Şimdi Ara

Extreem Raid 0 kullanıcılarından yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben intel chipset p54 yani le raid0 kulanıyorum 1 yıldır tek bir sorun yaşamadım bide INTEL Matrix Storage Manager gibi yazılımları falanda kullanmıyorum tek windows kurarken raid sürücüsünü yüklüyorum mis gibi valla.
  • win7 beta değilmi .sonuçta beta yazılımda doğal bişe bence
  • Evet win7 beta.Ancak şu anda pc xp,vista ve win7 kurulu.
    Aralarında en sağlamı win7 .
    xp de direk olarak ve daha sık mavi ekran veriyor.Ancak win7 de pc kilitleniyor.

raid denetleyici pc nin hemen açılışında bios konrtolünden devreye girip diskleri ve raidi kontrol ediyor.Bu sırada yukarıdaki resimde görüldüğü gibi Error cureptec gibilerinden hata veriyor.
    Yani iş yazılıma kalmadan yani , işletim sistemi devreye girmeden hatayı alıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

win7 beta değilmi .sonuçta beta yazılımda doğal bişe bence
  • aynısı benim başıma elektrikler birden kesilince gelmişti.
    diskin birinde error veriyordu ama ben windowsu açamadım sürekli restart atıyordu.
    allah biliyo ya bad sector den acaip korkmuştum tamam garantisi var ama raid çifti diskin bide aynısını bulamazlarsa farklı seri yollarlarsa diye..
    bu hata tecrübelerime göre, yazılması gerekn tam bilginin iki diske bölümlenirken, herhangi bi hata sonucu eksik yazılması ve eşitliğin bozulmasından kaynaklanıyor.
    çünkü herhangi bir yükleme yokken yani windows boştayken pc birden kapanırsa sorun olmuyor.
    ancak windows yüklenirken veya herhangi bir şekilde windows meşgulken pc kötü kapanırsa raid çok hassas olduğu için yüksek olasılıkla etkileniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.