Şimdi Ara

F/p Çamaşır makinesi tavsiyesi 8kg ve üzeri ? Profilo CM1001ETR 8KG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Profilo CM1001etr 8 kg -1000tl civarı bu makineye alternatif kg yükü fazla olan ve/veya yine f/p ürünü başka alternatif ne önerebilirsiniz saygılar.

• SAMSUNG WF1802WPC 8 KG 1200DEVİR -1099tl ?
    LG F1480ADP (8 KG YIKAMA 4 KG KURUTMA) -1369 tl bu ürünlere de baktım,ama sizin öneriniz ne olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Videoda izledigin indesit pwe 91272s 9kg 1200devir A++ inverter motorlu makinayı 554tl maliyetle almıştım.

1000tl vererek alinan komurlu/eski tip motorlu makine f/p makinasimi oluyor simdi

Yorum için teşekkürler. Makinenizin şuanki fiyatı 900 tl civarı gibi gözüküyor. O fiyatlara ne zaman almıştınız.Ben Profilo markasından da oldukça memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Videoda izledigin indesit pwe 91272s 9kg 1200devir A++ inverter motorlu makinayı 554tl maliyetle almıştım.

1000tl vererek alinan komurlu/eski tip motorlu makine f/p makinasimi oluyor simdi

Yorum için teşekkürler. Makinenizin şuanki fiyatı 900 tl civarı gibi gözüküyor. O fiyatlara ne zaman almıştınız.Ben Profilo markasından da oldukça memnun kaldım.

Alıntıları Göster
    Profilo A-%40 enerji sınıfı, 63lt özel dokulu tamburu, fırçasız motor kullandığını söyleyen makinelere göre daha düşük ses seviyesi (74dB) ve arkasında tecrübeli ve kaliteli Bosch markası ile fiyat performans ürünüdür. Bütçenizi artırma şansınız yoksa içiniz rahat tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo A-%40 enerji sınıfı, 63lt özel dokulu tamburu, fırçasız motor kullandığını söyleyen makinelere göre daha düşük ses seviyesi (74dB) ve arkasında tecrübeli ve kaliteli Bosch markası ile fiyat performans ürünüdür. Bütçenizi artırma şansınız yoksa içiniz rahat tercih edebilirsiniz.

Selamlar candoğan62,

yorumunuz için teşekkürler. Çamaşır makinesi bütçemi nakitte 1400tl civarlarina kadar arttirabilirm. Profilonun 9 kg olani mi var en iyi hacimli ? Samsung çamaşır makineleri hakkında yorumunuz ne olur profiloya göre,teşekkürler ? Bir de buzdolobı tercihinde bulunucam Samsung rt59qbpn1/xtr-1250tl ile LG GR-B632GQQW-1400tl arasında kaldım. Samsung buzdolobi kaliteli midir sizce ? Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Selamlar candoğan62,

yorumunuz için teşekkürler. Çamaşır makinesi bütçemi nakitte 1400tl civarlarina kadar arttirabilirm. Profilonun 9 kg olani mi var en iyi hacimli ? Samsung çamaşır makineleri hakkında yorumunuz ne olur profiloya göre,teşekkürler ? Bir de buzdolobı tercihinde bulunucam Samsung rt59qbpn1/xtr-1250tl ile LG GR-B632GQQW-1400tl arasında kaldım. Samsung buzdolobi kaliteli midir sizce ? Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Candoğan62,

Evdeki 5 yıl önce aldığım çamaşır makinesinden memnun (profilo CM 1000CTR, 7KG,1000 DEVİR) tek istediğim daha fazla eşya sığdırabilmek oluyor arasıra. zaten max 800 devirde kullandığım için yeni alacağımın kaliteli f/p ürünü olmasini ve kg yükü fazlaca yıkayabileceğim ,8,9,10kg vb gibi bir makine düsünüyorum.Devir olayına fazla takılmıyorum 1000 devir de işimi görür,1200 devire de vb de uygun fiyata varsa düşünebilirm tabiki.undefined
    Bu konuda yorumunuz ne olur? Bütçem max 1400tl yi aşsın istemiyorum ama 1000tl civarlarına bulabilirsem çok daha iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 2 Mayıs 2013; 9:46:47 >

