UEFA general secretary Gianni Infantino said the status of Fenerbahce - which finished second in May to qualify for this season's competition - could still change. UEFA disciplinary inspectors are studying files including Turkish Football Federation decisions which cleared the club's entry. "It's a complicated case and our disciplinary bodies are going through the procedure,'' Infantino told The Associated Press after the draw. "It's a big dossier. It's literally thousands of pages of work.'' The officials from the Turkish club declined to comment Friday.
lafı döndürmeye gerek yok. associated press sitesi o verdiğim.
ap.org
sen haberi istedn, ben de verdim. haberin altında da associated press referansı var.
Associated Press Copyright 2012 The Associated Press. All rights reserved.
gerisi sen ile haber arasında.
Ben kaynak olarak verilen ap nin sitesinde böyle bir haber hala göremiyorum. Sanki ap nin sitesinde varmış gibi artist artist yazmisinda o yüzden sordum. Neyse benim icin değişen birsey yok iyi forumlar sana.
tamam kabul etmek zor, senden kabullenmeni beklemiyorum. ama haksız olduğunun farkındasın diye düşünüyorum. alenen kabul etmek zor olabilir.
ap.org, associated press haber ajansının sitesidir. verdiğim link, tekrar ediyorum, onların sitesi üzerindedir.
haberin altındaki kaynakça, associated press'e ait olduğunun da alenen bir göstergesidir. sen bana associated press sitesini verdin, ben de sana o sitedeki haberi çıkardım. fazla kasmana gerek yok, amacın üzüm yemekse haberi okursun. yok bağcıyı dövmekse, bunu zaten gösteriyorsun.
olmaz hashush, fenerbahçenin avukatı yalanlamış haberi, bu ap'ye de ne oluyor?!!?
hayır bir de gelin güvey olmuşlar "yalan çıktı" diye. didnt read lol tayfası, fotospor'un haberine balıklama atlayacaktır tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme