Şimdi Ara

Ezreal'e ap mi kasılır ad mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sizce hangisi kasılırsa daha iyi olur ? Ve hangi itemler çıkılmalıdır.Teşekkürler

• AD bence daha iyi fakat AP kastıktan sonra TFye girmeden bir ulti çok can yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

AD bence daha iyi fakat AP kastıktan sonra TFye girmeden bir ulti çok can yakıyor.

Peki hangi itemleri çıkmalıyım ad için ?
  • Mavi
  • AP Ez'i AP Tristana'ya benzetiyorum lane aşamasında inanılmaz güçlü ama tfde AD Ez gibi olmuyor.
  • Ezreal'ın crowd control skill'i yok o yüzden ap kasmak iyi değil bence. Ad Ezreal en iyi adc değil fakat ap kasmaktan iyidir.
  • Kana Susamış + Son Fısıltı + Üçlü Kuvvet + Kara Balta + Bekleme Süresinde Azalma Veren Bot + Banshee Duvağı

İngilizce istersen;

Bloodthirster + Last Whisper + Trinity Force + Black Cleaver + Yukarıdaki bot + Banshee

Ben böyle diziyorum çok mobil oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de çok iyi ve eğlenceli
  • ap mi ad mi

at a ları geriye ne kaldı pd

pd = phantom dancer

phantom dancer da ezreale kasılmaz.

iyi günler.
  • why not both ?
  • AD kas.

Trinity - Last Whisper - ie - as botu - bt/botrk - guardian angel
  • TForce'un yeni halini Ezreal'ı düşünerek yapmışlar sanki harika oluyor.

Not : TForce rushlayan bir Ezreal mid'de çok iyi işler yapabiliyor.(Ryze'ın karşısına gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence )
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

ap mi ad mi

pd = phantom dancer

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: neutix

ap mi ad mi

pd = phantom dancer

iyi günler.

championship neutix skin spotlight

• apye sardım birkaç gündür inanılmaz eğlenceli. w sonra e fullüyorum yarı canı alıyor çok rahat e w kombosu ultisi inanılmaz güçlü oluyor. tf sırasında ultiyi değdirirsen yarıya yakın canları eritiyor(tabi itemlerine bağlı)

edit :Q skilinin işe yaramasını istiyorsan lich boğan(türkçesi buydu sanırım) alırsan çok etkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BodyBuilder88 -- 14 Eylül 2013; 14:06:50 >
  • AD
  • İşsiz geldi.

Ad de pasif iş yapar, tüm skiller orta/yüksek vurur. Blue kasın ama, kog maw veya ashe gibi kasıp sağ tıklayacaksanız ezrealı köşeye koyun, sizi başka odaya alalım.

Ap de pasif iş yapmaz, tüm skiller hayvani vurur. Lich bane core, çünkü q ap vurmaz sanan gerzekler var. Taban + ad + 20% ap vuruyor. Lich bane 50 + 75% ap vuruyor. = 95% ap vuruyor = OP

AD Build : Ionia çizmeleri- sığınak, Botrk - Muramana - Iceborn - Last whisper - AD jung itemi

AP Build : Sihirbaz çizmeleri/Ionia çizmeleri-sığınak, lich bane - rabadon - zhonya - hiçlik değneği - rylai.

AD'de blue build klasik işte. AP'de lich bane core. Rabadon dmg için. Zhonya da büyük miktarda savunma saglar sana.

Edit : yanlış anlaşılmasın işsiz benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForDH -- 14 Eylül 2013; 14:11:23 >
  • blue build
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.