• quote:

Candoğan62,

Evdeki 5 yıl önce aldığım çamaşır makinesinden memnun (profilo CM 1000CTR, 7KG,1000 DEVİR) tek istediğim daha fazla eşya sığdırabilmek oluyor arasıra. zaten max 800 devirde kullandığım için yeni alacağımın kaliteli f/p ürünü olmasini ve kg yükü fazlaca yıkayabileceğim ,8,9,10kg vb gibi bir makine düsünüyorum.Devir olayına fazla takılmıyorum 1000 devir de işimi görür,1200 devire de vb de uygun fiyata varsa düşünebilirm tabiki.undefined
    Bu konuda yorumunuz ne olur? Bütçem max 1400tl yi aşsın istemiyorum ama 1000tl civarlarına bulabilirsem çok daha iyi olur .

Bende şuan makine arıyorum bende konu açmıştım bana da orada;

PROFILO CM1000DTR ve 1001ETR önerdiler etr 1000 liranın biraz üstü diğeri de 1000 liranın biraz altı. Ben şuan bu ikisine bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

quote:

Candoğan62,

PROFILO CM1000DTR ve 1001ETR önerdiler etr 1000 liranın biraz üstü diğeri de 1000 liranın biraz altı. Ben şuan bu ikisine bakıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben de o ürünlere baktım ama galiba max9 kg ve 8 kg olanlarını gördüm.Ama İç litre hacmi göz önüne alındığında ;profilo bosch,siemens grubunda hacmi daha büyükçe olup bu fiyatlara alınabilecek hangi f/p ürünü model vardır acaba ? Saygılar

• quote:

quote:

Candoğan62,

Profilonun 1001 etr olanı galiba biraz daha elektrik tasarruflu diye hatırlıyorum forumda okumuştum.Başlıca farkları nelerdir bilemiyorum ama genel anlamda güzel görünüyor.Siz hangisini tercih ediceksiniz bulabildiğiniz en iyi fiyat nedir ? Ben tercihen kg kapasitesi 8-9 varsa 10 olanlara bakiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Candoğan62,

Profilonun 1001 etr olanı galiba biraz daha elektrik tasarruflu diye hatırlıyorum forumda okumuştum.Başlıca farkları nelerdir bilemiyorum ama genel anlamda güzel görünüyor.Siz hangisini tercih ediceksiniz bulabildiğiniz en iyi fiyat nedir ? Ben tercihen kg kapasitesi 8-9 varsa 10 olanlara bakiyorum.

Ben 7 kg civarı baktığım için bu modelleri söyledim. Daha herhangi bir bayiye gitmedim ama katalog fiyatları CM 1000 için 900 küsur diyordu ama aynı model örneğin GOLD 'da 800 küsur bayiye gidip fiyat almak lazım :D:D:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Candoğan62,

Ben 7 kg civarı baktığım için bu modelleri söyledim. Daha herhangi bir bayiye gitmedim ama katalog fiyatları CM 1000 için 900 küsur diyordu ama aynı model örneğin GOLD 'da 800 küsur bayiye gidip fiyat almak lazım :D:D:D

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• quote:

Teşekkürler.
    candogan bey 1000 tl yi geçmeden bir makine almak istiyordum ama tavsiyelerine göre limiti biraz artırıp aeg 75270 almayı planlıyordum fakat bulunduğum ilçede servisi yoktur. ilerde servis problemi çıkarsa sorun olurmu diye düşünüyorum. profilo 1000 dtr ilk başta düşünüyordum ama ısı seçimi oladığından vzgeçtim.servis probleminden dolayı profilo 1001 ETR(900tl) - siemens siemens WM10Q460TR (950 tl)veya bBosch WAQ20460TR 7 Kg (1000 tl civarı)arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımıcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanca69 -- 2 Mayıs 2013; 13:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanca69

candogan bey 1000 tl yi geçmeden bir makine almak istiyordum ama tavsiyelerine göre limiti biraz artırıp aeg 75270 almayı planlıyordum fakat bulunduğum ilçede servisi yoktur. ilerde servis problemi çıkarsa sorun olurmu diye düşünüyorum. profilo 1000 dtr ilk başta düşünüyordum ama ısı seçimi oladığından vzgeçtim.servis probleminden dolayı profilo 1001 ETR(900tl) - siemens siemens WM10Q460TR (950 tl)veya bBosch WAQ20460TR 7 Kg (1000 tl civarı)arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımıcı olursanız çok memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Bende Tercihlerimi

