Şimdi Ara

Ezreal Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu adc lane'de kill alamasa bile tf'larda 2-3 kill alıp karşıdakileri ağlatabiliyor ama Ezreal'da bu yapılmıyor. Lane'de kazanamazsam herkes Ezreal damage yapmıyor report edin diyorlar. Ben şurdaki build'i (blue olanı değil) yapıyorum :http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/internet-explorer-ezreal-292061 . Burdakinden daha iyi olup önerdiğiniz bir build var mı ?

• 2 mesajı da şikayet ettim.

Düzgün cevaplar verin lütfen konu dışı mı burası.
  • Dostum ezreal poke herosudur öyle sağ tık herosu olmadığından trde çoğu insan tfde ezreal izliyor der.Bu bana çoğu kez oldu.Yani o insanlara laf anlatamazsın bırak öyle kalsın.O build de hayli doğru gibi geldi bana.Orada bir itemle Trinity de değiştirilebilir.
  • Iceborn gauntlet çık mutlaka. Full blue gitmek zorunda değilsin zaten, q senin sağ tıkın gibi bişey.
  • Iceborn değil Trinity çık. Mobility olman önemli.
  • muramana , trinty , ıceborn , son fısıltı , 675 mavi ayakkabı , bide GA böyle yapıyorum gayette güzel oluyor ultini doğru yerde kullan ve focuslanmayı iyi yaparsan fight sizde
  • dorans
    sheen
    phage
    bot
    trinity
    lifesteal yada bf sword
    BT
    LW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 13 Eylül 2013; 15:13:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşısı tank ağırlıklı bir takım değilse Ez blue buildin hiçbir mantığı ve faydası yok. Yani klasik Adc ezrel build gitmek daha faydalı olacaktır .
  • Ezreal daha çok kite ve poke de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Iceborn gauntlet çık mutlaka. Full blue gitmek zorunda değilsin zaten, q senin sağ tıkın gibi bişey.

2 saniyede bir slow atmak oldukca guzel ama sanirim ona bir ayar cekseler fena olmaz. Ezreal bu konuda cidden cok torpilli ve nerf gelmesi gerektigini dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.