Şimdi Ara

F.C Krasnodar Fan (Konu kapatılabilir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
8.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KUBAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE
  • Üst verdik atın yiyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

ROSTOV ATTI YIKIN BURAYI
    KUBAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE

kuban değil kalchicim bu sade krasnodar sen kuban krasnodarla karıştırdın

• Kusura bakma da bildigin sattı Krasnodar maçı ikinci yarı sen böyle laubali oynarsan böyle avrupa ligine gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Kusura bakma da bildigin sattı Krasnodar maçı ikinci yarı sen böyle laubali oynarsan böyle avrupa ligine gidersin

maçı izledin mi gerçekten 3 tane karşı karşıya kaçırdık dinamo dediğin takım cskanın arka bahçesi kapısında köpek cska başğanı sahaya çıkmayın desin dinamo sahaya çıkmaz it gibi koştular görmedin herhalde bizim takım son 4 haftaya 7 puan önde girdiğinde konuya yazdım atın fava biz 3.bitircez diye asla ve asla moskova takımınlarından biri ilk ikide olmadan lig bitmiyor dangalak ligte ne yapıp edip ayarlıyorlar torpedoyu bilmem onu bunu ve emeği çalıyorlar maçtan sonra hoca oyuncular olduklara yere çöküp ağladılar göz yaşlarını tutamadılar çünkü itiraz edecekleri yeri cska yönetiyor aziz yıldırımı mahmut usluya şikayet etmek gibi bir şey yapacak bir şey dediğim gibi umarım ilk eşleşmede elenirler çünkü hak etmediler bu ikincilik hırsızlıkla alınmış bir ikinciliktir aynı puanda ol ikili averajda önde ol aynı puanda olunca gelip galibiyet sayısına bakılsın böyle saçma kurallar var işte ne diyeyim yazıklar olsun emeği geçen herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

ROSTOV ATTI YIKIN BURAYI
    KUBAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE

Yok karıştırmadım zorro, siz 1-1 berabere götürüyordunuz maçı Cskada 1-0 yeniliyordu
    Bu durumda siz CL katılım sağlıyordunuz ama Cska 88de gömmüş aynı puan olmasına rağmen +15 averajla gitmiş

Biraz da suç sizde, son hafta nasıl kazanamazsınız ki maçı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

ROSTOV ATTI YIKIN BURAYI
    KUBAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE

Yok karıştırmadım zorro, siz 1-1 berabere götürüyordunuz maçı Cskada 1-0 yeniliyordu
    Bu durumda siz CL katılım sağlıyordunuz ama Cska 88de gömmüş aynı puan olmasına rağmen +15 averajla gitmiş

Biraz da suç sizde, son hafta nasıl kazanamazsınız ki maçı

Yok kal chim olay doğruda takım ismi yanlış kuban dediğin takım kuban krasnodar şu orta sıra takımı olan sadece kuban dersen o kuban krasnodar oluyor bizim takımın ismi sade krasnodar onu demek istedim karışıyor genelde türkiyede bu 2 takım

Dinamoda 3 puan sürpriz olurdu zaten ne yapar eder puan alırlardı tek umut rostovun yenmesiydi iyide gittiler ama cska işte yapacak bir şey yok kahpe petronun torunları yine ayarladılar neyse gruplara kalamayacaklar zaten sıkıntı yok

bu arada puan eşitliğinde galibiyet sayısına bakılıyor genel averaj önemsiz bizde

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Uzme kardes canini dniproya bak uefada neler yapiyor krasnodarda yapar

Hem cska sampiyonlar liginin bi gomlek alti uefaya giderler en cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Uzme kardes canini dniproya bak uefada neler yapiyor krasnodarda yapar

Hem cska sampiyonlar liginin bi gomlek alti uefaya giderler en cok

sağolun moral oldu yorumunuz bu arada tarafsız değerlendirmek gerekirse ben dnipro ile 10 maç yapsak 7 tanesini yeneceğimizi düşünüyorum bu senede sociedad ispanyada yenilip burda 3-0 ile elemiştik iyi bir gruba düşersek en az çeyrek final diyorum hedefe bakalım kura şansı önemli bu arada Türkiyede fenerbahçeyi takip ederim desteklerim üzüldüm ama o yönetimle işiniz zor
  • Herkese merhaba yeni sezonu avusturya kampı ile açtık 2 zayıf oyuncu gönderip 1 kaliteli 2 orta kalite 3 oyuncu aldık transfer devam edecek takımımız avusturya kampından sonra avrupada bir kaç turnuvaya katılacak ve büyük ihtimalle antalyada 1 hafta kaldıktan sonra 20 temmuza hazır olarak başlayacak uefa avrupa liginde 2 eleme oynarak gruplara kalmak için mücadele edecek bu sene krasnodarda olamayacağım ama gönlüm ve kalbim hep burada bu saf temiz takımda olacak
  • Çok sevdiğim şehrim krasnodardan temmuz ayı itibari ile ayrılıp Türkiyeye geçici bir süre dönüş yaptım

Bu konuda dursun buralarda

• rus musun kardeş
  • Lan olm size ne adamdan ister marjinallik , ister coolluk isterse zevk adam istediğini tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

rus musun kardeş

Vatandaşlık başvurum var ama zorunlu ikametgah süresini doldurmadim büyük ihtimalle vatandaşlık alamayacağım adaylikta kaldı ruslugum krasnodari özledim şimdiden Turkiyede bu kosusturma ortamı beni yoruyor oradaki dinginligi sessizligi çok özleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Lan olm size ne adamdan ister marjinallik , ister coolluk isterse zevk adam istediğini tutar.

Yukardada yazmıştım krasnodarda yaşadığım günlerde açtığım bir konuydu trolleyenlerinde canı sağolsun eskisi kadar takip edemem büyük ihtimalle ama arada yine uplarim bu konuyu yalniz ve guzel sehrim krasnodar

• zorradam kullanıcısına yanıt
    sorması ayıp ne iş yapıyorsun krasnodarda
  • iyi oynuyoruz en az 2-3 farklı yenmek lazım
  • Yarın kurada bjk veya fb gelirse bu konu popülere girecek ikisinide rezil edip evlerine yolladigimizda burasi senlenecek gelecekte alintilarim

Bu arada Turkiyede fb destekçisiyim umarım bjk gelir

• Ee varmı yeni haberler takımdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexicanDrugLord

Ee varmı yeni haberler takımdan ?

Gs gibi bir kulüp degiliz ne yazık ki takım içi dengeler bozuldu arinin yedege cekilmesi takimda ruslar vs yabancılar savaşı çıkardı herkes isteksiz dortmund karşısında çok iyi oynayip 1-0 öne geçip bu iki grubun saha içinde savaşı bize 2-1 mağlubiyet getirdi üstüne Ural gibi dandik bir takımdan 3 tane yiyince takim iyice hallac pamuğuna döndü taraftar tepkili hoca sıkıntıda baskan sıkıntıda stad işi sıkıntıda kısacası klasik rusya ligi moskova ve zenit dışında bir takım sivrildiginde hemen o takımı bitiriyorlar (en iyi örnek rubin kazan) kısacası kulübü zor günler bekliyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.