Bildirim
EYLÜL AYINI BEKLEMELİMİYİM İPAD PRO ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenir ama fiyatlar ucuk olucak eeki modellerin fiyati güncellemenilir ya 300-500 düşer yads yükselir etkilemez ise beklenir ama yeni ipad ekim kasimi bulabilir
ne öneriyorsun şimdimi alıyım
ben macbook pro'yu sattım ve şu an yeni modeli bekliyorum. yamulma olayları varken şu anki seriyi kesinlikle almayı düşünmüyorum, bir de beklenti epey arttı. normalde pro modelleri 2 yılda 1 güncelleme almıştı ama şu an ekim ayına çıkacak gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim araştırmalarıma göre air serisi güncellenecekmiş proda güncelleme 2020 eylül diyorlar ve yıl sonunda apple ürünlerine kalin bir zam gelecekmiş ben 1 hafta içerisinde almayı düşünüyorum
Air geçen sene güncellendi hocam air3 ? Hatta almayı düşünüyorum.
Zam haberi nerden cıktı hocam usd bazlı bir zammı bahsettiğin, sadece tablete özel mi çünkü telefon vs zaten phallı .
Eylül ayında yeni iPhone’lar çıkacak. iPadler 2020 ilkbaharında çıkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde Apple ürünlerine indirim gelmez, bindirim gelir. Seçiminizi buna göre yapın, Eylül de iPad duyuracaklar mı bilemiyorum. Genelde baharda iPad modeli tanıtırlar. Zaten air 3 ve mini 5 geldi. Eylül de yeni iPhone gelir, ayrıca MacBook Pro da gelebilir
quote:
Orijinalden alıntı: mrkb
Air geçen sene güncellendi hocam air3 ? Hatta almayı düşünüyorum.
Zam haberi nerden cıktı hocam usd bazlı bir zammı bahsettiğin, sadece tablete özel mi çünkü telefon vs zaten phallı .Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.NetApple zam yapacak mı? Apple ürünlerini etkileyecek karar - Shiftdelete.nethttps://shiftdelete.net/apple-zam-yapacak-mi
şuanki çin abd çatışması fiyatlara yansıcak diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şimdi al zam her an kapıda olabilir. -
Bu Eylül'de yeni model bir iPad geleceğini sanmıyorum. -
aynen kardeşim alıcam nasipse teşekkür ederim hepinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X