Şimdi Ara

Explorer VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün akşamdan berii internet explorer ı açınca yazdığım adrese giderkenhttp://err.ww404.cn ... gibi bir siteye bağlanarak virüs bulaştırıyor ve net bir acayip hale geliyor

Zone alarm kuallnıyorum yakalıyor siliyorum ama yine açınca aynı.Sistemi geri yükledim olmadı explorer ı kaldırdım yeniden yükledim olmadı.

ve Firefox ta herhangi bir virüs yok

• bu rezalet bir virus olan "chenzi.exe" virüsü... ağımda 7 pc var ve illallah dedirtti. yakında tüm dünyayı mahvedecek görürürsünüz.

ikinci çernobil vakası...

seninki gene iyi. bizde pc yi donduruyor kitliyor.

bununla ilgili forumda 3 konu var.ama kesin çözüm yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 11 Mayıs 2008; 12:59:22 >
  • Formaaaat!.. HijackThis ile deneyebilirsin ama en temizi format..
  • hocam format at driver vs vs dosyalarını tamamla acronis true image yükle image al süpoer walla 5 dakkada format oluyo virüslerdende çekinmene gerek yok arkadaş oluyosun virüslerle, yakında crysis oynuyacam virüslerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Formaaaat!.. HijackThis ile deneyebilirsin ama en temizi format..

boşuna uğraşma.format çözüm değil. istersen dene.. 5 dk sonra ağdan geri geliyor. konuları ara bulursun cevabı..

chenzi.exe
  • galiba çözümünü buldum.

http://www.arswp.com/download/arswp2/arswp2.zip

Pc yi ağ desteği ile güvenli kipte açıp yükledim...

1 saattir bir kitlenme görülmüyor. linkteki antivirüsü indirip tarattırın. buluyor pislikleri ve siliyor..

inmesi bira uzun sürüyor ama olsun..... herkese tavsiye ediyorum. tüm antivirüsleri kaldırın bir işe yaramıyor bundan başka. Çince ama işinizi görüyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.