Aynen nasıl buluruz? |
EZDIY-FAB Ekran Kartı Taşıyıcı - Kırmızı - 116,07TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kasa tabanına göre yükseklik değişecektir. Özel yapım yaptırılması gereken bir model olabilir o.
Aliexpress'te yine SpiderMan teması için şöyle bir ürün var.
Altında boyutlar ile ilgili özellikler mevcut.
aliexpress.com
169.15TRY 16% OFF|Dikey GPU braketi RGB VGA StandHolder kartı desteği ROG İnanç şekil 12V/5V AURA SYNC A RGB özel oyun PC MOD|Fans & Cooling| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001177106794.html -
-
Phanteks Anti-Sag bende kullandım. Phanteks 719'um da sonrada dikey takma yerine taktığım için artık kullanmıyorum. Bana çok yeterli gelmiyor Phanteks'teki çözüm. Evolv ATX TG'de de kullanmıştım daha önce. 1080ti için Cooler Master holder almıştım ona da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Mayıs 2022; 14:24:21 >
-
Hafif sarkmış gibi duruyor. Simetri hastası biri olarak yorumum bu yönde. :)
Sarktığını zaten şöyle anlarsın. RTX altından hafif kaldır. Düz durduğunu göreceksin.
Bu Blues brothers buraya denk gelmiyor mu? Kafası ile taşısın işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Mayıs 2022; 14:26:50 > -
Hocam kasanın şu anki haliyle dik taksam ekran kartını(phanteksin kendi bracketiyle) hava akımı konusunda yorumunuz ne olur? Şimdiki haline göre dezavantaj mı olur? Şık duruyor ama işlev olmadıktan sonra şık olmasının inanın bir önemi yok.
Tavana monte Arctic Liquid Freezer II 280mm var bildiğiniz gibi.
Bizim klarnetçi abinin kafa girmiyor oraya
2 cm sarkıyor aşağı yukarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Mayıs 2022; 14:31:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dik kart takmayı seviyorum.
P360A ile 6800XT'yi Phanteks kiti ile kullanıyorum. Sıcaklık konusunda biraz sıkıntı oluyorsa da benim oyun deneyimimi hiç etkilemedi diyebilirim.
Heatsink ile anakart çok yaklaşıyor Phanteks kitte.
-
Ekran kartı neden alt x16 slotunda?
-
Nereye takılmalı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üst slot. Fanlar daha rahat hava çeksin.
-
Lightining m2 slotunun hemen altını mı kastediyorsunuz?
Arcticin fanlarına da yaklaşması da(şuanki konumundan yaklaşık 7cm daha yakın olacak) soğuma anlamında etki yapar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Mayıs 2022; 14:51:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Backplate 'ten çıkan sıcak havayo eksoz fanlar atacaktır.
-
Hocam aldım yukarı yarım santimlik bir sarkma söz konusu anti sag bracket ta en yukarıda görüceğiniz üzere bu yarım santimlik sarkma sıkıntı yaratır mı? Hatta sarkmanın ne gibi sakıncaları var? Evde ne bulduysam soktum altına ekran kartının çıkışlarının ters tarafının altına sivri dar olduğu için tutmuyor hiçbir şey. Kayıyor ne biblolar denedim evdeki.quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGBackplate 'ten çıkan sıcak havayo eksoz fanlar atacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Mayıs 2022; 15:36:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yanlış görmüyorsam sag'ı aşağı bastırmamışsın. Ekran kartının pci slot ayaklarını aşağı bastırınca içeride ön tarafı yukarı kalkacak. Mantığı bu şekilde o anti-sag'ın.
-
Bu arada ekran kartlarında 2 vida süs diye değil.
Vidalayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Mayıs 2022; 15:46:27 > -
-
Delik boş gibiydi yahu :) Pardon.
Anti-sag tek yön tek kullanım. Hafif bastırarark arkadaki vidaları sıkacaksınız. Bir yere kadar absorbe edebiliyor ama. Bir gün anti-sagı unutup kartı sökmüştüm. Düşün yani o kadar tutabiliyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X