Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

arkadaşlar ramiz dayının mekanı gerçekte ne diye geçiyor? yandex ten felan bakmak istiyorumda

dayının hanı eminönündeki büyük yenihan.
    Çakmakçılar Yokuşu, 56 Türkiye, İstanbul, Eminönü

yandex haritaya 28°58′9.33″E 41°0′48.54″N yaz bulursun.
  • bidaha başladım 2.sezondan 57 deyim evde oldukça izliyorum süper dizi yapmışlar bunun arşivi var yalancı yarim var ama yılan hikayesinide bi bulsam süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

temmuzmu ya o :D hangi dizi/film
  • quote:

Adam o rol için yaratılmış
  • edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 4 Mart 2013; 17:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

yıl 2012 olmuş ve suskunlar la ezeli kıyaslayan var yaa.suskunlar hayatımda gördüğüm en berbat ve saçma dizidir. ezelin yanında ismi bile geçmez.geçeeemezzz

hocam tamamına katılmasamda bende begenmiyorum susukunları hatta ilk5-6 bölüm izledim sonra baktım forumda herkez ezelle kıyaslıyor dedim dur be bide ezeli izleyeyim aga bi başladım ezele 1 haftada bitirdim dahada suskunların 1 bölümünü bile izlemedim.
  • Yine bitirdim Ezel'i ve yine söylüyorum

-Böylesi bi daha zor gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

yıl 2012 olmuş ve suskunlar la ezeli kıyaslayan var yaa.suskunlar hayatımda gördüğüm en berbat ve saçma dizidir. ezelin yanında ismi bile geçmez.geçeeemezzz

hocam tamamına katılmasamda bende begenmiyorum susukunları hatta ilk5-6 bölüm izledim sonra baktım forumda herkez ezelle kıyaslıyor dedim dur be bide ezeli izleyeyim aga bi başladım ezele 1 haftada bitirdim dahada suskunların 1 bölümünü bile izlemedim.

bide hapishaneye silah sokmalar falan türlü türlü saçmalıklar sanki başbakanın oğlu bu ecevit ha.bi bölümüne baktım yarım yamalak.bu bizim polis,sarıyı içeri attırıyo.sonra ecevitide dışarda yakalıyo silah falan dayıyor.sarıyı öldürecem hücresinde diyor.sonra telefondan arıyo adamını.sarının hücresine giriyo.sonra bu sarı cebinden silahı çıkartıyo adamı vuruyo al işte buna ne diyim ben.hayatımda gördüğüm en berbat dizidir.zaman kaybı

Katılıyorum ya ben de 5-6 bölüm izlemedim zerre kadar ezel kalitesi yok.Tamam kalite var ama ezel kalitesi yok kesinlikle.

En sonunda olanları kestirebiliyorsunuz Ezel'de öyle bir olay yok. :)

Ayrıca Ezel şu ana kadar gelmişgeçmiş en iyi türk dizisidir ve çoğu yabancı diziyle de yarışabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 30 Haziran 2012; 20:37:46 >
  • Elinde dizinin tüm bölümleri olan torrent linki olan arkadaş var mıdır?Aradım ama hep premium üyelik gerektiren sitelerde var
  • Kuzen geldi tekrar basladim 1den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Elinde dizinin tüm bölümleri olan torrent linki olan arkadaş var mıdır?Aradım ama hep premium üyelik gerektiren sitelerde var

Geçen sen olsa bulabilirdin de , şu an sanmıyorum ölmüştür varsa bile torrent.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Yine bitirdim Ezel'i ve yine söylüyorum

Bak güzel kardeşim mesajlarını hep takip ediyorum. Bizim senle dizi zevkimiz aynı bunu tespitlerime ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Elinde dizinin tüm bölümleri olan torrent linki olan arkadaş var mıdır?Aradım ama hep premium üyelik gerektiren sitelerde var

torrent olmasada

http://www.youtube.com/show/ezel?s=1#/show/ezel?s=2

internet download managerle indir
  • son bölümleri izliyordum ama ilk bölümleri geceden beri izliyorum.4 bölüm soluksuz izledim.böyle bir dizi yokmuş gerçekten.suskunlar nedir yahu. küçükken bizi dövdün ben de sizi dövücem diye saçma sapan bir dizi.yanından bile geçemez ezelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

son bölümleri izliyordum ama ilk bölümleri geceden beri izliyorum.4 bölüm soluksuz izledim.böyle bir dizi yokmuş gerçekten.suskunlar nedir yahu. küçükken bizi dövdün ben de sizi dövücem diye saçma sapan bir dizi.yanından bile geçemez ezelin.

Bir şeyi övecem diye diğerini itin bi tarafına sokmanın manası nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

temmuzmu ya o :D hangi dizi/film

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı 2001 yapımı Bana Şans Dile filmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

son bölümleri izliyordum ama ilk bölümleri geceden beri izliyorum.4 bölüm soluksuz izledim.böyle bir dizi yokmuş gerçekten.suskunlar nedir yahu. küçükken bizi dövdün ben de sizi dövücem diye saçma sapan bir dizi.yanından bile geçemez ezelin.

tabiki suskunlar ezelle kıyaslanamaz ama suskunlar'da güzel ama ters köşeleri tahmin edip buluyoruz derseniz oda size dayının vermiş olduğu ders yani suskunlar ezelden önce çıksaydı 'vayy bee diziye bak' diyen çok kişi olurdu.. ezelden dayıdan ders aldık ters köşeleri tahmin edebiliyoruz sadece bu..
  • Arkadaşlar arşivim vardı yalnız sevgili kardeşim 64. bölümden sonrasını silmiş saolsun. 720p veya 1080p olarak bulabileceğim bir yer var mı ? Aradım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Yine bitirdim Ezel'i ve yine söylüyorum

Uzun yıllar geçmesi lazım orası kesin.
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.