Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psu dan memnunum da şimdi tek sorun ekran kartının fanı kaldı! Aslında değiştirmesem de olur ama bakıcam duruma göre araştırma yapmam lazım.... Ya everest prog var bende ama kuzey köprüsünün sıcaklığını göstermiyor neden anlamadım. Başka nerden bakabilirim onun sıcaklığına?

<^F33L^ > - Düşünüyorum
  • Bu da speed fan dan bir görüntü. Fan 3 dediği heralde kuzey köprüsü oluyor... 27 derece... İyi de fan 2 ne?

<^F33L^ > - Düşünüyorum
  • Güzel güzel o/c için hazırlıklar tamamlanmış artık

Düzeltme:

O bahsettiğin sıcaklıklardan birisi de mosfetlerin sıcaklığıdır.Anakart ve cpu dışında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 7 Ocak 2007; 14:38:33 >
  • O/C olaylarına ara tatilde girişirim artık! Bakalım! Süper oldu pc valla! İstediğim şekli yavaş yavaş almaya başladı!
  • kuzey köprüsünün sıcaklığı 27 28 civarında çok iyi. Psu da gayet başarılı alacak olan varsa çizgi elektronikten ucuza alabilir. Toptan satıyor orası
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Bu da speed fan dan bir görüntü. Fan 3 dediği heralde kuzey köprüsü oluyor... 27 derece... İyi de fan 2 ne?

<^F33L^ > - Düşünüyorum

anakartında boşta olan bir fan besleme soketi vardır. anakarta daha dikkatli bir bak beki bulursun. yani oyle olmasını tahmin ediyorum. orda fan 2 dediğine göre bir sensör daha var anakartta.
  • Fan kontrol yapmadan önce aerocool istiyordum. Süper birşey o ya. 2 katlı ama olsun, hem dizaynı güzel hem kullanımı. 2. el bulabilirsem alacağım. Güzel durur heralde önde siyah..
  • bence güzel olur başarılar
  • Bakalım, çok hoş olur diye düşünüyorum. İzmir e geldim bu arada! Selamlar...
  • Tekrar İst dayım. Bu binbaşı mesajımı buraya yazayım bari :) Hehe, okulun açılmasına 1 hafta var ne yapsam diye düşünüyorum. 10 cm neonu taksam mı acaba? Fireball dan getirttirebilirim. Yarım kalan işlerimi halledeyim. 10 cm neonu olan var mı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 5 Şubat 2007; 1:41:56 >
  • hoşgeldin istanbula bu hafta kayıt işleri ile uğraşısın herhalde gibi me geliyo nedense bilmem acaba
  • az önce bitirdim kazasız belasız istediğim gibi oldu şimdi bi gaza gelirsem moda devam valla. Avor sana da kolay gelsin valla. İyi gidiyor! Önerin var mı benim kasaya? :P hocamızdan öğütler gerek
  • fan 2 anakartın üzerindeki system fan çıkışıdır.oda genelde köprü yongasının sesnsörüne bağlıdır.fanı taktığın zaman fan sensör ile bağlantısını tamamlar o zaman yazar doğru ısı derecesi.
  • Eywallah... Bu arada iyice uzaklaştım moddan yawss
  • big typhoon alcaktım biraz bekleyince big waterlarda kampanya oldu bende onu aldım fsp güç kaynağı almayı düşnüüyorum kabloları cok uzunmu saklamak kolay olur muu ?_
  • kolay kolay ben üste sakladım sorun olmuyor... Güzel çok sessiz
  • kasamı satmayı düşünüyorum daha geniş bir kasa alacağım, sizce nasıl olur?
  • bende düşünüyorum da para lazım :D ii olur bence sende bi stacker cek
  • Mod süper olmuş, helal olsun.
  • eywallah... Zamanım olsa yapacağım bir şeyler ... Özledim kasa ile uğraşmayı... Öğrenci olunca bukadar oluyor ancak yazın ve sömestırda...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.