Şimdi Ara

!!! EYVALLAH !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her yerde söylüyorum. Şu post sayısını veya post kasmayı bu kadar büyültmeyin diye... Adamın 1000 mesajı olsa n'olur, 200 mesajı olsa n'olur?..
  • Kendine iyi bak arkadaşım!
  • Bir kişi göster allah aşkına.

Kolera
    quote:

Eğer mesaj sayısına bakarak eskiLiği anLıyosan ben sana ne diyim Emre..

Kardeşim benim, ben adamın tavırlarından bahsettim orada. Bunun dışında beş bin küsür mesajım gözüne batabilir doğal. Ama attığım mesajlara bakarsan, yardım amaçlı veya açıklama içeriklidir çoğu. Milletin açtığı saçma bir konuya bunun yeri burası değil dediğimi veya foruma yeni olmuş birine post kasma, alakasız konular açma dediğimi göremessin.

Wolverine. Senden eskiyim burası doğru, ama benim böyle bir dedim veya bu durumu belirtme gibi bir derdim yok.
    quote:

benim burda durma sebebim eskilerdenim ve forumun eski halini biliyorum forumun bozulmasına izin vermemek için genelde eleştri mesajı yazıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Wolverine. Senden eskiyim burası doğru, ama benim böyle bir dedim veya bu durumu belirtme gibi bir derdim yok.

kime neeyi dedin anlamadım ama benden eski olmak konusunda sanırım haksızsın
    Nbcheroes Katılım zamanı: 4 Kasım 2006;
    4EveRULtrAsLaN Katılım zamanı: 17 Aralık 2006;

ama sende haklısın bir bakıma profilime üyelerin bakamamasını seçtim o konuda yanılmaya hakkın var

• su eskiLerden meseLesi cok sacma yha aranızda yasca en buyuk benim(buyuk ihtimaLLe) ve cogunuzdan cok cok once uye oldum siteye o zamanLar post kasmıyodum gerci hala kasmıorum sadece eğlencesine bilgiLendirmek gibi amacLAr icin yaziyorum.
    forumunda tadı tuzu kalmamıs demeyin.Forumun tadını tuzunu uyeLer getirir arkadasLar forumu terk edeceğinize daha cok etkinLik yapmanizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wp3 -- 5 Haziran 2009; 12:36:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakefe99

su eskiLerden meseLAsi cok sacma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.