Şimdi Ara

F/p server tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sirketimde muhasebe programimiz olan "Link" i kullaniyoruz ve master bilgisayar olarak benimkini kullaniyoruzz.kisacasi benim bilgisayar acilmadan diger makina "Link muhasebe programina" erisim sagliyamiyor.Ufaktan sistemimizi buyutup 4-5 makina ile erisim yapma imkani saglamak istiyorum fakat kimse benim
    Bilgisayarima dokunmasin :) SQL tabanli olan bu uygulamayi,cok fazla maliyete girmeden nasil bir server alirsam yarin obursugun 10-15 makinaya ciktigimda da hicbir degisiklik yapmadan kullanabilirim? Server fiyatlarina baktim ates pahasi,zaten bu programi kendi bilgisayarim olan i3 standart bir makina ucuruyor resmen hiz bakimindan .tesekkurler cevap bekliyorum (bende user olucam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar bütçe var ortalama?
  • Acıkcası pek fıkrım yok,projeyı sunucam ama en mınımum larımdan gidilicektır orası kesın

• 1000₺'ye kuracağınız bir bilgisayar ile bu işi rahatlıkla halledebilirsiniz. 10 15 kullanıcıyı da rahat rahat kaldırır. Fazlasını da 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: RapidCAD

1000₺'ye kuracağınız bir bilgisayar ile bu işi rahatlıkla halledebilirsiniz. 10 15 kullanıcıyı da rahat rahat kaldırır. Fazlasını da 😉

Cıft ıslemcı vs vs lı bısıy gerekmez mı ? Yoksa cakıcam bendeki i3 u server nıyetıne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan Bey -- 3 Mayıs 2015; 22:21:21 >
  • O çift işlemcili sunucular binlerce kullanıcısı olan sistemler için gerekli. Mesela üniversitelerin öğrenci bilgi sistemleri gibi. Sizin kullanımınız için i3 bir makina yeterli olur.

• İlk etapta bahsettiğiniz yazılım için kullanılan sunucu, yarın dosya sunucusu ve hatta uzak bağlantı için de kullanılacaktır.
    Tavsiyem ucuza kaçmamanız.
    5000₺ civarı bir bütçe için HP'nin tower tipi sunucularına, 10000₺ civarı bir bütçe için IBM'in rack tipi sunucularına bakabilirsiniz.
    Bütçe belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 10 Mayıs 2015; 13:19:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p İSS Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Satılık F/P Sistem
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm attim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Pm attim

PM yanıtlandı.
    Süreci ve sonucu burada paylaşırsan, senden sonra bu konuyu okuyan arkadaşlara da faydası olacaktır.
  • Su an ki klllforyou arkadasimizla konustugumuz sekil uzerine ortak bi fikre yaklastik.sadece muhasebe programi paylasilacagi icin aklimdaki sistem ;
    I5-i7 islemci
    Onboard ekran karti
    32 gb ram
    2 adet raidlenmis , 16 mb bellekli hdd
    Dvd rom ve monitor yok

Fikirlere acigim.

• Kaplan Bey kullanıcısına yanıt
    Mekanik disk ile SSD arasında hararetli bir tartışma içerisindeyiz.
  • Yorumu olan varmi arkadaslar ? Server a ssd takmayi uygun bulmayanlardanim .

Aynen hararetli cok 😄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.