Şimdi Ara

F/P Ucuz Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 100 TL altına bir mouse bakıyorum. Gamer değilim. Işıklı, janjanli, salisenin 100'de birinde tıklayan bir mouse arayışında değilim.

Bugüne kadar hep dükkandan 30 TL civarına sıradan mouselar alıp yoluma bakardim ama geçen akdigim mouse o kadar dandik ki kaydirirken ufak ufak takılmalar yapıyordu, sinirimi bozdu. Bugüne kadar aldığım hiçbir mouse kaydirirken takılma yapmıyordu.

3 kriterim var sadece. 1-2 sene götürsün, kaydirirken takılma-yavaslama yapmasın (minik kaydirmakari bile algilasin) ve ceviz kadar olan minicik mouselardan olmasın. Oynadığım tek oyun CS ve bunda işimi görsün yeterlidir.

Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 13 Nisan 2021; 23:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet: Ultra profesyonel bir şey aramıyorum. CS'de Head Shot çekerken minik takılmalar bile önemli. Kaydirirken takılmayan (hassas) ve ele oturan bir mouse arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi artırabilirsen bu fare fiyatına göre çok iyi. Oyunlarda, özellikle CS:GO tarafında kesinlikle sorun yaşamazsın.

https://www.oksid.com.tr/u/gamepower-icarus-gaming-rgb-mouse-10-000dp-usb-siyah/150137/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p İSS Önerisi
    8 ay önce açıldı
    F/P Mekanik Klavye Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.