Profilo CM1001ETR-900TL
    bOSCH waq20460tr-960 tl
    Siemens Wm10Q460TR-900TL

arasından yapmaya çalışıyorum,Bosch ve Siemens ürünlerde manuel ısı ve devir seçme olanağı var mıdır acaba ? Hangisi önerilir ?
    Teşekkürler

• quote:

Bende Tercihlerimi

Profilo CM1001ETR-900TL
    bOSCH waq20460tr-960 tl
    Siemens Wm10Q460TR-900TL

arasından yapmaya çalışıyorum,Bosch ve Siemens ürünlerde manuel ısı ve devir seçme olanağı var mıdır acaba ? Hangisi önerilir ?
    Teşekkürler

Alıntıları Göster
    .@eIgHt

bayagı araştırdım üçününde özellikleri aynı ısı seçimleri var hepsindede. ama candoğan62 beyin tavsiyesine göre alacagım ben inşallah.. aeg 75270 ön planmnda ama servis bulundüğüm ilçede olamadığından biraz soğuk bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanca69 -- 3 Mayıs 2013; 16:34:45 >

• quote:

Bende Tercihlerimi

Profilo CM1001ETR-900TL
    bOSCH waq20460tr-960 tl
    Siemens Wm10Q460TR-900TL

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bugun çamaşır makinelerine bir göz attım siemens ürününü göremedim ama Profilo yu daha çok beyendim açma kapama kapısı tutma yerinin hareketli oluşu sabit olan diğer markaya göre daha iyi ,ayrıca malzeme kalitesi daha sağlam görünüyordu.

Çamaşır makinesinde karar verildi CM1001ETR Profilo .

Bilgi paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.

• Buradan tavsiyeler aldim. Bosch, Siemens, Profilo vs.vs.
    Sonunda 9kg kapasite 1200 devir Cm1200... modelini aldim. Maalesef tavsiye isterken ''cocuk kilidi ve yarim yuk'' yazmayi unutmusum. Makineyi de almis olduk.

Aldiktan sonra cocuk kilidi olmadigi icin, on yikamada 40 derece ustune cikmadigi icin, 9kg makinede az camasir yikayacagimiz zamanlar icin yarim yuk ozelligi olmadigi icin bu ozelliklerin yoklugunu fena halde hissettik.
  • quote:

Bugun çamaşır makinelerine bir göz attım siemens ürününü göremedim ama Profilo yu daha çok beyendim açma kapama kapısı tutma yerinin hareketli oluşu sabit olan diğer markaya göre daha iyi ,ayrıca malzeme kalitesi daha sağlam görünüyordu.

Evde cocuk varsa cocuk kilidi cok onemli hocam. Bunu da sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Buradan tavsiyeler aldim. Bosch, Siemens, Profilo vs.vs.
    Sonunda 9kg kapasite 1200 devir Cm1200... modelini aldim. Maalesef tavsiye isterken ''cocuk kilidi ve yarim yuk'' yazmayi unutmusum. Makineyi de almis olduk.

Aldiktan sonra cocuk kilidi olmadigi icin, on yikamada 40 derece ustune cikmadigi icin, 9kg makinede az camasir yikayacagimiz zamanlar icin yarim yuk ozelligi olmadigi icin bu ozelliklerin yoklugunu fena halde hissettik.

Aldığınız cihazda çamaşır cinsi ve miktarına göre otomatik olarak su tüketimi, enerji tüketimi ve program süresini ayarlayan miktar otomatiği mevcuttur. Yani ne kadar çamaşır atarsanız ona göre çalışır. Bir de yarım yük az kirli çamaşır için özel günlük program istiyorsanız karışık programını kullanabilirsiniz. Çocuk kilidi maalesef bulunmuyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Güzel bir tercih. Güzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzelevim.com.tr

Güzel bir tercih. Güzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
    Teşekkürler. Bu makinada sıcaklık ve devir ayarı manuel yapılabiliniyor mu _?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.