Şimdi Ara

f/p oranı başarılı olan hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 530 un sesi pek iyi değil tizler çok ön planda ve mid eksikliği müziğin coşkunluğunu azaltıyor.Seste bozulma olmayabilir ama eğlenceli bir dinleme keyfi vermiyor.
  • bende uzun zamanır creative almayı düşünüyordum forumda x530 tavsiye eden arkadaşlar sayesinde logitech'i tercih ettim 2-3 günden beridir deniyorum bence basları mükemmel eski 4400'ümdeki gibi değil baslar çok uyumlu zaten çok tiz sevmiyen birisiyim sadece filmlerdeki surround performansı biraz düşük gibi geldi tabi herkezin zevki başka ama ne diyim aldığıma pişman olmadım tavsiye ederim
  • arkadaşım x530 almışsın hayrlı olsn bşi sorucam yeri diil ama kusra bakmayın snn sub dan hava gelimu(puff puff diye) full bas ta yarım seste bnmkinden bole bı ses gelıo full bass ve full e yakın seste nedeni nedir normal mi acaba??? çok tşkrler
  • tamam karar verdim........ müzik dinliyorum fakar yinede creative diyorum .... T6060 alacam.... yardımlarınız için teşekkürler....
  • Kullan, yorumlarını bekliyoruz... Bakalım müzik dinleyenler için o kadar da kötü mü? Yoksa abartılacak bir farkı yok mu?
  • Merhaba arkadaşım, aldın mı t6060'ı aldıysan yorumların nelerdir? ben de t6060 ile x530 arasında kararsız kalmış biriyim :)
  • alakasız denecek ama arkadaşlar takılmayın şu marka olayına.Başka set mi kalmadı o fiyata.Microlab altec ya da logitechin o fiyattaki setleri bahsedilen tüm setlerden çok daha iyi ses verecektir.
  • arkadaşlar ben de karar veremeim logitech x540 mı yoksa t6060 mı??
  • logitech fiyat oranında creativelerden daha iyi ürünler üretir.
  • bu ne kaus böyle yok x530 yok 6600 dinleti olayı bu hangisinden zevk aldı onu alsın arkadaş bizim işimiz öneri getirmek olmalı bence saygılar
  • t6060 basslar berbat
  • Logitech Z4'de düşünülebilir...
  • fiyatına göre creativeler bence alınacak setler değil microlab ve logitechler çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.