Şimdi Ara

F9DeviL ve 000000 karus oldu ve benim clandalar ss aldım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • coluk cocuk iste, resme dikkatli bakin ps olsdugu belli, kahverengi renk tonu tutmamis,
  • gerçekten ii sallamışlar
    bi kere
    0000000: böle olmaz
    0000000 : böle olur arada bi karakter boşluk olur bizde yapıyoduk ben 41 karakter bi şeyler yazıyodum mesela >>> 41 tane sona gm : ben gm yim milletle şakalaşıyoduk yapıyonuz bari usturuklu yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: §#8364;#322;©µ#311;k

Acaip mutluyum ama clandan çıkmazlarsa iyi çok mutluyum çoook ss bile aldım işte aşağıda:
    [img=http://img113.imageshack.us/img113/4965/hehe4sd.th.jpg]

Ark. Olay Şu Gözüktüğü gibi en üste 000000 war biri WWWWWWWWW yaparak nick taklit etmiş

2.de Ark. kendini zeki sanıp WWWWWWWWW yazdığı yeri Yeşil ile silip

####F9DeViL has joined #### yazmış

Olay bU yane KIsaca Sallama...

işte oyunu cidden bilen biri cıkmış ve anlatmış...olay kesınlıkle boyledır... ayrıca konuyu acan arkadaşta ayıp etmış... resım için ugraşmışsın bari git de eziq bi forumda ac millet senı tebrık etsın...
    böyle sağlam forumlarda acarsan rezil olursun..!

• quote:

Orjinalden alıntı: selcukozturk

coluk cocuk iste, resme dikkatli bakin ps olsdugu belli, kahverengi renk tonu tutmamis,

EVET BENCEDE SELCUĞA KATILIYORUM
    VE BUNU YAPAN ARKADAŞA SADECEDİYORUM
  • inşallah devamı gelir ne diyim f9deville 0000000 sizin clandaysa sıralamaya girmişinizdir sanırım clanın ismini sölede bakalım içindeki adamlara belki yalandır
  • Görür görmez aklıma iki-üç tane fake yolu geldi.

1. Arkadaşında dediği gibi boşluk <<< vb. karekterle yazmak. (En Kolay yol)

2. Fake char açmak (F9Dewil gibi mesela... bu da kolay)

3. Alakasız bi serverda adamların nicki ile char açıp klana almak. Mesela HitMachine , kunt , F9DeviL diye char açıp Edenada klana alıp HitMachine , kunt , f9devil aynı anda benım klanım da diye bi fake de atabilirdin. Sen kolay yolu seçmışsin

Bu yaptıgını Yaşına veriyorum... Bi daha yapmaman dileğiyle...

Edit: İmla kuralları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Playboy -- 5 Haziran 2006; 13:52:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyraz_1453

gerçekten ii sallamışlar
    bi kere
    0000000 : böle olur arada bi karakter boşluk olur bizde yapıyoduk ben 41 karakter bi şeyler yazıyodum mesela >>> 41 tane sona gm : ben gm yim milletle şakalaşıyoduk yapıyonuz bari usturuklu yapın

Resime ilk baktığımda farkettim. Bunu ben yazacaktım, sen benden hızlı davranmışsın

§#8364;#322;©µ#311;k arkadaşımız eğer bunu yediysen, klan arkadaşlarına bi kalay çekmelisin

Yok eğer kendin yaptıysan......

• beyler clanin adi hitordie resimde merch esyalarinin üstünde gözüküyo
  • İşin Gücün Yoqmu Lem Anlamıcazmı Sandın !
  • Arkadaşlar şimdi bu fotoda ps olduğu kesin.Foto üzerime biraz zoom yaparsanız görülmeyecek bir kusur değildir.Foto üzerinde bir inceleme yaptım.Foto'da bazı kusurlar var.Örneğin "0000000" yazısının üstündeki noktalar dikkat çekici ve biraz üstündeki chat consolunun üstünde ise böyle bir noktalar yok.Yani bu bir "kes,kopyala,yapıştır" olayıdır.İşte bazı akıllı arkadaşlarımız insanları kandırarak ün yapmaya çalışıyor.Böyle yalan yanlış topiclere pls...
    Yorumum böyledir...

• wah wah,yazık walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

gerçekten ii sallamışlar
    bi kere

Resime ilk baktığımda farkettim. Bunu ben yazacaktım, sen benden hızlı davranmışsın

§#8364;#322;©µ#311;k arkadaşımız eğer bunu yediysen, klan arkadaşlarına bi kalay çekmelisin

Clana bir kalay çekicem onlar yapmış bende rezil oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

seerver aresmi
    yok deimos allahım bu kadar ünlü olan kişiler uskodan başka bi yerde olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcakir

Arkadaşlar şimdi bu fotoda ps olduğu kesin.Foto üzerime biraz zoom yaparsanız görülmeyecek bir kusur değildir.Foto üzerinde bir inceleme yaptım.Foto'da bazı kusurlar var.Örneğin "0000000" yazısının üstündeki noktalar dikkat çekici ve biraz üstündeki chat consolunun üstünde ise böyle bir noktalar yok.Yani bu bir "kes,kopyala,yapıştır" olayıdır.İşte bazı akıllı arkadaşlarımız insanları kandırarak ün yapmaya çalışıyor.Böyle yalan yanlış topiclere pls...
    Yorumum böyledir...

sen o kırmızı kareyi koyduğuna göre o noktalı senin koyma ihtimalin olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: §#8364;#322;©µ#311;k

quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

gerçekten ii sallamışlar
    bi kere

Clana bir kalay çekicem onlar yapmış bende rezil oldum
    ama alttaki :::istanbul::: : ahaaaaa cümlesi doğru yazılmış

• bunlar çok önemli insanlar mı

0000 falan?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.