Şimdi Ara

Explorer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şöyle bir problemim var:

Geçen gün bilgisayarı kapattığımda güncelleme yaptığını fark ettim. O an elektrikler gitti ve bataryası ölü olan laptopum da anında kapandı. Artık ne olduysa, bilgisayar açılırken çok yavaş açılır oldu. Fotoğraf ve Microsoft Word uygulamaları hariç hiçbir şeyi açmaz oldu. Her seferinde aynı hatayı veriyor. Ne Chrome'a girebiliyorum ne virüs programına. Verdiği hatada: "Görüntü türünü destek için gereken alt sistem mevcut değil." kafayı yemek üzereyim. Combofix ile düzeltmeyi denedim açamadım bile. Kopyala yapıştır yapmıyor ki dosyaları kurtarayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows kurulum cd ni tak. başlatı tıkla arama bölümüne cmd yaz ve cmd üzerinde sağ tık yap yönetici olarak çalıştır de.
    komut penceresi açılır oraya sfc /snannow yaz ve entera bas işlemin bitmesini bekle ardından pc ni kapat aç bakalım.
  • Cevap için teşekkürler fakat onu yaptığımda bir yerde tıkanıp error veriyor. Aynı şeyi güvenli modda da denedim olmadı maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.