Şimdi Ara

Extraction serisi yeni bir filmle devam edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Extraction serisi yeni bir filmle devam edecek
    Marvel Sinematik Evreni'ndeki Thor rolüyle tanınan Chris Hemsworth'ün başrolünü üstlendiği Extraction, Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen filmlerinden biri oldu. Özellikle ustaca dizayn edilmiş aksiyon sahneleriyle dikkat çeken film, bu başarı sayesinde yeni bir seri başlattı. Geçtiğimiz yıl Extraction 2 ile devam eden bu seri, yakında üçüncü filme de kavuşacak.

Extraction 2'nin de geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasının ardından zaman kaybetmeden hazırlıklarına başlanan Extraction 3, yavaş yavaş şekilleniyor. Bu hafta verdiği bir röportajda serinin üçüncü filmine değinen Joe Russo, yeni film için hazırlıkların sürdüğünü söyledi. İlk iki filmi de yöneten Sam Hargrave'in yönetmen olarak geri döneceğini açıklayan Joe Russo, şu anda senaryo üzerinde çalıştıklarını ve Chris Hemsworth'ün takvimine göre kendilerini ayarlamaya çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca Bkz.Spider-verse filmi Kraven the Hunter bir kez daha ertelendi

Extraction 3 İçin Hazırlıklar Sürüyor

Joe Russo'nun bu açıklamaları, Extraction 3'ün yakın bir gelecekte hayata geçirileceğini fakat şu an için somutlaşmış bir çekim takviminin ya da senaryonun olmadığını gösteriyor.

Eski bir dublör koordinatörü olan Sam Hargrave'in yönettiği Extraction filmleri, insanları tehlikeli bölgelerden çıkarma konusunda uzmanlaşmış paralı bir asker olan Tyler Rake (Hemsworth)'e odaklanıyor. 

Kaynak:https://collider.com/extraction-3-in-development-joe-russo/

• 2. Filmi yarıda kapattım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aksiyon sineması John Wick'in yolundan değil The Raid filminin yolundan veya Jackie Chan sineması gibi zor bir yoldan gitmesi lazım

Wick kendi şahsına özel bir yapım. Bu film gibi herkes o yoldan ilerlerse yine çıkmaza gireceksiniz, yazık olacak ki bunda da hissediliyor zaten o hantallık ve yapaylık

Yeni nesil aktörler tırtonun Allahı ve alayı çöp. Yönetmenler biraz idare ediyor işi

Senaristler ise aktörlerden bin kat çöpoğluçöp

Şirketlerin Jackie Chan gibi bir adam daha yaratması lazım bu sektöre. (Zor ama imkansız olduğunu sanmıyorum. Adam aksiyon sinemasının peygamberi gibi bişey sonuçta)

O bayrağı birinin devralması lazım, adam 70 yaşında ve saçının kılı bile etmeyen evlatları var şansızlığımıza

Neyse

Ayrıca Tony Jaa, Iko Uweis gibi muhteşem dövüşçüleri artık kendi ülkelerinde, kendi kültürlerinde kullanmaları lazım. Şu iki adamı sanki ilk filmlerinden sonra ülkelerinden kovdular ve hep çöp şişlerde yan rol alıp duruyorlar

Bir şirketim olsa Gareth Evans denen dallamaya gider, önce eşek sudan gelene kadar Allah yarattı demeden 1 ton sopa çeker (neden bıraktın lan o Raid'deki ekibi) sonra da asla ama asla batıya uğramayan Asya kültüründe aksiyon filmleri çekmesi için alt şirket kurar başına oturturdum

Bu herifin mayasında var bu aksiyon işi ama tövbe etti bezemenk gitmiyor Asya'ya..

• 2. filmden sonra hiç gerek yok yenisine.

• Filmin ikisinide izledim harika bir film tekrar tekrar izleyebilirim

• 2. nin sonunda belli zaten geleceği konuşmalardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fable serisi devam edecek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.