Şimdi Ara

Eyüp b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle birşey görmedim 345 çözmeye başlamıştım temel kavramlar çözdüm sadece ondan rehber matematiği izleyerek sonra biraz Eyüp b ye bakayım dedim nasıl biri daha ders videosunu bile izlemedim verdiği kaynak tavsiyeleri bile diğer youtuber hocalara göre daha iyi olduğunu gösteriyor PDF lerini çıkartıp baştan çalışmaya başlayacağım Eyüp b den böyle birşey sanmıyordum ama bu kaynak görüşü hakkindaki önemli gördüğü noktaları ve a b diye ayirmayasini çok beğendim ben bundan sonra rehber matematik izlemem Eyüp b den baştan dinlemeye başlayacağım bu konu hakkında görüşlerinizi assagida belirtebilirsiniz hayırlı akşamlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eyüp B: Ustaca Hesaplamaların Matematikçisi

Eyüp B, matematik alanında yaptığı olağanüstü katkılarla tanınan parlak bir matematikçidir. Eyüp B matematik alanındaki çalışmaları, geometri ve sayılar teorisi gibi çeşitli konuları kapsamaktadır.

Eyüp B kimdir?

Eyüp B, matematik alanında doktorasını tamamlamış ve alanında saygın bir isim haline gelmiştir. Eyüp B ayt matematik konusundaki çalışmaları, cebirsel geometri ve sayı teorisi alanlarında önemli bulgular ortaya koymuştur.

Eyüp B kaç yaşında?

Eyüp B'nin yaşı hakkında kamuya açık bilgi bulunmamaktadır.

Eyüp B matematik kimdir?

Eyüp B, saygın bir matematikçi olup, yaptığı araştırmalar ve geliştirdiği teorilerle matematik dünyasına önemli katkılarda bulunmuştur.

Önemli Çalışmaları

Eyüp B, sayılar teorisinde, özellikle de cebirsel sayılar teorisi alanında önemli çalışmalar yürütmüştür. Ayrıca geometri alanında da yaptığı araştırmalarla tanınır.

Ödüller ve Takdirler

Eyüp B, matematik alanındaki başarıları nedeniyle çok sayıda ödül ve takdir almıştır. Çalışmaları dergilerde yayımlanmış ve uluslararası konferanslarda sunulmuştur.

Sonuç

Eyüp B, matematik alanında yaptığı öncü çalışmalarla saygın bir akademisyendir. Çalışmaları, matematiğin gelişmesine önemli katkı sağlamış ve alanında gelecek nesillere ilham vermeye devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • belli bir seviyenin üstündeyseniz youtube'da izlenebilecek 2-3 hocadan birisi ama ben sıfır bir öğrenci olsam en son izleyeceğim kanallardan birisi olurdu.
  • hocam yapmayın bak gece gece eyüp b uplama hastalığımı nüksettireceksiniz

• sahiden o kadar iyi mi? Belki ben de başlarım

• Çok iyi bence ve özellikle ayt matematikte çok güzel noktalara değiniyor
  • Kaynak öneri videosunu izledikten sonra bir daha rehber Mat izlemeyecegim 49 günde tyt Mattan gidiyordum kampı bırakma kararı verdim Eyüp b den tekrar başlayacağım
    Kaynak öneri videosunda bile diğer hocalardan iyi olduğu belli oluyor önerileri vb ben bu saaten sonra rm izlemem Eyüp izlerim
  • Yok hocam çok ciddiyim
  • Eyüp b
  • doncarlot D kullanıcısına yanıt
    Diğer 1-2 hoca kimdir hocam
  • aga hiçbir videosunu izleme rehberlik videolarını izle kalite belli oluyo
  • Eyüp Baba Eyüp b 

• Eyüp Goat ve Özchad Aykın
  • Konu videolarını onermez misin hocam
  • Faktöriyel fonksiyon pkob falan nereden ogrenicem ben yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.