F/P Gamepad önerisi?
-
-
Bende almadan önce baya bir araştırdım doğru düzgün bir bilgi edinemedim aptal Snopy yüzünden gamepad almaya korkar oldum 3 tane Snopy markalı gamepad eskittim piyasadaki en leş gamepad Snopy'lere ait ilk aldığım Snopy SG-305'di tuşu bozuldu, ikincisi Snopy SG-302 tuşlara hala sağlam sadece Joystik den gıcırtı sesi gelmeye başladı ayrıca bilgisayar artık görmüyor, üçüncüsü Snopy SG-506 içlerinden en dandiği tuşları sürekli takılıyor ayrıca bunu da bilgisayar artık okumuyor Snopy'den nefret etmeme olan sebep bilgisayarın görmemesi çöp bir yazılımı var Snopy gamepadlerin. Şimdi Frisby FGP-505PU aldım fiyatı uygun ve güzel bilgisayar xbox 360 kolu olarak görüyor Pes oynayacağım zaman sürekli ayar yapmama gerek kalmıyor aptal Snopy lerde böyle değildi birde tuş ayarlıyordum sürekli! Frisby FGP-505PU Tuşları güzel Joystikler yumuşak kullanımı rahat ve keyifli Snopylerinki biraz sertti. Piyasada ucuz gamepad de kalmamış hepsinin fiyatı uçmuş en dandiği 40 TL 'den başlıyor bu kullandığım dandik Snopy'ler bile 70-90 TL olmuş fiyatı ben aldığımda 25-30 liraydı.
-
Razer Goliathus var çok ucuz birçok boyutta mevcut hepsiburadada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X