Şimdi Ara

F.E.A.R. Combat Full! (v-factor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır beklenen oldu ve geçen ay fear combat piysaya sürüldü; Oyun free multiplayer yani tamamiyle (beleş) indirip internetten online oynayabiliyorsunuz. Sağlam ekran kartınız varsa tamamiyle bir grafik şöleni. Kesinlikle yasal zaten monolith ve yapımcı firmalar kendileri fear combatı piyasaya sürdüler. yanlış anlaşılmasın.

first encounter assault recon (f.e.a.r) free multiplayer versiyonu FEAR combat

Oyunun full sürümü burdan indirebilirsiniz:http://gamershell.com/download_15038.shtml
    toplam boyut: 1.8 gb
    Oyunun CD keyini alabilirsiniz :http://www.joinfear.com/main?act=register1

Oyunun trailerini izliyebilirsiniz :
    http://youtube.com/watch?v=WrKa1_wRqRM

F.E.A.R. Combat Full! (v-factor)

Türkiyenin İlk ve tek fear combat klani v-factor... Katılım başvrularınız forumda (v-factor.net)değerlendirilmektedir. Server ip:91.102.160.191:27888 - 7 vs 7 | 14 kişilik SLow Motion modu açık. İsteyen herkes Türkiyeden giriş yapabilir.

1.8 gb'lik oyunu indirip ücretsiz şifremizi de aldıktan sonra oyuna giriyoruz. Multiplayerdan favorite kısımını açıp, en altta gene favorite kısmına add ipden server IP sini yazabilirsiniz.;Sonra find server diyip servera giriş yapıyoruz. Options'dan karakter ayarlarımızı yaptıktan sonra oyuna doğrudan Multiplayer butonu ile giriş yapma hakkına sahibiz. İnternet üzerinden hemen serverları aratıp anında bize uygun olan serverları görebiliyoruz. 700 tane server içinden en düşük pingleri olanlara girdiğiniz takdirde lagsiz oynayabilirsiniz. Şahsen şu âna kadar hiç bir lag veya ping sorunu yaşamış değilim. Uygun serverlar bulunduktan sonra oyun gayet rahat bir biçimde oynanıyor.

Hatırlatmaka yarar var, F.E.A.R. Combat içinde; 10 Multiplayer modu, 19 farklı Multiplayer haritası,12 yeni silah ve Punkbuster desteği bulunmakta.

orjinal fearlarda veya başka bir yerde sorunla karşılaşırsanız
    daha fazla bilgi içinhttp://v-factor.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vfactor-duKe -- 20 Ocak 2007; 17:10:09 >

• Reklamın da şeysini çıkardınız be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple

Reklamın da şeysini çıkardınız be hocam
    yok sadece 2 yere yadık bu yazıyı burası daha cok okunuyor sandığımdan bıraktım
    kötü niyet yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vfactor-duKe -- 20 Ocak 2007; 17:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vfactor-duKe

yok sadece 2 yere yadık bu yazıyı burası daha cok okunuyor sandığımdan bıraktım
    kötü niyet yok

Alıntıları Göster
    bılmıyordum yenı ogrendım en kısa zamanda ındırıp denıyecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

bılmıyordum yenı ogrendım en kısa zamanda ındırıp denıyecegım

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Hayırlı olsun ne diyelim

Alıntıları Göster
    İndiriyodum koptu 1.Gb'a yakınken Şimdi de baştan başladı bidaha deneyince, torrent'e talim yapcam ben ya, bu site dellendircek yoksa beni

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

İndiriyodum koptu 1.Gb'a yakınken Şimdi de baştan başladı bidaha deneyince, torrent'e talim yapcam ben ya, bu site dellendircek yoksa beni

Alıntıları Göster
    link yasak degilmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: _kemalist_

link yasak degilmiydi

Alıntıları Göster
    bende indirecem düz fear ve fear ek paket bitti artık multi oynama zamanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

bende indirecem düz fear ve fear ek paket bitti artık multi oynama zamanı...

Alıntıları Göster
    en kısa zamanda bulur oynamaya baslarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

en kısa zamanda bulur oynamaya baslarım

Alıntıları Göster
    web sitenizde iletisim bilgileri bulunmuyor ne msn nede mail adresi goremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

web sitenizde iletisim bilgileri bulunmuyor ne msn nede mail adresi goremedim.

