Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Burada kablosuz adaptör hediyeli

http://www.incehesap.com/ezcool_media_player_hdmi-794-14958.html

kablosuz bağlantı çok efektif değil bu cihazlarda. network'ten film izlemek sıkıntı yaratıyor wireless ile. onu geçtim kablo ile bile çok yüksek bitrate'li filmlerde sorun çıkabiliyor.

adaptör ile network kablolu bağlantını çekilmediği veya çekilemediği yerde işe yarar ama filmlerde sıkıntı çıkarabilir oda filmlerin bitrate durumu evet.
    ama olsun sonuçta sitede hem ücretsiz vermeleri güzel.
    bittorrent desteği olduğundan dolayı aynı yukarda yazdığım koşullarda filmleri indirmek için gayet iyi çözüm olur.

• KDV dahil fiyat 230 TL koymuşlar,adaptör hediyeymiş,sevsinler hediyenizi demek lazım Hepsiburada.com'da fiyat 200 TL hatta 200 TL altı geziyor yakalarsanız (ücretsiz kargo seçeneği ve peşin fiyatına taksitler sunan kart anlaşmalarına bakabilirsiniz) adaptör zaten Vatan'da 20-35 TL arası biraz araştırıp daha ucuza bulabilirsiniz. Kablosuz bağlantı ile film izlemeyecekseniz bence şimdiden yüksek fiyatla bu siteden almanıza gerek yok, daha sonra ayrı adaptör alabilirsiniz aynı fiyata gelir + kampanyalı alırsanız ucuza bile gelir. Benim merak ettiğim hediye olarak verdikleri adaptör nasıl birşey, soran oldu mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

KDV dahil fiyat 230 TL koymuşlar,adaptör hediyeymiş,sevsinler hediyenizi demek lazım Hepsiburada.com'da fiyat 200 TL hatta 200 TL altı geziyor yakalarsanız (ücretsiz kargo seçeneği ve peşin fiyatına taksitler sunan kart anlaşmalarına bakabilirsiniz) adaptör zaten Vatan'da 20-35 TL arası biraz araştırıp daha ucuza bulabilirsiniz. Kablosuz bağlantı ile film izlemeyecekseniz bence şimdiden yüksek fiyatla bu siteden almanıza gerek yok, daha sonra ayrı adaptör alabilirsiniz aynı fiyata gelir + kampanyalı alırsanız ucuza bile gelir. Benim merak ettiğim hediye olarak verdikleri adaptör nasıl birşey, soran oldu mu hiç ?

bu ara bende düşünüyorum bu cihazı aşağıdaki sitede 188,61TL'ye buldum

SanalMarketim,
    http://www.sanalmarketim.com/urun/8f91801cba7f43fa879d8c89624d6eeb/EZCOOL-HD-Dream-Full-HD-MKV-DTS-Dolby-Torrent-Media-Player-HDMI-Kablo-Hediye

benim elimde wdlive da kullandığım wireless dongle olduğundan usb dongle istemiyorum elimdekini deneyeceğim. siteden dongle ile beraber satın alan arkadaş varsa detayları dongle ile yazarsa iyi olur.

• Realtek çip setli bir adaptör olur muhtemelen WD de kulandıklarınız çalışmaz
  • quote:

Realtek çip setli bir adaptör olur muhtemelen WD de kulandıklarınız çalışmaz

ben sadece realtek olacağını sanmıyorum çünki wdlive da hemen hemen tüm chipler sorun çıkartmadı çıkartanlarda firmware ile düzeliyor.
    bakalım bu hafta sipariş verip alırsam bendeki edimax 7711utn ile denerim.
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

ben sadece realtek olacağını sanmıyorum çünki wdlive da hemen hemen tüm chipler sorun çıkartmadı çıkartanlarda firmware ile düzeliyor.
    teşekkürler..

Madem elinizde adaptör var, denemesi bedava Olmazsa realtek çipli adaptör almanız gerekecek Dr.power'ın bahsettiği gibi, belki sitesindeki firmware güncellemesiyle kullanılabilir hale gelebilir.Cihazı aldıktan sonra güncellemeyi yapıp deneyebilirsiniz. Elimde bir adaptör olsa deneyebilirdim ama maalesef hdd ile kullanıyorum.

Bu arada dün elime geçti cihazım, gerçekten çok memnunum gerek tasarım gerek performans çok güzel. Arşivim 1tb 720p ve 1080i mkv'lerden oluşuyor, tüm filmlere bakamadım tabi ama 8-9 mkv'ye baktım yalnızca birinde görüntü yoktu sanırım bilgisayarda mkv toolnix ile düzenleyip izlemek gerekecek onu, bu dert zaten tüm oynatıcılarda var maalesef umarım zamanla düzeltilir çok zor olmasa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

quote:

quote:

teşekkürler..

Madem elinizde adaptör var, denemesi bedava Olmazsa realtek çipli adaptör almanız gerekecek Dr.power'ın bahsettiği gibi, belki sitesindeki firmware güncellemesiyle kullanılabilir hale gelebilir.Cihazı aldıktan sonra güncellemeyi yapıp deneyebilirsiniz. Elimde bir adaptör olsa deneyebilirdim ama maalesef hdd ile kullanıyorum.

