Şimdi Ara

Ezreal Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pulsefire Ezreal olsun skinini çok beğendim. Galiba Hem Mid hem ADC olarak oynanıyorum. Mainim olsun istiyorum. Ama birisi ADC gibi değil diye konu açmıştı. Alınmaz mı sizce? Yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Skin değmez filan demeyin. Daha parayla hiç Skin almadım bana saçma geliyor. Ancak Mainim'e almak mantıklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trinity Force'a gelen bufftan sonra overpowered olan 2 ad carryden biri şuan. Ezreal ve Corki. Blue build yapmayacaksan al.
  • Boşver ezreal'i corki al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Trinity Force'a gelen bufftan sonra overpowered olan 2 ad carryden biri şuan. Ezreal ve Corki. Blue build yapmayacaksan al.

Trinty Force ne hocam. Daha yeni sayilirrim kusura bakmayin. Ve bazilari adc gibi degildrrken OP ADC demek? Dalga gecmiyorsubuz drgio mi hicam?

• bence süper hero ama bi zaman sonra sıkıyo ya

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Trinity Force'a gelen bufftan sonra overpowered olan 2 ad carryden biri şuan. Ezreal ve Corki. Blue build yapmayacaksan al.

Trinty Force ne hocam. Daha yeni sayilirrim kusura bakmayin. Ve bazilari adc gibi degildrrken OP ADC demek? Dalga gecmiyorsubuz drgio mi hicam?

Trinty Force oyunda bulunan bir item.

Ezreal Alınır Mı?

+30 Saldırı Gücü
    +30 Yetenek Gücü
    +%30 Saldırı Hızı
    +%10 Kritik Vuruş İhtimali
    +%8 Hareket Hızı
    +250 Can
    +200 Mana

ÖZEL Pasif - Hiddet: Normal saldırılar isabet halinde 2 saniyeliğine 20 Hareket Hızı verir. Katletme halinde 2 saniyeliğine 60 Hareket Hızı verir.
    ÖZEL Pasif - Büyülükılıç: Bir yetenek kullandıktan sonra, bir sonraki normal saldırı isabet halinde taban Saldırı Gücü değerinin %200'ü kadar fazladan hasar verir (2 saniye bekleme süresi).

OP ADC ise : Overpowered AD Carry yani aşırı güçlü saldırı gücü taşıyıcısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nabossa

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Trinty Force oyunda bulunan bir item.

Ezreal Alınır Mı?

+30 Saldırı Gücü
    +30 Yetenek Gücü
    +%30 Saldırı Hızı
    +%10 Kritik Vuruş İhtimali
    +%8 Hareket Hızı
    +250 Can
    +200 Mana

ÖZEL Pasif - Hiddet: Normal saldırılar isabet halinde 2 saniyeliğine 20 Hareket Hızı verir. Katletme halinde 2 saniyeliğine 60 Hareket Hızı verir.
    ÖZEL Pasif - Büyülükılıç: Bir yetenek kullandıktan sonra, bir sonraki normal saldırı isabet halinde taban Saldırı Gücü değerinin %200'ü kadar fazladan hasar verir (2 saniye bekleme süresi).

OP ADC ise : Overpowered AD Carry yani aşırı güçlü saldırı gücü taşıyıcısı.

Üclu kuvvet hicam :D Ne oldu ki ona? Hem Ez in ap skili var mi ki? Yani sizce alibir mi? Ne durumda suan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Meta quest 3 alınır mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Fazla level kasmadıysan weste geçmeni tavsiye ederim öncelikle 2. olarak Ezreal'a farklı farklı buildler çıkıyorlar Ezreal'ın 4 skillide ap'den alıyor fakat bunun için çıkılmıyor tabi. Trinity Force alıp Q vurursanız dediğimi anlarsınız hicam :D
  • Weste geç diyenleri takma öncelikle bunu söyleyeyim.

Ezreal çok severim. Blue build çok güzel oluyor. Trinity forcelu adc buildinde manan yetersiz kalıyor ve bana göre bir adcnin damagenı da karşılamıyor. AP build denedim w su çok vuruyor hele ultisi az daha vayneye tek atıcaktım :D Ama en iyisi blue build tabi alırsan hepsini dene. Bence al. Ben de skin almayı düşünmüştüm ama hala almadım.
  • O Arkadaşın heralde adcleri sağ tık sanıyor ? Cogu adc ye yaptıgı kanasusamış hayalet danscı buildini yaparsa tabiki verim alamaz :D Bence ezreal çok güzel bende yakın zamanda pulsefire çekmeyi düşünüyorum.

Buildimde şu : Üçlükuvvet-Bot-Kanasusamış-Son fısıltı - mahvolmuş defansif bi item istiyosan koruyucu melek yada banshee duvagı.Yok daha fazla vurayım dersen bi statikk çık çok iyi oluyo :D

edit:yukardaki arkadaş mana sıkıntısı demiş onun içinde bi buildim var bunuda deneyebilirsin.

2 Doranlı başlangıç - Tanrıçanın Gözyaşı - Üçlü Kuvvet - Savaş Çizmesi - Kanasusamış - tanrıçanın gözyaşını manaverene tamamla - Son fısıltı - Mahvolmuş kralın kılıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck -- 11 Eylül 2013; 22:35:14 >
  • quote:

Fazla level kasmadıysan weste geçmeni tavsiye ederim öncelikle 2. olarak Ezreal'a farklı farklı buildler çıkıyorlar Ezreal'ın 4 skillide ap'den alıyor fakat bunun için çıkılmıyor tabi. Trinity Force alıp Q vurursanız dediğimi anlarsınız hicam :D

q ap değil qnq yanlışın var

• Trinity'i Sheen'in ve Phage'nin pasifi için alıyoruz e+q atınca 1kya rahat vurursun latede ayrıca çokta güçlüdür ezreal bakma onlara midde ap ezrealında ayrı bi zevki var Blue build derseniz ben pek sevmem açıkçası q+q+q+q+q+q la adam alınmaz alınsa bile zevki çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

q ap değil qnq yanlışın var

Physical Damage: 35 / 55 / 75 / 95 / 115 (+ 100% AD) (+ 20% AP)
  • trinitry buildi ile belki ama blue build yapıpta takımını adc siz bırakma tam bir useless late gamede damage olmayan sadece slow atan ezrealler görmek istemiyorum takımımda
  • eğer adc oynayacaksan manamune ,as botu, bt yada ie sana kalmıs ve last whisper.
  • Oynanıyorsan sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.