Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Arkadaşlar sakin olun ya, hepimiz Ezeliz hepimiz Ramiziz Kırmaya gerek yok birbirimizi, kimine göre ikinci sezon güzeldir kimine göre değil

Ben Cengiz'im sanırım.

Ehueheu, neyse Meliha teyze olma da başka kim olursan ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Arkadaşlar sakin olun ya, hepimiz Ezeliz hepimiz Ramiziz Kırmaya gerek yok birbirimizi, kimine göre ikinci sezon güzeldir kimine göre değil

Ben Cengiz'im sanırım.

Ehueheu, neyse Meliha teyze olma da başka kim olursan ol

Niye lan? En iyi karakterlerden biridir kendisi. Ama körlüğü ve yaşadığı acılar... Körlüğün çaresi bulundu gerçi.
  • son 15 bölüm kaldı finale ama o kadar sıkıldım ki anlatamam bilmiyorum çok uzun sürüyor bölümler ondan galiba bitiremicem büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

son 15 bölüm kaldı finale ama o kadar sıkıldım ki anlatamam bilmiyorum çok uzun sürüyor bölümler ondan galiba bitiremicem büyük ihtimalle

Ben dedim 2. sezon daha kötüydü diye. Yalnız 15 bölüm çok ya, bölümler ilerledikçe heyecanın artacak, finale gelmek için sabırsızlanacaksın.
  • ezeltesi günleri geri gelsin
  • Film çıkacak mı sonu muallakta kaldı dizinin ?
  • dvd seti çıkmıycak mı ya bunun
  • Ezel izlediğim günler aklıma geliyorda,akşam olmasını bekliyordum hep.Hani kadınlar yaprak dökümünü,aşkı memnuyu 3 gün öteden bekleyerek heyecanla izliyordu ya, aynı heyecan ezele karşı bende de vardı

ara sıra youtubede rast geliyorum,açıp izliyorum sahneleri
  • 2. sezon berbattı Valla. İlk sezonu efsanedir ama 2. sezonunda o kadar sıkılıyordum ki yatakta uyuyakalıyordum izlerken. O derece sıkıcıydı.
  • Ne güzel diziydi be özellikle müzikleri. Az önce bir tanesini dinliyordum da harika gerçekten.
  • Aslında bır fılm yakısır Ezel'e..
  • 2.sezonu etkileyen önemli etkenlerden biri de saatinin 22:00'a alınmasıydı.İzleyici kaybetmişti.Keşke devam edebilseydi.Efsane diziydi...
  • güzel diziydi gerçekten erken bitti ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

güzel diziydi gerçekten erken bitti ama.

• erken mi bitti
    maksimum 20 bölüm sürebilecek bir dizinin anasını ağlattılar 2 sene boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

erken mi bitti
    maksimum 20 bölüm sürebilecek bir dizinin anasını ağlattılar 2 sene boyunca

Neye gore 20 bolum dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken değil yahu tam tadında bitti.Aslında bazen dizilerin reytinglerini oyuncular da koruyabiliyor.Soğuk Cansu Dere yerine Eyşan rolünü Beren Saat oynasa hem daha iyi olurdu hem de ilk sezonki reytingler aynen devam ederdi.Tek Kenan yetmedi Gerçi her halükarda izlenmesi gereken diziydi, her şeyiyle harikaydı (oyunculuk, senaryo, müzik vs.) ama gidip o vakitte Arka Sokaklara bakan adama diyecek söz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Erken değil yahu tam tadında bitti.Aslında bazen dizilerin reytinglerini oyuncular da koruyabiliyor.Soğuk Cansu Dere yerine Eyşan rolünü Beren Saat oynasa hem daha iyi olurdu hem de ilk sezonki reytingler aynen devam ederdi.Tek Kenan yetmedi Gerçi her halükarda izlenmesi gereken diziydi, her şeyiyle harikaydı (oyunculuk, senaryo, müzik vs.) ama gidip o vakitte Arka Sokaklara bakan adama diyecek söz yok

Arka sokaklar nedir harbiden ya
    Beren saati herkes cok istedi ama cansuda fenaydi valla
  • quote:

Erken değil yahu tam tadında bitti.Aslında bazen dizilerin reytinglerini oyuncular da koruyabiliyor.Soğuk Cansu Dere yerine Eyşan rolünü Beren Saat oynasa hem daha iyi olurdu hem de ilk sezonki reytingler aynen devam ederdi.Tek Kenan yetmedi Gerçi her halükarda izlenmesi gereken diziydi, her şeyiyle harikaydı (oyunculuk, senaryo, müzik vs.) ama gidip o vakitte Arka Sokaklara bakan adama diyecek söz yok

Cansu Dere bence çok iyi bi seçimdi. Beren saat Kenanın yanında çok minyon kalırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Cansu Dere bence çok iyi bi seçimdi. Beren saat Kenanın yanında çok minyon kalırdı..

Aynen arada 1 metre var
  • 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.