SORUN SU AKRADASLARLA ARIYORUM BULAMIYORUZ ADAMGIBI BILGISI OLAN YAZINDA SU SORUNU COZELIM GINA GELDI:)
crucılar balıstıx tracer led 800mhz mı 130 ytl team xtreem 800mhz mi 130ytl ocz flexy 800mhz mi 160ytl (EN PAHALISI 2.4 DE CAS3) muchkin hp 6400 110 ytl
800mhz lerde cas 3 degerlrı almak...nıye bukadar zor bıde bord calsıtıracakmı oda var
hangisi almak mantıklı team extreme -cricular hakında bılgım yok
bıde bunları
striker extreme memı takmak mantıklı gigabayte dq6 ya vs mı bunlar voltta yıyolar stablıl calısmak ıcın ozelıkle team extreme ve cruciral yada daha ucuz bır anakart yuksek fsb lerde dusuk cas degerlerınde sorunsuz calsıırt.anakrta bı dert
oc bolumundeki everest sonuclariniz buraya basligina attigim mesajdan aliyorum resimleri soyle bir sey istiyorsunuz sanirim.
bir de soylesi var 800 uzerine cikamadiktan sonra 3-3-3 un manasi yok bence.
ram corsair 675 v7.1 yani micron cipe gerek yok promos da yapiyor ama benim hatirladigim beyaz buyu'de bir team vardi cas3 kullaniyordu 800'un de uzerindeydi sanirim.yani 1000 mhz de cas3 calisan ram varsa haber ver beraber alalim uygun fiyatli ve nikahv seklinde degilse.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme