Şimdi Ara

EYÜP B BENİ ARADI TELEFONDA GÖRÜŞTÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d ayt matematik net olarak balondur bilgi sarmal üstüne orijinal altın kuraldır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    puhahaha sallayacak yer bulamayınca altrightçıları falan ortaya atmış :D tamam knk en solcu sensin.

eyüp hocaya öğretici değil demişsin. forumda ilk 100'e giren bir sürü kişi var. tavsiye konularını oku. tahmin et bakalım birçoğu hangi hocayı övmüş uzun uzun?

• bence emre mor iş görüyor , onun yeirne rossiyi yüksek bir fiyata satıp kanat oyuncusu almalı

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Ağa şaka mısın adamı lincleyen ben değilim bile . Ulan adamı lincleyen sizsiniz ki ben dinlendigim için çok uzagim konulara xd .

Hcosnin sitem ettiği onu dinlemeyenler değil değil sizin gibiler.sizin gibi milleti asagilayanlar. Ben sadece bana göre öğretici değil diyorum bu benim fikrim xd. Gayet de tyt konularını eksik anlatıyor xd . Mikail hocanın geçtiği kısımları geçmiyor xd.

Ama adamı siz linclemissiniz yok fosforcu hocası olmuş yok fosforculsra yaklaşıyor Eyüp b diye xd . Şu an bana niye kızıyorsun ki xd .

Ha o dediğimde de hakliyim muhtemelen burdan bile ayrıştırma çıkaran birilerine fosforcu diyen o zavallı kadınları aşağılayan altrightci tayfadir yüzde yüz.

Rezil tr erkekleri kendileri en güzel kızları ister.sozde feministler erkek bulamayınca feminist olur ama bu en iyisini isteyen erkekelr bi kriter sayan kaidn görünce saldirir hugggggg yakışıklı istiyorsunuz tipe bakiyorsunuz oldurluyorsunuz hufgg diye.

Sonra bi tane kıza sırf sisko diye inş doktor olamazsin yazdıklarını gördüm.

İşin komiği erkekler her fırsatta kadınlara saldirirken biri kadını korusa haslarken yine bi erkeğin bi kadın için bunu çok mu aramis da bunla sevgili olmuş bu adam dediğini gordum,ben kadını savundum skwjkwwkkw. Ama bi hemcinsim beni lincledi. Çocuk tiple alakalı demedi belki huyuna demiştir xd .senin böyle demen senin bili c altını gösterir dowowkwkwkwk.patladim orda,

Ben hemcinskerimin yanında oluyorum ruh hastası karilar aşağılayan erkeklerin yanında olmuyor bana saldiriyor xd. Eleman bariz tipi için demiştir sonuçta o kısa videoda neyin hareketini gorcek xd.ben de sinirlendim sen çok mu yakisiklisin flan dedim,bi tane kız jemcinsini aşağılayan erkeklere bir şey demiyor.hemen öyle saldırman hoc değil senin bilinç altına gösteriyor yazıyor xd.

Hah yani o kıza da obez şişman falan diyorlardi dowowkwkwkwkwk kıza inş doktor olamazsin diyrolsr.erkeklerin Ebu cehilligi ortada ama bu ülkede erkeklere o kadar laf etmeme olayı vsr ki sjwlik yapanlar duyar kasanlar bile okları hemcisnine yöneltiyor dkakwkw. Ben sırf sokak ağzı ile konuştuğum için korkarım ki beni linclerler sowkw.

Neyse işte en güzel kadınları isteyen erkekler laf yese kıskanıyor musunuz der.kadin kriter syaicns hug feministler erkek bulamiyo diyen tipler bana bakmıyorsa olsun moduna girer zengin yakışıklı isteyip olduruluyrosunzu yazar.ama kendine gelince tabi ki güzele bakcaz xd.

Yetmez haid kriter susmak normal kimseyi asagilamiyrisa ama bu adamlar sırf kilolu diye kadına inş doktor olamzsin der.

Ve tepki yiyince sjw yazar .

Her neyse işte bu ders konusunda da millete fosforcu diyen yüzde yüz sevilmemis çirkin sagci altright erkek tayfasidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.adami lincleyen ben değilim sizsiniz.ve adam size kızmış. Ben olaydan çok uzağım çünkü takip etmiyorum o hocayı ayt konularına gelince soru çözümlerine bakcam o ayri.

2.ilk yüze giren adamlar zaten lise boyunca çalışan kişiler.

3.benim seviyen kötü ama aeviyem kötü olmasa dahi Eyüp b hocanın tytsi rezil .kesinlikle öğretici değil.mikailij açıkladığı durumu anlatmıyor. Hatta aytde de logaritmaya baktım biyiklinij anlattığı detayı anlatmıyor.

Eyüp b tanimlari mantığını hemen geçiyor sevmiyorm.bi konuyu anlatan hoca bunları geciyorsa bana göre izlenmeye değmez.hadi bunları geçiyor güzel soru cozsun bari diyelim tyt kısmında çözdüğü sorular da güzel değil.

Sırf linç yememek için ayt oismidns çözdüğü sorulara bakcam diyorum ama bence Eyüp b hoca youtubetaki en gereksiz hoca . Videoları hiçbir şey katmiyor. Bir tek trigo zor sorulara bakmistim 11de o da yetersiz grldi.

Yani zaten konusu 0 olan kişiye bi şey katmihor.hocs ni şey ogretmiyor ama ben üst tabakaya hitap ediyorum diyip geciyor.

Oysa einsteinin ni lafı vardır. En zor şeyi en basit hale getirirsen ogrenmissin demektir dksk.

Alın şimdi lincleeyin bakim dksks.

