Şimdi Ara

)f..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistin -- 9 Temmuz 2008; 11:59:03 >

• asdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistin -- 9 Temmuz 2008; 11:59:16 >
  • boş chara 72 fs +6 shard +7 li asas veriyim maneste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erquan -- 3 Temmuz 2008; 9:42:34 >
  • .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistin -- 9 Temmuz 2008; 11:58:42 >
  • 200 YTL SON FİYAT ANTALYA UP ACİL :S:S
  • +++++++++++
  • up up hayırlı satışlar
  • Ty --- İTEMSİZ 150 YTL. ACİL BİLGİLERİ TAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistin -- 7 Temmuz 2008; 11:16:11 >
  • chop_blazin@hotmail.com ekle
  • +3 70 Staff'a sahip görev takıları tammmmm
  • +++++++++++++++
  • çara talibim msnimi eklermisiniz
    nonreb@hotmail.com
  • Ekledim
  • BU CHAR 67 LWL DEN İTİBAREN BANA AİTTİ CHARI SATIYORDUM NİCKİ FORBOHEM DİR. ALICI OLARAK EKLEYEN SİNAN_DERELİ_1966@HOTMAİL.COM CHARI GÖREBİLİRMİYİM DİE ŞİFRE İSTEDİ İTEMLER KİTLİ OLDUGUNDAN ŞİFREYİ RAHATLIKLA VERDİM YASININ 42 OLDUGUNU İFADE ETTİ SON OLARAK GÜVEN KAZANMAK İÇİNDE 1 GİZLİ SORU İSTEDİ GÜVENMEDİK İLK BASDA EGER SANA YANLIS YAPARSAM COLUGUMUN COCUGUMUN RIZKINDAN OLAYIM DEDİ GÜVENDİK VERDİK HAVALE İÇİN BANKAYA GİDİYORUM DEDİ VE CIKTI CHAR DC OLDU ŞİFRE DEĞİŞTİ.MAİLİME GELEN YENİ ŞİFRE İLE CHARA GOLD PRE YÜKLEDİM VE İTEMLERİ ALDIM SİTEDE BUG OLUSTU OYUNA GİRİYOZ AMA SİTEYE LOGİN OLAMIYORUZ. DÜN GECEKİ RESETTEN SONRA CHAR TAMAMEN BU HAYSİYETSİZİN ELİNE GEÇMİŞ BULUNMAKTA. LÜTFEN BU CHARI ALMAYIN ATTIGIM TİCKETLERE OLUMLU CVB GELDİ CHARIMI GERİ ALACAM TÜM BİLGİLERİ DEĞİŞTİREMESEMDE BU CHARI 1 LWL E KADAR DÜŞÜRCEM NASIL OLSA OYUNU BIRAKTIM SAKIN SATIN ALMAYIN HACKLENDİGİM TARİHDE FORUM SİTELERİNE UYARIYI YAPMISTIM İNANMAYANLAR OLABİLİR TAKİP ETSİNLER PARANIZA YAZIK OLUR.

• kardeş bu adam benim charımada talip olmuştu dedi yaşım 42 falan filen dedi görebilrmym charı dedım hayır ben gorıyım oyle dedim olmaz dedi bende hayırlı gunler dedm gtti iyiki takas yapmamışım saol bu paylaşımın için
  • farkındaysanız 1 hafta önce actıgı konuda char itemliydi gold pre yükledim itemleri aldım sonra konuda düzenleme yapmıs char itemsizdir die :) şimdide char hack chardır die mesaj yazdım konuyu silmiş gitmiş böyle serefsizlik yapa yapa nerdeyse her serverde item satıyor bu artık bir oyun olmakdan cıktı online para makinası oldu sen emek yap lwl kas item diz biri gelsin soysun sonra satsın belkide bu sekilde gecım saglıyor cok yazık insanlar para için onurlarını namuslarını satıyor gecenlerde okudugum bi paylasımda item için zorla bi kardeşimizin kafasına silah dayamıslar ve zorla soymuslar charını :@ herkesin zevkine saygı duyuyorum ama bence bırakın bu oyunu iyi forumlar ilgin için tşk ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Vagrancy

kardeş bu adam benim charımada talip olmuştu dedi yaşım 42 falan filen dedi görebilrmym charı dedım hayır ben gorıyım oyle dedim olmaz dedi bende hayırlı gunler dedm gtti iyiki takas yapmamışım saol bu paylaşımın için

• bi oyun için haysiyetini satan çok işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.