Şimdi Ara

F3JP Ekran özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu Asus F3JP almayı düşünüyorum.Fakat ekran özellikleri konusunda kafam karıştı. İnternetten baktığım kadarylı türkçe siteler sanki bi yerlerden kopyala yapıştır yapmış gibi. Asusun kendi sitesinde ekran için WXGA ve WSXGA gibi seçenekler var ve newegg de WSXGA olarak görünüyor.Çözünürlüğe önem veren bi insan olduğum için merak ediyorum bu konuyu. Acaba piyasada farklı versyonlarmı dolaşıyor yoksa Türkiyede sadece WXGA olanlarmı var.

Birde bu F3JP yi çalışır halde inceleme fırsatım hiç olmadı hatta kapalı haliyle pili takılıyken de görmedim. Fakat F3JC kullandım bir arkadaşınkini. İki ürünün kasası ekranı ses özellikleri aynımı. Aralarında ki farklar neler. Kullananlar yazarsa çok sevinirim.(Fark derken iç aksamı işlemci hdd ekran kartını kastetmiyorum) örneğin pilin dışarı doğru olan çıkıklığı aynımı?ekran parlaklığı ve çözünürlüğü nasıl? ses in kalitesi ve şiddeti aynımı?

Aydınlatırsanız sevinirim.

F3JP ye alternatif önerisi olanlarda yazarlarsa çok sevinirim. Minimum 7600 veya x1700 ekran kartı 1GB bellek 1.83 core2duo istiyorum. Fiyatta abartı rakamlar olmasın tabi. Bek baktım bolca kaçan modeller varsa diye soruyorum. Teşekkürler.

• Evet F3JP ve A100-599"un ekran özelliklerini bende merak ediyorum
  • Kimsenin bi fikri yokmu burdan algıladığım kadarıyla forumda birsürü f3jp kullanıcısı olmalı.Hayal kırıklığına uğradım.
  • konu aktif olsun, bilen varsa bir el atsın.
  • evet f3jc ve f3jp nin tüm fiziksel özellikleri aynı, pil çıkıntısından kasa yapısına, ses çıkışından usb çıkışlarına, ekran kalitesine ve çözünürlüğüne kadar hepsi aynı, toshiba A100-599 konusunda ise göremediğim için hiçbir fikrim yok
  • Toshibanın ekranı daha iyi
  • asusa kötü diyemem ama asus anakart üretirken toshiba, hp laptop satıyordu...o yüzden asusu hp yada toshibadan daha iyi diyen olduğu zaman tebessüm ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

asusa kötü diyemem ama asus anakart üretirken toshiba, hp laptop satıyordu...o yüzden asusu hp yada toshibadan daha iyi diyen olduğu zaman tebessüm ediyorum

doğrudur,asus anakart üretirken hp,toshiba laptop üretiyordu.......anakartlarını asus,intel gibi markalardan satın alarakveya hdd lerini hitachi den,optik sürücülerini mathsuhi den,pillerini sony den, ekran larını bilmiyorum kimden....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.