Şimdi Ara

Explorer.Exe Onarıcı v1.0 & Onarıcı v1.3 Build 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
38.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetdf

Sakın yüklemeyein pc fena kasılmaya başladı svchost.exe şişti bu uyanık bu yazılımla bilgilerinizi çalıyor olabilir.

Aynen , bende ancak gülebiliyorum .
  • dosya bulunamadı diyor.
  • güzel çalışma eline sağlık arkadaşım indiriyorum

quote:

Sakın yüklemeyein pc fena kasılmaya başladı svchost.exe şişti bu uyanık bu yazılımla bilgilerinizi çalıyor olabilir.

• Link'lerin her İkiside Çalışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: serisonu

dosya bulunamadı diyor.

Teşekkür ederim Sağol .

quote:

Orjinalden alıntı: flashabu

güzel çalışma eline sağlık arkadaşım indiriyorum

quote:

• Ellerine sağlık programın çok güzel gerçekten.

Sadece youtube için almıştım. Her seferinde 4.2.2.2 4.2.2.1 ayarı ile uğraşmak istemiyordum.

Saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Ellerine sağlık programın çok güzel gerçekten.

Sadece youtube için almıştım. Her seferinde 4.2.2.2 4.2.2.1 ayarı ile uğraşmak istemiyordum.

Saolasın..

Sağol teşekkür ederim . . İşinizi görüyorsa ne mutlu
  • Powerx* arkadaşım Çok işime yaradı,aburuk uburuk hatalardan kurtuldum.Emeğine sağlık,sana çamur atan arkadaşlar hevesini kırmasın(malum burası türkiye,77,5 milletiz)!
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat7495

Powerx* arkadaşım Çok işime yaradı,aburuk uburuk hatalardan kurtuldum.Emeğine sağlık,sana çamur atan arkadaşlar hevesini kırmasın(malum burası türkiye,77,5 milletiz)!

Sağol kardeşim . İşine yaradıysa ne mutlu . Çamur atan arkadaşları aldırmıyorum.Bana inanan güvenen arkadaşlarımız yetiyor bana . Sonuçta ben burada sizler için uğraşıyorum, kendim için, sizin için uğraşıyorum .
  • Teşekkürler arşive alındı.
  • Arşivlik bir şeye benziyor. Teşekkürler. Hevesini bir kaç densiz kırmasın, çalışmaya ve paylaşıma devam lütfen.
  • Eyw Kardeşim , Teşekkür Ederim .

Başarılarının Devamını Dilerim
  • Ben Teşekkür ederim Arkadaşlar . İşinizi görüyorsa ne mutlu.
  • bende de sağ tıklama menüsünde sorun var şöyle ki

mesela bi mp3 e sağ tıklıyorum > birlikte aç dediğimde hiç program gözükmüyor , sadece birlikte aç kısmı var o da aktif olmuyor

hiçbir programı birlikte aç diyerek çalıştıramıyorum bunun bir çözümü var mıdır?

SS işletim sistemi : XP PRO 'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Korsan -- 24 Temmuz 2009; 20:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

bende de sağ tıklama menüsünde sorun var şöyle ki

mesela bi mp3 e sağ tıklıyorum > birlikte aç dediğimde hiç program gözükmüyor , sadece birlikte aç kısmı var o da aktif olmuyor

hiçbir programı birlikte aç diyerek çalıştıramıyorum bunun bir çözümü var mıdır?

SS işletim sistemi : XP PRO 'dur

Programı yeniledim . İndirip bir dene bakalım sorunun düzelecekmi .

• ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat faydası olmadı malesef aynı sorun devam ediyor
  • Linkler de sorun mu var acaba!
  • indiremiyorum bir kaç dakika sonra tekrar deneyin diyor,
    emeğine sağlık şimdiden
  • ya dostummm ! lınkler ölmüşşş ! yenılesen dyorumm ! ya bıde bnm ınternet expoller 7 de ileri geri butonları kayboldu :S !!! neden olabılırr ? sımdıden sagol emeklerınız ıcın !
  • üstad bu program acil lazım yenilermisin şu linki yaw
  • Kusura bakmayınız arkadaşlar uzun süre ilgilenemedim . Linkler yenilenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.