Şimdi Ara

faber mi? rotrıng mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

faber mi? rotrıng mi?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2013)
Giriş

• up
    arkadaşlar nedenleyiyle birlikte yazın
  • eğer bir devlet maddi sıkıntılar içindeyse askerlerine 0,5 rotring versin.direk adam öldürmeye yönelik bi ucu var
  • faber akar
  • nedenleyiyle beraber yazın
  • ROTRİNG . Çünkü Faber Castell kalemim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

ROTRİNG . Çünkü Faber Castell kalemim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Timberland mi Adidas Gore-Tex mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki faber rotringin ömrü en fazla 2-3 aydır ama faber kalemimi minimum 1-2 sene kullanırım oda bozuldugundan değil kaybettiğimden
  • Faber Castell çünkü Rotring kalemim yok.
  • Bence Rotring. 12 yıldır kullanıyorum; birkaç defa çalınma ve kaybolma tehlikesi geçirdi ama hala sapasağlam.
  • FABER.
    çünkü 2 yıldır rotring kullanıyorum. kalemi yanımda taşıyamıyorum. sivri ucu her seferinde cebimi deliyor ya da bi yerime batıyor
  • Rotring
    Faber Castell'in kalemleri fazla gösterişli gibi geliyor bi kaleme göre fazla afilli, şekilli.
    Rotring daha sağlam hissi veriyor ve klasik duruyor

(Neredeyse tüm Faber serisini kullanmışımdır hala 6 senelik kalemim odamda duruyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Aralık 2010; 22:10:54 >
  • ilk rotrınler iyidi şimdi çıkan rotrınlr yere düitüğü an bozuluyo
  • rotring akar. hele rotring rapid var ki ondan başka kalemle yazamaz oldum :)
  • Rotring tabii ki.3. senem
  • Rotring set aldım hoşuma gitti üstteki arkadaşın belirtiği gibi batma olayı olmasa çok iyi onunda en kolay giderme yolu set halinde almak.Set halinde alınca bir kutu(1 kalem,1 silgi,0.7 uç hepsi Rotring Tikky) bu kutuyu yaşıyorum telefondan biraz büyük.Ne kalem kutu derdi ne batma derdi.

Faber kalemler içinse şunu derim eğer iyi para verip 15tl+ almazsan bir işe yaramıyorlar.Bunun altında en iyi Grip serisinden tombul olan 5 ay dayandı ve kayboldu.Grip olmayanlardan bahsetmiyorum bile(15 liranın altındakiler için)

Not;Rotring setini 7.5 liraya aldım.
  • Faber - Castell Bu Kalemle Liseyi Bitirdim Ben
     faber mi? rotrıng mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 4 Aralık 2010; 22:31:00 >

• Soru yanlış. (orta segment için) Rotring Rapid mi Faber mi şeklinde olacaktı soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!
    FABER.
    çünkü 2 yıldır rotring kullanıyorum. kalemi yanımda taşıyamıyorum. sivri ucu her seferinde cebimi deliyor ya da bi yerime batıyor

o eskıdendı kanka rotrıng rapıd var ergonomık tasarım kolay tutma ve ucu da ıcıne gırıyor tek handıkap fıyatı 12 lıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Faber - Castell Bu Kalemle Liseyi Bitirdim Ben
     faber mi? rotrıng mi?

İlköğretim 4.sınıfta almıştım şuanda Lise 3'e gitmem gerekiyor kaldığım için vs. Açık öğretim Lisesi 2.sınıftayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Aralık 2010; 22:34:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.