< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} (2. sayfa)

-
-
RE4 Remake sonrası kütüphanemde çerezlik bir şeyler ararken Epic'in FIST'i bedava vermiş olduğunu hatırladım ve direkt giriştim. Oyunu geçtiğimiz hafta 16 saat sonunda, çoğu şeyi keşfederek bitirdim ve karışık duygular içindeyim. FIST bazı anlarında bana neredeyse bi Ori zevki verirken bazı anlarda da bayıp-sinirlendirip kapatıp silme isteği verdi. İyi yanlarından söz edecek olursam: Grafikleri göz alıcı. Harita dizaynı metroidvania sisteminin hakkını veriyor. Skill'leri açıp tüm silahları edindikten sonra ortaya adeta aksiyon şöleni çıkıyor. Farklı bölüm tasarımları ve oynanış elementleri eklemeyi başarmışlar. Boss savaşları fena değil.
Sıkıntılı yanlarına gelecek olursam: Oyunda bazı anlarda ciddi stutter oluyor ve bu az sayıda değil. Joystick'le sıkıntısız oynayabilmek için oyunu Steam kütüphanesine ekleyip bazı kumanda ayarları yapmanız gerekiyor. Aksiyon, başlarda yetenek ve silahlarımız kısıtlıyken çok sıkıcı ve kendini tekrar ediyor. Bölüm çeşitliliği evet iyi dedim ama bazı bölümler fazla uzun tutulmuş ve bıktırıyor. Kontroller bi Ori veya ne bileyim Hades akıcılığında değil. Normal seçeneğinde tatlı bir zorluğu varken final boss adeta Sekiro'dan fırlama. Hayatımda belki de ilk defa bir oyunda ilk başladığım zorluğu düşürdüm ki internette de benim gibi aynı dertten muzdarip çok fazla oyuncu gördüm. Ve işte bu kadar. 2D metroidvania aksiyon-platform özlemi çekiyorsanız ve kafa dağıtmalık bi şeyler arıyorsanız önerebilirim ama çok büyük beklentileriniz olmasın. Ama yine de bi düşünüyorum da, eğer Ori and the Will of the Wisps'i seviyorsanız FIST'i oynamak yerine Ori'yi ikinci kere bitirmenizi de tavsiye edebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 30 Mayıs 2023; 4:22:20 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X