Kullandığım telefon Redmi 5Plus, özelliklerinden memnunum ama kastığı için kullanamıyorum. Redmi 5plus özelliklerine sahip orta segment telefon önerilerinizi bekliyorum. Önerilerde en az 4000mah batarya, parmak okuyucu, en az 4gb ram, 64gb dahili hafıza gibi özellikleri olan telefonlar olsun lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 9 Ekim 2022; 2:7:5 > |
F/P Android orta segment en iyi telefon hangisi?
-
-
Hocam bütçe nedir? Orta segment deyince herkes farklı bir skala belirliyor kendi kafasında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 binden yukarıda orta segment varmı bilmiyorum ama 6bin üstü vermek istemiyorum ama şu telefon 7bin lira acayip iyi mutalaka tavsiye ederim derseniz o tavsiyelerede açığım, redmi 5plus telefonu o şekilde çok tavsiye edildiği için almıştım ve çok memnunum yavaşlık olmasa.
-
bu 4 lüden seçin, misal kamera >a23, işlemci>m23, kompakt olması>r8, hepsinden biraz>10s
-
İşlemcinin mediatek olması kötü mü , yani snapdragon işlemciler daha mı iyi olur sence?
-
Mediatek için kötü deniyor çünkü eski serileri gerçekten çok zayıftı ama artık eskisi kadar fark yok. Snapdragon işlemciler in en başarılı işlemci olması yoğun kullanımda bile performans kaybının en az olması özellikle 8xx serilerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 10s yerine note 11 64 de olabilir ucuzlamıs hb de
Ve de güncel cihaz takıntısı yoksa, şu an cihaz alacak olsam ithalatçı garantili note 8 pro bakabilirim. (İthalatçı firmayı araştırarak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 15 Ekim 2022; 20:19:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 8 pro güzel ama ekranı ips olduğu için büyük sorun, ips telefonu elime alıp baktımda ekran sanki ekran parlaklığı azaltılmış gibi net değil görüntü.
-
O zaman realme 8 al derim ama elindeki telefon da LCD ekran diğer alternatif de m23
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- ipro smart 2.4s
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X