Şimdi Ara

Ezreal alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklında varsa hero al gitsin bu kadar takılma böyle işlere sonuçta sadece 1 hero alabilirsin bir daha bir şey alamazsın gibi bir kural yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 7 Temmuz 2015; 19:23:46 >
  • Alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşına assassin gelirse yazık olur, ben oynuyorum mid game kadar farmdan düşüremezlerse ki kule altı ulti atıp kesip çıkan talonlar gelebilir,vurduğu damage kesinlikle hayvani,earylde beni 2 kere kesen ekkoyu mid gamede e q w q yaparak kestiğimi bilirim ayrıca çok kırılgan
  • AP ez ile minyon yapması biraz zordur, yani bu da early game'de zorlanabilirsin. Ama oynaması çok zevkli hero, bende yaklaşık 1 ay önce aldım ve oynarken aşırı eğleniyorum. AD'si değilde AP'si çok zevkli hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

Arkadaşlar ezreal şu sıralar midde oynanıyor sanırım ve ap kasılıyor (yanlışım varsa kusura bakmayın) evet arkadaşlar almamı önerir misiniz? Alırsam midde oynarım heralde. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Evet alınır. Kendisi şuan çarp sihirdar büyüsü ile çok sık tercih ediliyor. Item build konusunda ProBuilds adlı site işini görür. Yalnız oynarken dikkat etmen gereken noktalar var. Bunu da büyük ölçüde early game oluşturuyor. Early gamede dikkatli oynamak durumundasın. Belirli eşyaları aldıktan sonra zaten şampiyonu optimum düzeyde kullanabiliyorsun. Birde pozisyonuna dikkat etmelisin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1999 Doğumlu

Q ile safe farm
    E ile 2.flash
    R ile mobil ulti

Yani alınır diyorsunuz.

yazdıkları mantığına yatmadı mı? Biz al desek alacak, alma dese almayacak mısın? Arkadaş biraz araştırın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1999 Doğumlu

Q ile safe farm
    E ile 2.flash
    R ile mobil ulti

Yani alınır diyorsunuz.

yazdıkları mantığına yatmadı mı? Biz al desek alacak, alma dese almayacak mısın? Arkadaş biraz araştırın ya.

Zaten araştırıyorum. Benim orda öğrenmek istediğim şey tavsiye edip etmemesi. Siz yanlış anlamışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Arkadaşlar ezreal şu sıralar midde oynanıyor sanırım ve ap kasılıyor (yanlışım varsa kusura bakmayın) evet arkadaşlar almamı önerir misiniz? Alırsam midde oynarım heralde. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Evet alınır. Kendisi şuan çarp sihirdar büyüsü ile çok sık tercih ediliyor. Item build konusunda ProBuilds adlı site işini görür. Yalnız oynarken dikkat etmen gereken noktalar var. Bunu da büyük ölçüde early game oluşturuyor. Early gamede dikkatli oynamak durumundasın. Belirli eşyaları aldıktan sonra zaten şampiyonu optimum düzeyde kullanabiliyorsun. Birde pozisyonuna dikkat etmelisin.

Tavsiyeniz için teşekkürler şu an 4600 Ip var yarın alırım büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: mtberkc

AP ez ile minyon yapması biraz zordur, yani bu da early game'de zorlanabilirsin. Ama oynaması çok zevkli hero, bende yaklaşık 1 ay önce aldım ve oynarken aşırı eğleniyorum. AD'si değilde AP'si çok zevkli hero

Hocam evet videolarını izlerken bile eğlendim (ap)

• Alınır. Unranked arkadaşın hesabında ezreal oynamıştım. Bir müddet sonra q + aa tek atıyordu.

Kessinlikle Lich boğan veya üçlü çıkmalısın. Hangisini çıkacagın sana kalmış.

Ben genellikle full ad çıkıyorum. Ama istersen (zaten tüm skilleri ad ap yanlıs hatıralmıyorsam) son 2 itemi rabadon lich çıkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Alınır. Unranked arkadaşın hesabında ezreal oynamıştım. Bir müddet sonra q + aa tek atıyordu.

Ben genellikle full ad çıkıyorum. Ama istersen (zaten tüm skilleri ad ap yanlıs hatıralmıyorsam) son 2 itemi rabadon lich çıkabilirsin.

Aa ne demek? Hocam ben midde çarp alıp ap kasmayı düşünüyorum. Gerektiğinde forumdaki arkadaşlardan yardım alırım build hakkında

• quote:

quote:

Alınır. Unranked arkadaşın hesabında ezreal oynamıştım. Bir müddet sonra q + aa tek atıyordu.

Aa ne demek? Hocam ben midde çarp alıp ap kasmayı düşünüyorum. Gerektiğinde forumdaki arkadaşlardan yardım alırım build hakkında

aa = auto attack. otomatik atak yani.
  • quote:

quote:

quote:

aa = auto attack. otomatik atak yani.

Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Heroyu alayım. Ap şekli hoşuma gitti gerekirse ad de kasarım.

• Biraz siv hd izlemeni öneririm ap ez o popüler olmadan öncede oynayıp tekliyordu

• nerf yemeden önce kesinlikle almalısın. burda alma diyenlere bakma, kendileri elo kasarlar yaygınlaşmasın diye soranlara çöp derler

• quote:

Orijinalden alıntı: St. Andreas

nerf yemeden önce kesinlikle almalısın. burda alma diyenlere bakma, kendileri elo kasarlar yaygınlaşmasın diye soranlara çöp derler

Hocam saolun öneri için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.