Bu arada dün elime geçti cihazım, gerçekten çok memnunum gerek tasarım gerek performans çok güzel. Arşivim 1tb 720p ve 1080i mkv'lerden oluşuyor, tüm filmlere bakamadım tabi ama 8-9 mkv'ye baktım yalnızca birinde görüntü yoktu sanırım bilgisayarda mkv toolnix ile düzenleyip izlemek gerekecek onu, bu dert zaten tüm oynatıcılarda var maalesef umarım zamanla düzeltilir çok zor olmasa gerek.

aynen öyle dostum denemesi bedava sonuçta,
    verdiğin bilgiler için çok teşekkürler aklımdaki soru işaretleri gidiyor yavaş yavaş güzel ürün gerçekten ne diyim yalan yok ben üründeki lcd display uygulaması beğendim özellikle.

• az önce cihaz elime geçti ve denedim ancak Philips ses sistemine digital olarak bağladığımda ses DTS olarak 1-2 saniye beliriyor sonra kayboluyor sonra tekrar ses geliyor. Ses sistemimde sorun yok zira Playstation 3 ile kullanıyorum sorunsuz olarak. Bu problemi yaşayan oldumu? İade etmem gerekecek sanırım ben hiç memnun kalmadım, daha dakika 1 gol 1. Bu arada 3-4 filmde denedim hepsinde sonuç aynı. filmler mkv 720p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 4 Ocak 2011; 19:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

az önce cihaz elime geçti ve denedim ancak Philips ses sistemine digital olarak bağladığımda ses DTS olarak 1-2 saniye beliriyor sonra kayboluyor sonra tekrar ses geliyor. Ses sistemimde sorun yok zira Playstation 3 ile kullanıyorum sorunsuz olarak. Bu problemi yaşayan oldumu? İade etmem gerekecek sanırım ben hiç memnun kalmadım, daha dakika 1 gol 1. Bu arada 3-4 filmde denedim hepsinde sonuç aynı. filmler mkv 720p.

dts ses için ayarlar kısmından ses ayarlarını yaptın mı? raw'ı seçmen gerekebilir.
  • evet raw seçili.

SPDIF kısmında 2 seçenek mevcut RAW ve LPCM DUAL CH

2 sini de denedim. en son güncelleme yüklü...Sorun ne anlayamıyorum
  • quote:

az önce cihaz elime geçti ve denedim ancak Philips ses sistemine digital olarak bağladığımda ses DTS olarak 1-2 saniye beliriyor sonra kayboluyor sonra tekrar ses geliyor. Ses sistemimde sorun yok zira Playstation 3 ile kullanıyorum sorunsuz olarak. Bu problemi yaşayan oldumu? İade etmem gerekecek sanırım ben hiç memnun kalmadım, daha dakika 1 gol 1. Bu arada 3-4 filmde denedim hepsinde sonuç aynı. filmler mkv 720p.

dts 1-2 saniye belirdikten sonra sesde beraberinde kesiliyormu birde ses gidip gidip geliyormu nasıl durum, farklı filmlerde denedinmi durum nasıl onlarda.
    mp3 veya başka ses dosyaları ne durumda.

son olarak başka bir optik kablo ile denedinmi dostum belki çözüm olabilir. amfideki portuda değiştirmeyi deneyebilirsin...
  • quote:

quote:

dts 1-2 saniye belirdikten sonra sesde beraberinde kesiliyormu birde ses gidip gidip geliyormu nasıl durum, farklı filmlerde denedinmi durum nasıl onlarda.
    mp3 veya başka ses dosyaları ne durumda.

son olarak başka bir optik kablo ile denedinmi dostum belki çözüm olabilir. amfideki portuda değiştirmeyi deneyebilirsin...

Evet kardeşim aynen dediğin gibi Philips'in ekranında DTS gözüküyor. ses bir gelip bir gidiyor bazen hiç gelmiyor. Playstation 3 e de bağlıyorum aynı kabloyu hiçbir sorun yok 5.1 dolby digital ses alıyorum. Ben hiçbir şekilde 5.1'den ses alamadım. Vermiş olduğun son firmware i de yükledim fayda etmedi. :(

• ezcool ithalatçısı oksid bilişime telefon aç sitelerinden telefonlarını alıp, sana yardımcı olacaklardır mutlaka. teknik kısımda Garip bey var onu iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 4 Ocak 2011; 23:29:02 >
  • MKV filmlerin formatında sıkıntı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

MKV filmlerin formatında sıkıntı olabilir mi?

o da ihtimal dahilinde ama düşük ihtimal. dts sesi olan bir dvd bulup iso'sunu alıp cihazdan çalıştırıp bakmak lazım. dvd'de ses düzgünse ve cihazda yine kesinti varsa o zaman cihazda sorun vardır.
  • mkv filmlerde sorun olduğunu sanmam çünkü sesi HDMI üzerinden sorunsuz veriyor cihaz. Sadece optik üzerinden vermiyor :(
  • quote:

mkv filmlerde sorun olduğunu sanmam çünkü sesi HDMI üzerinden sorunsuz veriyor cihaz. Sadece optik üzerinden vermiyor :(

yanlız hdmi üzerinden iki kanal downmix yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

mkv filmlerde sorun olduğunu sanmam çünkü sesi HDMI üzerinden sorunsuz veriyor cihaz. Sadece optik üzerinden vermiyor :(

yanlız hdmi üzerinden iki kanal downmix yapar.

O da doğru. Sesin çok nadir gelip cızırtı yapıp kaybolması bende optik port arızalı hissi uyandırdı. Yarın cihazı iade edicem sanırım. Çünü yapılabilecek herşeyi yaptım. Normal videoların da sesini alamadım philips ses sisteminden. Şanssızlığım sanırım. Egreat M34A dikkatimi çekti belki ona yönelebilirim:(
  • m34a nın üretimi durdu sanıyorum. eğer öyle ise yenilerden bir model almanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.