Ben normalde hocaya hcibri şey dememsitjm. Baktım hoca linclenmis. Hocam takmayın bunları zaten kitleniz vsr demek istedim zaten buraları okuyorlar,

Ama ben hocaya laf etmeme rağmen siz linclemissiniz hocayı ben sadece bana göre öğretici değil dedim. Oklar nasıl bana geldi şimdi hiç anlamadım.

Ama madem linç atacaksiniz Eyüp hocaya nasıl laf edersin diye alin linç atmanız icin üstte yeterli sebepler vsr .buu sefer cidden eleştirdim Eyüp b hocayı.

Şaka gibi ya adamı izlemiyorm asla kötü yorum atmam. Ama bana göre cidden yetersiz hicbri şey analtmjyi ben üst kesme hitap ediyorum diyip geciyo. O zaman konu anlatım yapma yani.

Fakat toksik kitleyi de sevmiyorum. Birleşip hocalara saldiriyorlar. Hoca o yazıyı yazdığına göre yine böyle olmuş.hocaya fosforcu hocasi oldu demişler.

Bu hocaya böyle saldıran sizsiniz. Fosforcu hcoasi olmuş demişsiniz. Hoca da kızmış size saydirmjs. Şimdi bana niye sanki laf etmistim gibi kiziyorsundkjjwwjw komedisiniz ya

• kalyüncü kullanıcısına yanıt

Yuh adama nefret mesajı atmışlar. Ben bu adam hakkında hiçbir şey söylemedim videolarına atsam atsam 1 sene önce yorum attım.

Adamı Adamı kitle linclemis nefret mesajları atmışlar ne tartışmalar olmuş dkwkw.

Bu forum da benden nefret ettiği için sırf bana göre öğretici değil yazdım diye beni lincliyor jdisjw.

Ben yine hoca üzülmesin bu hocalar emek veriyor diye hocam toksik kitleye bakmayın onlar laf star bu forumda sürekli rehbere de laf atarlar adam 1 m . Behzat linclendi adam zengin başka kim vardi biri daha palmiye Bekir linç yedi o da işine bakıyor hiç zarar görmedi.

Hocam dedim toksik kiteleye bakmayın işinize bakın sadece zaten baya yukselirsiniz a,a toksik kitleye bakarsaniz onları kaale alirsaniz daha beter dalga geçerler amaclari bu çünkü. Burda laf edilen kişiler de işlerine tam gaz devam edip seviliyo, siz hitap ettiğiniz kitleye video çekin yeter dedim dkejw.

Adam nefret mesajları alıyorum demiş. Sizin gibi toksikler adama saçma sapan fosforcu oldunuz diye saldırmış dkdk.

Ben sadece bana göre öğretici değil dediğim için linç yiyiyorum.

Ama napim cidden konu anlatmıyor bana göre bi kez tytsine baktım temel şeyleri hemen geciyo konu analtmak bu değil ya.

Seviyem düşük ondan olabilir a,a bu adsm konu anlatmicaksa neden konu anlatım cekiyor saçmalık.

Çünkü benim mantığına göre önemli olan sorular değil. Mantığını kanitini versin o zamn en zor soruyu da yapariz. Ama bu adam hep sorulardan gidiyor bana hitap etmiyor yani.

Bana muhtemelen beynij yok ondan anlamiyorsun diyecek toksik kitle olabilir bilmiyorum adexe bana göre konunun temelinde 0 pruux verecekler detaylı olarak tüm konu anlatilicak. Tsnimlarin mantığı verilcek. Ben zaten zor soruları çözerim. Bu hoca tam tersi konuyu detsyi hemen geçip direkt soruya geçiyor sevmiyorum ben.

Konuyu tuğla gibi yapsın zor soruları sbden görüyorum zaten benim için konu anlatımın mantığı budur .beyinsize anlatiyo gibi anlatmiyorsa rahat edemem.

• Ha bu arada temelim aslında cogunuzdsn iyi ne kadar kendimi gomsem düşük seviyeyim desem de fen lisesi kazanmak puan yapmış insanım ben.sadecd konu fetişim vsr.ve Lisede hiç çalışmadım diye geride kaldim

Zaten ni öğretmen şey dedi öğrenciler zor soru zor soru diyo direkt soruya feciyo ama en temel şeyleri atliyor sinavds unuttuğu için yapamiyo.bunu yaşamamak için çok yaymayarak konunun temelini çok zaman almadan tuğla yapmak istiyorum o kadar. Bu demek değil tabii sürekli konu caliscaz hayir aksine hızlı geçip turlama yapcam.ama yine de konuyu alalede değil tam anlatanibi ni kere dinlicem. 1 gün o full konu bitcek.

Mikail bıyıklı varken Eyüp hoca çöp bence. Eyüp hocanin videolarını sevenler neyini seviyorsunuz acaba adsm konuyu anlatmiyo zaten kendiniz soru bankası cozun daha iyi.madem soru üstünden ogrneiyorsunz soru bankası cozumlerini izleyin.garip kafalar

sapıksın

dostum yanlışın var burada 

• Haklisin beynim yok ve fosforcuyum

Ama Eyüp b nin tyt videoları ogreticilik seviyesi haka yüzde 0 bana göre xd.

Mikail hoca kraldir<3

• uplayalım

eyüp hoca reklam için iban istedi bile :)))

• Selam söyleyin

İlk defa bir yazısını okunabilecek kadar kısa yazdığını görüyorum.

• İnsan gerçekten hayret ediyor

• Arkadaşlar prens esela diye birisi bir şey yazmış ama anlamadım "Bu kişi bloklandı" yazıyor açıklayabilecek olan var mı????

• Prensesela nerde makdjwmwmdjdjd

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.