Şimdi Ara

Ezcool M3 7' Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 hafta once kendime toshiba excite pure 10.1' tablet aldim cok iyi isimi goruyor fakat kardesim icin kucuk bir tablet almam gerek .
    Sizce Ezcool M3 7' tablet nasildir ? Garanti konusunda bir sikinti yasar miyim ?
    Asphalt 8 gibii oyunlari acabilir mi ?
    Pil i parlaklik %30-40 seviyesinde kac saat gider ?
    Simdiden herkese tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yok mu arkadaaslar ?

• Yok

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Eyv.

• quote:

Orijinalden alıntı: picoo

Arkadaslar 1 hafta once kendime toshiba excite pure 10.1' tablet aldim cok iyi isimi goruyor fakat kardesim icin kucuk bir tablet almam gerek .
    Sizce Ezcool M3 7' tablet nasildir ? Garanti konusunda bir sikinti yasar miyim ?
    Asphalt 8 gibii oyunlari acabilir mi ?
    Pil i parlaklik %30-40 seviyesinde kac saat gider ?
    Simdiden herkese tesekkurler..

Merhabalar,

Teknik bilgiler olduğu için bu konuya cevap verebiliriz.

Konu başlığınızı açarken destek profilimizi konunuza eklemiş olsaydınız veya direk kendi destek başlığımıza sorsaydınız veya buradan destek profilimize yine pm'den sorsaydınız veya info@ezcool.com.tr'ye mail atsaydınız veya kendi forum sitemize bu sorunuzu sorsaydınız, elbette ki çok ama çok hızlı bir şekilde cevap alırdınız.

Gelelim sorularınızın cevaplarına ;
    * Ezcool'un satış sonrası destek konusundaki hassasiyetini hem buradan hem de kendi forum sitemizden görebilirsiniz.
    * Ezcool M3 modelimizde Asphalt oyununun gayet başarılı bir şekilde oynattığını bu videodan izleyebilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7331-ezcool-m3-tanitim-videolarini-izleyebilirsiniz.
    * Batarya süresi, yaklaşık 4-5 saat kadar gitmektedir.

Bilginize...

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

edited : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 7 Nisan 2014; 12:32:26 >

• Efendim oncelikle sorulari tek tek cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Kisa bir sure sonra urunu almis olurum. Ilgi ve alakaniz icin tekrar tesekkurler .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.