Şimdi Ara

F9DeviL Final Prevail (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Uninstall

Neyi yükledinde uninstall ediyorsun?

indirip izlemiştim böyle saçma şey görmedeim charın sadece adı kalmış allahdan priest iyide durumu toparlıyor

+8 Raptorla Ares'de PK yapmaya kalkarsan olacağı bu. Ben video süper falan demiyorum zaten=)
    Arşivime bile koymadım dikkat edersen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uninstall

indirip izlemiştim böyle saçma şey görmedeim charın sadece adı kalmış allahdan priest iyide durumu toparlıyor

+8 Raptorla Ares'de PK yapmaya kalkarsan olacağı bu. Ben video süper falan demiyorum zaten=)

ARşivlik bi yanı yok zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uninstall

raptoru +9 hocam ...01:19

• Eskiden adam 70di diğerleri en fazla 65
    üyelik alan çok fazla level kasan değil pk yapan bi gençlik vardı.
    O zamanlar adamlar full item biz eziq item FP ile pk yapıyorduk. 2 priesti bırak priestleri town dışına oldürsen çıkartamıyorduk. O zamanlar adamlar isim yaptı. oynamadığım halde pvp turnuvası olsun 8 e 8 lan ortamısında birak erici kim gelirse gelsin 1 bok yiyemez. tabiki şartlar eşit değilse. Siz amerikanın internet bağlantısına bakın sonra türkiyeninkine bakın. 1-0 adamlarda fark oradan doğuyor. 2. item eksikliği. eskiden herkesde full item 9 lar 10 lar yoktu. birak onu + 8 bile çok bulamıyordun :(
  • ŞİMDİ ARES BASEDE SİKATRİX VAR...0000000'ın ŞİMDİKİ ŞUBESİ ODA YABANCI.... ADAM GİRDİMİ BASE E 2 SAATTE 10K NP KASIYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 24 Mart 2009; 23:42:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: budbundy

ŞİMDİ ARES BASEDE SİKATRİX VAR...0000000'ın ŞİMDİKİ ŞUBESİ ODA YABANCI.... ADAM GİRDİMİ BASE E 2 SAATTE 10K NP KASIYOR...

sikatrix de eski char..human olmuş galiba

@budbundy
    senin nicki merak ettim base deysen tanırsın benide NewPichden IT1GERI
  • Eric nerde bu nerde :)
  • Priest Priest demişsiniz acaba priestlere dikkat ettinizmi ? Koşarak yürüyerek zıplıyarak heal yapıyor priestleri.
  • hangi video çekme programı kullanılmış acaba bilen varmı arkadaşlar
  • Çok tırt bir video olmuş inanın 3. 4. dakikada baygınlık geldi bu nedir böyle yahu?

İyi ki indirmeyip youtubedan izlemişim tey tey tey benim 60olmakSHARD ile çektiğim slayt movieler bile baymıyordu milleti
  • Nettin sen F9

Valla video efektler bakımından hoş ama akıcılık olarak sınıfta kaldı bence.Tabi charın eksiklikleri için sahibini de suçlamak yanlış olur, her ne kadar sahibinin res.lere önem vermemesi ayrı bir konu olsa da(bknz:2:20)]Char olmuş 83 lvl, her ice, her scream ve neredeyse her leg c. yedi mi dona kalıyor.

Eski F9 böyle miydi diyecem de onun zamanında da onun rakipleri böyle miydi diye düşünmek lazım.F9'un ice yediği bölümler hariç yine izlenebilir bir video olduğunu düşünüyor ve 10 üzerindende 6 vererek (O da Eric'in hatrı için) haftanın ortası seçiyoruz.

• Nerde Eski F9DeviL Nerde Şimdiki F9DeviL Her İce Yediğinde Yaşlı Dede Oluyor.
    Ke Devrinin Babaları Şimdinin Ezikleri Kalmış
  • baydı beni sonuna kadar izleyemedim f9devil yazınca bi hevesle daldıydım ama ........
  • indirilebilen videodaki 2. parçayı bilen varmı ??
  • süper !
  • izledim ama her ice yediğinde daral geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

f9 artık cacık ya 2 ice ta bir donuyor ama

carnactakilere izletmek lazım bu videoyu carnactaki tüm priesti toplasan bi partye bu priest gibi iş ypaamzz

cure almak için pmyi bırak

heal aiçin bile pm atıyorsun

ahh ahh benim zamanıma denk gelsen (MrsTofita)
    Video çok güzel olmasada izlenebilir HD olması iyi olmuş. Ben Eric yerinde olsam satarken mutlaka NCS atardım chara ama onunda ismi para etmiştir o zamanlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 13 Temmuz 2009; 22:14:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Eric nerde bu nerde :)

pazarda diye iğrenç bir espri yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

f9 artık cacık ya 2 ice ta bir donuyor ama

carnactakilere izletmek lazım bu videoyu carnactaki tüm priesti toplasan bi partye bu priest gibi iş ypaamzz

cure almak için pmyi bırak

heal aiçin bile pm atıyorsun

ahh ahh benim zamanıma denk gelsen (MrsTofita)
    Video çok güzel olmasada izlenebilir HD olması iyi olmuş. Ben Eric yerinde olsam satarken mutlaka NCS atardım chara ama onunda ismi para etmiştir o zamanlar....

Satmadı diye biliyorum. Ko4life'dan arkadaşları oynuyor. Kendisi zaten Ko4life'da admin...

• boş konusmanın zamanı diil ben t4z (mustafa abinin charıyla) pk atarken köşe bucak kaçıyorlardı onlar şuan sağlamdır ama emin olun Kesilemez değiller! bu serverde tek combo Kralı var Oda Halen Logosta Oynayan KuntaKİNTE ...

Clan Giza Akar!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.