Alıntıları Göster
    hehe saol bu bilgiler için ama level dergisinden full oyun olarak fear combat ı veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

hehe saol bu bilgiler için ama level dergisinden full oyun olarak fear combat ı veriyolar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu posta öncelikle mesaj yazan herkeze tşkürler

bizle irtibata geçmek istiyorsanız, dönen dünyanın tam yanında kocaman FORUM yazmaktadır - buda bizim forumumuza giriş linki.
    server full dolu ve gösterilen ilgi bizi gerçekten mutlu etmekte..en kısa zamanda 14 kişilik team deathmatch slow mo moduyla (bugün veya yarın)..yola devam edicez. amaç iyi oyuncuları sağlam sistemi olan türk oyuncuları bir araya toıplamak...site resolution 1280 x dır ..ileriye dönük ve orjinal olarak yapıldığı için böyle...herkes servera giriş yapabilir.

tekrar teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: _kemalist_

link yasak degilmiydi

Alıntıları Göster
    Oyun bedava dağıtılıyorsa yasak değil, yasal
    quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

link yasak degilmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Oyun bedava dağıtılıyorsa yasak değil, yasal
    quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

link yasak degilmiydi

Alıntıları Göster
    server açık herkesi bekliyoruz ! 91.102.160.191:27888
    MUltiplayerdan FIND : Favorite sa getirin - alt tarafta gene favorites a tıklayın ordan bu ipyi add yapıp girebilir,bidaki sefere aratmadan direk oyunu açıp oynıyabilirsiniz.
    hem bütün fear oyuncuları burda buluşup birlikte oynama ve tanılşma fırsatı bulacaklar.
    server istanbulda - istanbuldan girenlere müjde 512 adsl ile rahatlıkla 15 - 20 pingle oynuyoruz. tabi kablo veya 1 mbit bağlantınız warsa ping 10 nun altına düşebilir.. görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vfactor-duKe -- 31 Ocak 2007; 20:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vfactor-duKe

server açık herkesi bekliyoruz ! 91.102.160.191:27888
    MUltiplayerdan FIND : Favorite sa getirin - alt tarafta gene favorites a tıklayın ordan bu ipyi add yapıp girebilir,bidaki sefere aratmadan direk oyunu açıp oynıyabilirsiniz.
    hem bütün fear oyuncuları burda buluşup birlikte oynama ve tanılşma fırsatı bulacaklar.
    server istanbulda - istanbuldan girenlere müjde 512 adsl ile rahatlıkla 15 - 20 pingle oynuyoruz. tabi kablo veya 1 mbit bağlantınız warsa ping 10 nun altına düşebilir.. görüşmek üzere

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Bende online oynamak istiyorum ama bir problemim var. FEAR+Exp.+Combat+1.7 yamasını kurdum hiç bir problem yok ama combat'ta servere girmeye calıştıgım zaman bana 1.8 yamasını kurmamı istedi. Manuel olarak netten 1.7-.1.8 yukseltme yamasını ındırdım bana "bu sadece Eng. versiyonu ıcındır" dedi ve yuklemedı aynı seyı US ıcınde dedı. Bende oyunun kendı update'ni çalıştırdım,indirdi ama o da kurmadı (verdiği hatayı hatırlamıyorum).
    Sizce problem nedir, online oynayabilmem için ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Beyaz

Merhaba arkadaşlar,
    Bende online oynamak istiyorum ama bir problemim var. FEAR+Exp.+Combat+1.7 yamasını kurdum hiç bir problem yok ama combat'ta servere girmeye calıştıgım zaman bana 1.8 yamasını kurmamı istedi. Manuel olarak netten 1.7-.1.8 yukseltme yamasını ındırdım bana "bu sadece Eng. versiyonu ıcındır" dedi ve yuklemedı aynı seyı US ıcınde dedı. Bende oyunun kendı update'ni çalıştırdım,indirdi ama o da kurmadı (verdiği hatayı hatırlamıyorum).
    Sizce problem nedir, online oynayabilmem için ne yapmam gerek?

Alıntıları Göster
    uk ve us versiyonlarini indir v.1.08 in ikisinden biri mutlaka olacaktir.

Ayrica 16 kisilik SLOW-MO serverimiz acilmisdir;

ip: 91.102.160.191:27888

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

uk ve us versiyonlarini indir v.1.08 in ikisinden biri mutlaka olacaktir.

Ayrica 16 kisilik SLOW-MO serverimiz acilmisdir;

ip: 91.102.160.191:27888

Alıntıları Göster
    indirmek lazımda benim emektar gforce 6600 iş görürümü 1280x1024de??
  • quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

indirmek lazımda benim emektar gforce 6600 iş görürümü 1280x1024de??

Alıntıları Göster
    e ben fearcombat_en_107 bunu indirdim ve kurulmuyor kurulu fearın içinde fear en ile ilgili update dosyaları vesaire war diye bunu indirdim olmuyo bu yükseltme işini yapan birisi yardımcı olabilirmi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: *DEATHANGEL*

e ben fearcombat_en_107 bunu indirdim ve kurulmuyor kurulu fearın içinde fear en ile ilgili update dosyaları vesaire war diye bunu indirdim olmuyo bu yükseltme işini yapan birisi yardımcı olabilirmi bana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

ne hatası verıyor bılgı verısen yardımcı oluruz... ayrıyetten server 1.8 versıyonda 1.7 verıona bırde yama ındırmen gerekıcek

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

ne hatası verıyor bılgı verısen yardımcı oluruz... ayrıyetten server 1.8 versıyonda 1.7 verıona bırde yama ındırmen gerekıcek

Alıntıları Göster
    A required security module can not be activated. This program can not be executed.

bu şekilde bi uyarı alıyorum ve oyun açılmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.