olmak için kullandığı glove buff'ı var, o da oyun mekanizmasında şu an için mevcut, şöyle ki dışarıdan aldığın buff, rift'te kalıyor.

Oyundaki itemları en iyi şekilde kullanarak, normalde imkansız olan Tier 100'ü bitirmişler. Olay bundan ibaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 7 Temmuz 2014; 7:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Mobla %1 hpden başlamış kesinlkle PTR hilesi bu Bazıları görüntüde öyledir demiş üstte ama bakarsanız Örneğin; 7.000.000.000.000/7.000.000.000 sağ taraftakinden iniyor sürekli, bug olsa o hpsi sabit kalırdı bi süre ,yani hile yapılmış denilebilir

PTR hilesi değil, sadece hp belli bir değerin üstüne çıkınca bar'ın sınırı kaldırmadığı için boşmuş gibi görünüyor. Video'da hiçbir hile yok. Sadece monk ölümsüz olmak için kullandığı glove buff'ı var, o da oyun mekanizmasında şu an için mevcut, şöyle ki dışarıdan aldığın buff, rift'te kalıyor.

Oyundaki itemları en iyi şekilde kullanarak, normalde imkansız olan Tier 100'ü bitirmişler. Olay bundan ibaret...

Hıhı tamam ilk mobun hpsi %10 dan başlamış onu gördüm, gördüğümü söyledim sadece.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.